שירשור עזרה.

טיול פסח

היי חדשה כאן.... אני מדריכה במכבי ויש לנו עוד מעט טיול פסח ואני צריכה רעיון לפעולה או משהו כזה...אנחנו צריכים כאילו מין סיפור דרך משהו כללי כזה שבתוכו נוכל להכניס משחקים מגניבים... אני אשמח אם תגיבו מהר... תודה! [=

Rioter

New member
עזרה בבניית פעולה. ../images/Emo9.gif

קצת רקע, למי שעוד לא זוכר: אני שיר, חמשושית מסניף ראשון מערב, מדריכת ד'. - ביום שלישי אני צריכה להעביר פעולה חופשית, על כל נושא אפשרי. המגבלות\דברים שצריך לקחת בחשבון?
הקבוצה שלי די קטנה בתקופה האחרונה, ואני מנסה להחזיר את החניכים. זו צריכה להיות פעולה ממש ממש ממש כייפית.
הקבוצה שלי נוראה היפראקטיבית שאוהבת לרוץ, לקפוץ, להשתולל, ו.. לאכול.
יש לי חניך חדש ואינטיליגנט בטירוף. רק, שכל שאר החניכים מוצאים את השכל (והמשקפיים) שלו כסיבה לרדת עליו.. הוא היה בפעולה ביום שישי, פעולת מחנאות, ומחר הוא צריך לראות "פעולה אמיתית".
לפי התכנון, צריכים להגיע ארבעה בנים, ובין שתיים לארבע בנות..עדיף משהו שלא דורש חלוקה לקבוצות, ואם תחרויות - אז עצמיות, לא בזוגות\קבוצות וכו'. תודה.
זה ממש דחוף עד מחר אחה"צ, אז..
שיר.

פעולה שקשורה למה?

באיזה שכבה החניכים? מה נושא הפעולה? פסח? כמה חניכים יש לך?.. ספרי יותר.. שנוכל לעזור. :]

Rioter

New member
נורא*

ובנוגע לחניך החדש - מחר תהיה הפעולה השניה שלו, אם זה לא הובן. ^^ אם אפשר (סליחה על כל הדרישות
), לא משהו שצריך מספר מסויים של חניכים, כי אי אפשר לבנות על כולם. תודה!!!

חפש את המטמון..

יש לי פעולה בנויה על זה..אם תרצי
את יכולה לעשות בנים נגד בנות..ואז נגיד את תיהיה עם הבנות..צקחי עוד מדריך שיהיה עם הבנים..ועוד מדריכה שתיהיה איתך[עם הבנות
]ואז יהיה קצת איזון.. וכדי לאזן את זה שזה יהיה שווה בערך..תעזרי להם פה ושם, לעכב קצת את הקבוצה שמובילה[במשימות נוספות שיביאו לבונוס..], שיגיע לשיוון..בקיצור לאזן..[זה מה שבערך ניסיתי להסביר בכל בלבול הזה
] פעולת אוכל[?]מלא משחקים עם אוכל..בנינו משו כזה..אם תרצי גם את זה יש
פעולת טופי[?]מלא משדחקים עם טופי..בנינו משו כזה..אם תרצי גם יש
פעולת חורף[למרות שהא נגמר
]אזזזזז..פעולת קיץ? פעולת ספורט[
] בהצלחה
[מקווה שעזרתי
ניסיתי
]

Rioter

New member
בא לך לצרף לפה? ../images/Emo9.gif תודה D:

ו.. אשמח לעוד רעיונות. ^^

L I L O C H

New member
=]] עוד נושאים....

אני ארשום פה עוד כל מני נושאים... אם תרצי רעיון למשחקי/מתודות לנושא מסויים, בכייף... =]]
פעולת אומץ.
שיתוף פעולה
חלומות.
גוף האדם.
זהירות בדרכים.
התמכרויות [לשוקולד, טלוויזיה, לאכול ציפורניים....].
לחץ חברתי.
חושים.
צבעים.
חוקים [זה יכול לצאת נחמייד...].
איכות הסביבה
זהו בנתיים, אם תרצי עוד, רק תגידי.... =]]

Rioter

New member
אממ..

נושאים אני פחות צריכה, אלא דברים מעשיים יותר.
כמו משחקים\רעיונות למתודות. יש?

נראלי שכבר מאוחר קצת..

אבל בכל מקרה.. התסכלת בשירשור עם המשחקים או הרעיונות לפעולת..? יש שם הרבה..
ו... תני יותר כיוון, נושא לפעולה שתבחרי, ואני מבטיחה לעזור.
את יכולה לעשות פעולת חושים- לעשות משחק על כל חוש. למשל חוש הטעם- לכסות את העניים ולנסות לנחש כל מיני טעמים שתתני להם.. חוש הראיה- פרה עיוורת...
אפשר פעולה יותר כייפית.. כמו פעולת מסטיקים..
למשל משהו על העובדות של בזוקה..
או כל מיני תחרויות אחרות עם מסטיקים. יוסי עשה לנו פעם, אם היית..
אפשר פעולת חיות.. ולעשות משחקים שקשורים לחיות. כמו צפרדע..
מה הכיוון שלך? שיהיו ערכים? שיהיה סתם כיף?
אשמח לעזור והמון בהצלחה.

Rioter

New member
עוד לא מאוחר. ../images/Emo9.gif

תמיד אפשר לשנות.. העיקר שיהיה כיף, שהחניכים ירצו להשאר. ^^ יש? (פעולת חושים כבר עשיתי. סתם משחקים רנדומליים)

חניכים מג' עד ו'

זה לא פעולה זה טיול סניפי... זה על פסח... וחניכים יש בערך 30... זאת המדריכה שמדריכה איתי.. ד"א התחלנו להדריך היום את כיתה ג'!!!!!!!!!! כי המדריכה שלהם פרשה היה נחמד++

ממ..

פעילויות למסלול:
לשאול חידות שקשורות לפסח.. מי שמצליח כל פעם מקבל מדבקה, מי שבסוף יש לו הכי הרבה מדבקות, מקבל פרס. (הפרח יכול להיות כוס פטל- וככה הם גם שותים וגם נהנהים.
)
לא נפסיק לשיר- שירים של פסח.
לעשות באיזושהי הפסקה.. פעילות על 10 המכות. כל מכה- משחק קטן. למשל דם- לתת להם לשתות פטל.
צפרדע- תחרות קפיצות כמו צפרדע. חושך- פרה עיוורת. מכת בכורות- הרוצח.. וכאלו..
מממ..
אגב, מלא מלא מידע יש כאן. (גם על פסח, גם חידות, גם הפעלות... לא חסר..
)
לספר להם סיפור בזמן ההליכה.. וכל פעם שהמדריך אומר מילה מסוימת מוגדרת מראש, הם צריכים לעשות משהו. למשל לספר משהו מהאגדה, ואז כל פעם שהמדריך אומר 'מצרים' כולם זוחלים.. כשאומרים 'פרעה' כולם קופצים וכן הלאה.. אחשוב על עוד, רק נסי לומר לי אם זה הכיוון שלך לפעילויות מסלול.
בהצלחה.

למעלה