evaporated milk מה זה?

• פותח הנושא Mayel
  • פורסם בתאריך

Mayel

New member
../images/Emo53.gifevaporated milk מה זה?

אני צריכה למתכון קופסא של 6 ounce של החלב שציינתי למעלה.

Hun1

New member
זה כמו חלב מרוכז ממותק ו.....

Evaporated milk is a shelf-stable canned milk product with about 60% of the water removed from fresh milk. In the U.S. it is not sweetened. It differs from condensed milk which contains sugar. Condensed milk requires less processing because the added sugar inhibits bacterial growth. Evaporated milk was popular before refrigeration as a substitute for perishable fresh milk, because it could be reconstituted by adding water. In present times, household use is most often for desserts and baking. When mixed with an equal amount of water, it can be substituted for fresh milk in recipes.

Hun1

New member
יש לי בבית כזה אני הולכת לצלם

וחבל שלא יכולה להביא לך....

Mayel

New member
אז להשתמש בחלב מרוכז ואולי

להפחית מהסוכר? המתכון שלי הוא כך: פחית של 6 ounce evaporated milk 2/3 כוס סוכר 1/4 כוס חמאה 1 ביצה 1/3 1 כוסות קוקוס 1/2 כוס פקאן בסיר על אש קטנה מבשלים עד סמיכות. מצפים עוגה. נראה לי שאפשר להוריד סוכר לגמרי כי החלב הממותק מאוד מתוק. מה אתם חושבים? אגב Hun תודה על המאמצים אבל אני ראיתי האינטרנט איך זה נראה
ואין לי דרך להשיג.

Mayel

New member
טוב,בסוף תמיד מוצאים תחליפים...

ואני מבטיחה לדווח מה יצא... המון
ושיהיה לך לילה טוב

Hun1

New member
מצטערת לא יצא לי לענות מוקדם יותר

מקווה שלא הטעיתי אותך מה שהראיתי לך זה חלב ממותק ולא מה שחיפשת אני ממש
אם את גרה במרכז אולי אוכל להביא לך מפה אחד בשבוע הבא אם אין בישראל. החלב הזה שאת מחפשת הוא במרקם דבש. ויש להשיג פה. לילה טוב

chanit

New member
המוצר לא נמכר בארץ, תחליף:

תחליף לא מדוייק :חלב שמן יותר או שמנת לקפה . זה לפאדג' ?..

למעלה