שמועה או אמת

TWEETY =^.^= 3

New member
../images/Emo53.gif שמועה או אמת ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

כרגע נכנסה בחורה לפורום של החד הוריות ואמרה שקופת חולים מכבי החליטה להפלות את הרווקות ולא לתת להם יותר טיפסי 17 לטיפולים - רק לנשואים, בטענה שאצלהם זה מחלה. לא יודעת אם זה אמת, לא יודעת אם זה חוקי,,,,ובקיצור - נ ל ח צ ת י אם יש פה מישהי שקרובה למערכת ויכולה לבדוק אשמח מאוד. באשר אלי,,,מפחדת לבדוק אצלנו שמא זה נכון ועדין לא שמעו על כך בישובנו הקט
ו,,,,,באם זה נכון אשמח מאוד אם תרתמו למאבק הציבורי שלנו - למי כמובן שהטיפולים הותירו קצת כוחות למאבק.

TWEETY =^.^= 3

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif מסתבר שזה נכון ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אז ככה,,,,,השמועה נכונה, והיא כנראה התקבלה בימיים האחרונים. אני מאוד מבקשת מי שיש לה את הכוחות להרתם למאבק שלנו. ולשלוח מכתבים ואימליים לכל מי שרק אפשר,,,ואפילו לפרסם בפורומים השונים כמו של חד הוריות, הורות אחרת, לסביות וכל מה שרלוונטי ונמצא ברחבי הנט. ניתן לשלוח גם למיקי הלוי נציבת תלונות הציבור רח´ המרד 27 ת.ד. 50493 תל-אביב מיקוד: 68125 אפשר להיכנס לאתר הכנסת שמקושר למטה ולשלוח אימליים לחברת הכנסת יעל דיין ולכל מי שאפשר בקיצור,,,,,,,,,להציף - להציף - להציף והמון
תודה מראש לכל העוזרות בפועל ועוד יותר תודה לכל התומכות שאיתנו מרחוק. TWEETY

TWEETY =^.^= 3

New member
מצויין עמית ../images/Emo45.gif והמון תודה

השורה התחתונה זה להציף להציף ושוב להציף. בכל מקום ולכל מי שרק מוכן לשמוע. זו חוצפה ממדרגה ראשונה - לנסות ולסגור גרעונות על הגב שלנו הכמהות לאמהות

עידית ד

New member
לא יאומן ../images/Emo46.gif

הכל מדרדר במדינה הזו לדעתי צריך לחשוב על משהו הרבה יותר גדול ממכתבים מקווה שהדברים ישתנו אני פה לכל מאבק בהצלחה עידית

נטע33

New member
שלום טוויטי

קראתי כאן ובהתכתבות בפורם של חד הוריות ורציתי לשאול אם בדקת עם אותה בחורה שסיפרה על המקרה שלה מה בדיוק קרה שם. אולי לא נתנו לה אישור מסיבה של המקרה הפרטי שלה? לא יודעת,זה נראה לי עסק גדול ובלתי מתקבל על הדעת שיסגרו את הברז מהיום להיום בלי שאף אחד בעצם יודע על זה.לא בעיתונות ולא בארגון משפחה חדשה שהם ה-כתובת לכל הנושא. אותי נורא מפחיד שיעשו בלאגן ויכתבו לכל מיני מקומות ואחר כך יסתבר שזה לא מדוייק ובינתיים כל מיני חכמים יקבלו רעיונות שלא היו שם קודם ואז פתאום כל הקופות יתפסו טרמפ.בקיצור,חשוב לבדוק הכל לפני הפעולות הבאות. מצטערת שאני רק מציעה ולא עושה אני פשוט יוצאת לחול מיד אחרי החג וכל העסק מטריד,מזעזע אבל נראה לי לא הגיוני לחלוטין.

מרב.

New member
טויטי- נטע צודקת

צריך לברר את זה עם קופות החולים או עם משרד הבריאות, ולא להסתמך על הודעה של בחורה אחת בלבד. אתמול אבי ואני דיברנו על זה ושנינו התקשינו להאמין. זה אומר גם פגיעה בזוגות לא נשואים, ויש בפורום יותר מזוג אחד כזה. קשה לי גם להאמין שהחלטה שכזו תעבור באופן חלק וללא פרסום בכלי תקשורת, ללא מאבק של החד הוריות. וקשה לי להאמין בכלל שקופת חולים כלשהי תעשה דבר בזה במציאות הפוליטיקלי קורקט של ימינו, אבל ממדינת ישראל מודל 2001 אני באמת כבר לא מצפה לכלום. אני מוכנה גם לנסות לעזור בבירורים- ובמידה שהדבר נכון, אוי ואבוי להן לאותן קופ"ח. מצטרפת לכל צורת מאבק ומחאה. אז קודם כל מקוה שזו שמועה בלבד שמתבססת על מקרה פרטי בלבד, ואם זה נכון- אני עם החד הוריות במאבק הזה

TWEETY =^.^= 3

New member
המממממ,,,,,,אז ככה

אילה טוענת שבמכבי די גימגמו לה על זה - כנראה שגם הם לא יודעים איך לאכול את זה. כמו כן היא מוסיפה ואומרת שהיא נפגשה עם מספר נשים באיכילוב וכולן נתקלו באותה הבעיה. אני מאמינה שההחלטה התקבלה לא היום ואני גם חושבת שהם בעצמם לא יודעים איך לאכול את זה - נראה לי שמבחינה משפטית יש להם בעיה עם זה. כמו כן זו לא הגזרה היחידה שנפלה עלינו הרווקות,,,,לפני כחודש ביטלו את האפשרות לרווקות ליבא זרע מחו"ל - אומנם עניין זה כנראה מסודר כבר, אך זה קרה לאחר מאבק ציבורי לא קטן. אני סבורה שצריך לעצור את כדור האש הזה, גם אם דברים עדיין לא ממש רישמיים ואני גם מאמינה שדברים כאלה יוצאים יש מאין. אני באופן אישי כבר פניתי לתקשורת מאחר והם כבר עשו לא מעט תוכניות על משפחות חד הוריות - ומצידי שיקימו רעש תקשרותי על מנת לעצור את רוע הגזרות עוד בטרם יקבלו תוקף משפטי. כמו כן פניתי לעמותה למשפחות,,,,המממ לא זוכרת את שמם - בכולופן הם ינחו אותי מה הלאה. אז שוב המון תודה לכל התומכות
ואם יש לכן רעיונות או ששמעתם משהו או הסתיגויות,,,,,,כל דבר שקשור לנושא, אנא תעדכנו אותי. המון המון תודה באהבה
TWEETY

ענבל40

New member
מתי שמעתם על זה?

אנחנו זוג לא נשוי, כך שאם זה נכון זה משפיע ישירות עלינו. לאן ניתן לפנות כדי לאמת את השמועה? ואם זה נכון אני כמובן מוכנה לעשות נגד זה.

TWEETY =^.^= 3

New member
בנתיים השמועה היא דרך אחת הבנות

הנושא בברור,,,,,ואני מקווה שתהיה לי תשובה לאחר החג. בנתיים אני שומעת שמועות שקופת חולים מכבי בגרעונות היסטרים ואחת הדרכים להכנסת כספים זה העלאת מחירי טיפולי השיניים,,,,,כנראה שהם מחפשות דרכים לעשות כסף,,,ולחסוך. עדין לא שמעתי תוקף רישמי לשמועה מאחר והכל התחיל מלפני החג, אך מהשמועות שאני מלקטת פה ושם, המצב לא ממש לטובתנו - אני מקווה שלפחות החוק כן. :)

נועם@בת

New member
ענבל, אני לא חושבת שזה תופס לגביכם

כי מדובר על הזרעות לנשים שאין להן בעיה פרט לעובדה שאין להן בעל. כך לפחות טוויטי הציגה את זה. בכל מקרה, אני מקווה שקופות החולים יחזרו בהן. נועם

TWEETY =^.^= 3

New member
ענבל תעדכני אותי בבקשה על מה ענו לך

כיוון שעדין לא קיבלתי תשובה ממשרד הבריאות.

למעלה