שרשור שאלות ובקשות

ZoHaRShPiNeL

New member
../images/Emo53.gif

תעזרו לי אניצריך תתמונות של טיירה שמראים בהתחלת כל ניפוי...בקשה תביחאו לי אותםלמי שיש כי אני חולה על טיירה

נצל"ש, שאלה...

מחר פרק אחרון של הטופ מודל הבאה. יש מצב שבשבוע הבא ישדרו את העונה הרביעית...??

niranat

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני מתפללת שכן אבל לא נראה לי

אמןאמןאמן../images/Emo6.gif

אבל נראה לי שעד ישדרו את העונה הרביעית כאן כבר יסיימו את העונה החמישית בארה"ב

Access M

New member
אני חושב ש..

לא שבוע הבא לאחר הפרק האחרון ישודר פרק מה קרה לבנות לאחר התוכנית בדיוק כמו בעונה השנייה לאחר מכן אין לי מושג אני חושב לצערי שלא:(

hi yooooo

New member
שלום. אני צריכה את עזרתכם

שיר הנושא של הסדרה. השיר פתיחה איפה אני משיגה אותו של מי הוא???????? זה לא שיר זה כזא מנגינה מאאאאאגניבה כזאת משהו שבאמת תואם לתוכנית המצליחהההההה הזאת ויאללה שתבוא כבר עונה 4. תודה

purple rain2

New member
כפי שאמרת, זה לא ממש שיר

המנגינה נכתבה במיוחד לסדרה, אפשר לחפש אותה בתוכנות שיתוף הקבצים- america's next top model's theme

י5דה רעה

New member
יש את זה גם..

באתר של הישראלי של הטופ מודל הבאה.. תכנסי שמה להורדות---->עונה 3(או ארבע) ותחפשי שמה את קליפ הפתיח.. אם זה לא יעבוד לך אחרי שתורידי אז תגידי לי כי יש לי איך לתקן את זה...

sabri23

New member
מי זכתה במקום השני בעונה השנייה?

מי זכתה במקום השני בעונה השנייה? בבקשה, אני חייבת לדעת! כי פשוט זה ברח לי מהראש =[

Access M

New member
../images/Emo58.gifהזוכה מקום השני

היא מרסדס והזוכה במקום הראשון היא כמובן יואנה

S2M

New member
אוףףףף- כנסו בקשה

פיספסתי גם אתמול וגם היום את הפרק האחרוןן- ראיתי אתמול ממש את הסוף שאווה ניצחה חוץ מזה כלום- מישו יודע אם יהיה שוב שידור חוזר? ומצטערת שפתחתי שרשור חדש אבל מניסיוני לא עונים לנצל"שים.. תודה לעונים

Access M

New member
אמ...

אני לא חושב שיהיה עוד שידור חוזר לפחות כרגע...אבל בקרוב נעלה לאתר הישראלי קטעים מהפרק האחרון

למעלה