תגידו--- זה נורמאלי ש...

febes73

New member
../images/Emo53.gifתגידו--- זה נורמאלי ש...

הפושטק הקטן שלי כל הזמן יושב לו על הצלעות שלי ככה כמו בעריסה אלכסונית ומותח את הנשמה של העור שלי? במקום לנצל את שאר המקום בבטן - הוא מסתפק לו בלהכאיב לאמא ולנצל את המינימום... בלילה אני בקושי מסתובבת מצד אל צד מרב שזה לוחץ וכבד באזור... ממש כל הזמן רואים צורת תינוק מקופל עם גבהות מתוחות של תוסיק וראש על האעור שלי... אני קוראת לזה -התנוחה האהובה עליו - אבל האם זה נורמאלי? עוד מישהי מרגישה ככה...? (אני בשבוע 37,5) - מצג עכוז... הלוואי ותרד כבר הבטן - זה בטח יקל.

מיליתו

New member
תדברי איתו - אולי זה יעזור

אני עוד לא בשלב שלך (שבוע 27), אבל אצלי הוא פשוט עובר ממקום למקום כל הזמן. פעם יש לי בליטה בצד ימין, פעם בצד שמאל. אני מדברת איתו ואומרת לו לזוז - והוא זז. שמתי לב גם שיש שירים שהוא אוהב, ואם הוא שומע אותם הוא מתחיל לרקוד...

shlomiky

New member
גם אצלי זה ככה...

אני מרגישה כאילו הוא מנסה לצאת המצלע הימנית. הרופאה שלי אומרת שהוא כנראה התבלבל בכיוונים מהחושך

shlomiky

New member
מחר מתחלים שבוע 36...

אין לי כבר סבלנות לפגוש את הבחור פנים אל פנים

rnati

New member
זה בגלל שהוא מצג עכוז

והוא כבר דיי גדול אז הראש שלו לוחץ לך על הצלעות. לחברה שלי היה בדיוק אותו סיפור, כשהם הפוכים (עם הראש למטה), אז הראש לוחץ על השלפוחית והאגן אבל זוכים לנשום טיפה יותר טוב ממקודם. קבעו לך תור לקיסרי או שעוד מחכים להיפוך?

febes73

New member
כן קבעו לי קיסרי ב5/5...

אבל אני עדיין מנסה להפוך אותו עם כל השיטות (הטבעיות) האפשריות כולל סיגר המוקסה!

febes73

New member
../images/Emo4.gifזה אומר שהוא לעולם ...

לא יכנס לאגן ויכאיב לי עד הניתווווווווווווווח????

rnati

New member
never say never

הוא יכול לשלוח את הרגליים לשם ולבעוט בך
אצלי היא שולחת ידיים לשם ואת הרגליים לצלעות אהה, כן. והתחת שלה לוחץ מתחת לצלעות רק שבגלל שהראש נכנס לאגן זה כנראה קצת פחות נורא מאשר אם הראש היה שם.

febes73

New member
הבעיה היא...

שאני מרגישה כאילו אני מוחצת לו את הראש כל הזמן... כשאני מתקופפת ומנסה לקום מהמיטה... רק שאני לא עושה נזקים... גם נתקעתי כמה פעמים בידית של הדלת ישר בראש שלו... המסכן שלי...

נעה 25

New member
מרגישה בדיוק ככה

הראש של הנסיכה אצלי למעלה גם בצלעות בצד ימין והטוסיק למטה בולט. זה בגלל שהמצג הוא מצג עכוז. והבטן לא ממש תרד
כי הראש למעלה.

מנופ

New member
עוד קצת והוא יהיה בחוץ

העובר שלי מאוד אוהב לצבוט לי את השלפוחית, תאמיני לי שזה פחות נעים, כי גם שאני לא צריכה לשרותים, הוא צובט אותי שם וגורם לי להגיע למצב התפנות.

למעלה