רק רציתי לדעת כי החמצתי דווקא את הפרק האחרון.. מי זכתה !?.. (אני הימרתי על אווה..אילו פנים!)
מ מורנה22 New member 28/8/05 #1 רק רציתי לדעת../images/Emo9.gif כי החמצתי דווקא את הפרק האחרון.. מי זכתה !?.. (אני הימרתי על אווה..אילו פנים!)
רק רציתי לדעת../images/Emo9.gif כי החמצתי דווקא את הפרק האחרון.. מי זכתה !?.. (אני הימרתי על אווה..אילו פנים!)
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 30/8/05 #14 היי יש לי שאלה../images/Emo9.gif לא ראיתי הרבה זמן טופ מודל.. לא יצא לי.. אממ כבר היה הגמר? אם כן אז מי ניצחה? תודה למי שיענה
היי יש לי שאלה../images/Emo9.gif לא ראיתי הרבה זמן טופ מודל.. לא יצא לי.. אממ כבר היה הגמר? אם כן אז מי ניצחה? תודה למי שיענה
L L U Z I A New member 30/8/05 #16 ../images/Emo15.gif טוב אז בפרק האחרון נשארו אמנדה, יה-יה ואווה. באמצע התוכנית העיפו את אמנדה. ובסוף המנצחת היאא............. אווה
../images/Emo15.gif טוב אז בפרק האחרון נשארו אמנדה, יה-יה ואווה. באמצע התוכנית העיפו את אמנדה. ובסוף המנצחת היאא............. אווה
L L U Z I A New member 30/8/05 #13 בשבוע הבא../images/Emo15.gif *וזה בכלל לא כתוב למעלה בשרשור ממש גדול *
L L U Z I A New member 29/8/05 #4 אה ו.. הילית?../images/Emo15.gif רציתי רק להסב את צומת ליבךך.. [ ] אולי כדאי שבמקום שיהיה כתוב ש"לא ידוע על מועד שידור העונה הרביעית בארץ" פשוט תכתבי שזה מתחיל שבוע הבא? (אגב, זה כתוב למעלה, בירוק )
אה ו.. הילית?../images/Emo15.gif רציתי רק להסב את צומת ליבךך.. [ ] אולי כדאי שבמקום שיהיה כתוב ש"לא ידוע על מועד שידור העונה הרביעית בארץ" פשוט תכתבי שזה מתחיל שבוע הבא? (אגב, זה כתוב למעלה, בירוק )
L L U Z I A New member 29/8/05 #6 העונה הרביעית-מהשבוע הבא../images/Emo15.gif שרשור שלם על זה.. אפילו הגבתי עליו