תאונת
דרכים

../images/Emo53.gifתאונת ../images/Emo73.gifדרכים

איך שהשתחחרתי מהצבא עברתי תאונת דרכים עם האופנוע לא באשמתי. אין באפשרותי לעבוד מאז וטענת המוסד לביטוח לאומי = למרות שיש בידי מסמכים על פגיעת גב הרופא התעסוקתי שאינו אורטופד קבע כי אני כשירה לעבודה מסוימת....מאז התאונה לא עבדתי ואינני זכאית לאבטלה....מה עושים האם יש למישהו תשובה....

מנסים למצוא עבודה שאינה מעמיסה

על גבך. אולי בקביעת הרופא התעסוקתי קיימים מקצועות המתאימים לך.

../images/Emo79.gif אבל...

האם תהייה אפשרות לתבוע דמי אבטלה???על אותו הזמן כחיילת משוחררת לא עבדתי והחתמתי תקופה כל שבוע . האם אם תהייה בעיה כל שהיא בעתיד מאחר ואם אני ימצא עבודה שתוכל להרע את מצב גבי כמו ששנאמר הרופא התעסוקתי הוא לא אורטופד והחליט על כך לשבץ אותי לעבודות משרדיות....כמו שכן יש לי בעיה אני היפראקטיבית... מה עושים יש לציין שאת העבודה המעודפת לא יכלתי לעשות עקב התאונה....אכלתי אותה הייתי חיילת קרבית שנתיים וחצי וחיילת בודדה ....

האם המשכת להתייצב בלשכת התעסוקה

קרוב לודאי שהיית מקבלת לתקופה מסוימת פטור מהתייצבות על רקע אי-כשירות לעבודה. אם התייצבת באופן קבוע ודאי שאת יכולה לתבוע דמי אבטלה.

../images/Emo187.gifמאחר ו....

התייאשתי לגמרי מאיך שהדברים נעשים והזלזול שהרגשתי שכבר לא הגעתי לאחר הפגישה עם הרופא התעסוקתי שקבע את הכשירות החלקית... הוא החליט הרי שאני כשירה למספר משרות שרצו לשבץ אותי ולא התביישתי ואמרתי שמה יקרה אם יקרה לי משהו במהלך העבודה אני לא יחשוש לתבוע אותו באופן אישי . הוא הסביר לי יפה שמאחר ועברה שנה מאז השחרור שלי אינני זכאית לדמי אבטלה לא היו לי מעולם תלושים גם בצבא עבדתי עבודות זמניות...

למעלה