תמונות דיגיטליות - עזרה

יפעת22

New member
../images/Emo53.gif תמונות דיגיטליות - עזרה../images/Emo18.gif

יש לי בערך 200 תמונות דיגיטליות שאני רוצה להדפיס לתמונות רגילות. יודעים מה האיכות ? אולי יודעים על מעבדה טובה שמבצעת זאת? יום נעים לכולם

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב יפעת!

אין שום בעייה להדפיס תמונות דיגיטליות על נייר צילום. האיכות תצא מצויינת- כמובן תלוי באיכות הצילום ובאיכות ההדפסה. האמת שאת יכולה להוציא תמונות נהדרות גם במדפסת הביתית!! (רק צריך לסדר את הגודל של ההספדה לפני כן). לפני שבוע הייתי ממליצה לך על "פוטוגני" שבשיכון דן, אבל כיוון שהם קצת פישלו עם פיתוח התמונות שלנו, אני כבר לא משוכנעת בהמלצתי.
נועה סיפרה לי על חנות צילום מצויינת בקניון אביב (אני חושבת שיש שם רק אחת) - אז אולי שווה לך לבדוק אותם. בכל מקרה הייתי מציעה לך להרים קצת טלפונים לפני שאת מתחילה להתרוצץ.

יפעת22

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ותודה! האמת היא

שאלו תמונות מהחתונה, כך שאני רוצה להדפיס אותם באכות ממש טובה , מה שכנראה שולל מדפסות ביתיות. אני ארים כמה טלפונים למעבדות....

shelycat

New member
זהו שלא...

אני מארגנת כרגע אלבום מעוצב נוסף מתמונות החתונה שלנו יש לי מדפסת ביתית לא רעה וכשמדפיסים באיכות הכי טובה על נייר מתאים לא רואים את ההבדל בין ההדפסה בה לפיתוח. כמובן שצריך לכוון את הגודל בהדפסה מה שלדעתי הוא + ככה אני מוציעה תמונות בגדלים שונים, אני גם מוסיפה כל מיני אפקטים (הפיכה לכרום ציבעוני, מיסגרות, וכל מיני ריטושים) בתוכנות פוטו שופ ופיינט שופ פרו, דבר שמאוד מוסיף לאלבום מעוצב.

tooshtoosh

New member
איפה להדפיס תמונות דיגיטליות

אני מכירה שלושה מקומות: סטודיו 62 שנמצאים בכיכר המדינה בתל אביב יתרון: מדפיסים מעולה חסרון: מאוד מאוד יקרים המקום השני הוא pic4u שיש להם גם אתר ... מן הסתם www.pic4u.co.il מדפיסים ככהככה מחירים סבירים המקום השלישי הוא "המעבדה" ברחוב דיזנגוף אין לי מושג לא על מחירים ולא על איכות

*שיר

New member
וואלה! "המעבדה" ברח´ דיזינגוף ../images/Emo45.gif

הם מעולים
-אצלהם הצלמת שלנו מתפחת את התמונות, ושם גם פותחו התמונות של החתונה שלנו - והן יצאו מדהימות!! רק אליה וקוץ בה - אני חוששת שהם קצת יקרים

shusa

New member
גם אנחנו פיתחנו ב"מעבדה"

גם הצלם שלנו מפתח ב"מעבדה" התמונות יצאו נהדר

shusa

New member
גם אנחנו פיתחנו ב"מעבדה"

גם הצלם שלנו מפתח ב"מעבדה" התמונות יצאו נהדר

יפעת22

New member
מישהי שמעה על "צמצם" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זו מעבדה לצילום (יש לה סניף בת"א וסניף ברעננה).

dorlim

New member
צמצם - רשת חנויות צילום בכל הארץ

וכמו בכל רשת יש טובים יותר ויש טובים פחות.... בקניון עזריאלי - לא משהו... בקניון מלחה (ירושלים)- מעולים (פיתוח ברמה גבוהה מאד), שירות ויחס מעל לכל

למעלה