../images/Emo53.gif../images/Emo113.gif

אני צריכה חומרים לעוגת שוקולד..
(זה לעבודה, אני לא צריכה את המתכון, אני צריכה את העוגה הכי מהירה שאתם מכירים...) תודה רבה

צוצונת

New member
קודם כל להרגע !עוגת שוקולד מהירה

לוקחים קערה ומכניסים לתוכה - כוס סוכר כוס קמח תופח 3 ביצים 1/2 כוס שוקולית 1/2 כוס קקאו כף גדושה נס-קפה כוס חלב 1/2 כוס שמן אפשר לגוון בחצי כוס אגוזי מלך שבורים או חצי כוס פתיתי שוקולד צ´יפס לערבב הכול, לשמן תבנית עגולה . ולאפות . ולמי שלא מתעצלת, במהלך האפייה יכולה להכין זיגוג מהיר של שוקולד (להמיס 1 חבילת שוקולד מריר + שמנת מתוקה) ולמרוח על העוגה החמה.

../images/Emo26.gif עוגת שוקולד במיקרו

עוגות ועוגיות >> עוגת שוקולד במיקרוגל ב-12 דקות רוצים להפתיע את אמא, החברה, האישה, האורחים !?!?! עוגת שוקולד איכותית וקלה להכנה והשוס הוא....3 דקות הכנה ו- 9 דקות אפייה במיקרוגל הכמות היא לתבנית פיירקס המתאימה בגודלה למיקרוגל שלכם (אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהמקרוגל שלכם בגודל סטנדרטי:O) ) חומרים: 1 כוס קמח 1 כוס סוכר 2 כפות שוקולית 2 כפות קקאו 1 חבילת סוכר וניל 1 חבילת אבקת אפיה 3 ביצים (אין צורך להפריד) 100 גרם (חצי חבילה) מרגרינה רגילה ללא מלח 1 כוס מים רותחים לציפוי: 50 גרם שוקולד מריר 1 כף מרגרינה 3 כפות מים אופן ההכנה: לערבב היטב את כל החומרים היבשים ולהוסיף 3 ביצים שלמות את המרגרינה והמים הרותחים להמיס יחדיו במיקרוגל במשך דקה. לאחר דקה לצקת את תערובת המים והמרגרינה לבלילה ולערבב היטב. את הבלילה לצקת לתבנית משומנת ולהכניס למיקרוגל ל 9 דקות בעוצמה מלאה. העוגה מוכנה כשהיא נפרדת מעט מדפנות התבנית. כשהעוגה מוכנה, להוציאה ולעשות את הציפוי: להמיס את ה 50 גרם השוקולד מריר וכף המרגרינה עם 3 כפות מים במיקרוגל כדקה וחצי זהו... כל שנותר זה לצקת את הציפוי על העוגה לפרוס לפרוסות ולהגיש אנחנו ניסינו עם כדור גלידה ליד... ופשוט לא יאומן ללקק את האצבעות עד שלא תנסו לא תאמינו!!! ותודה לגברת עטרה שאער על המתכון המוצלח מתוך "טעם של עוד" מספר 643

נופר א

New member
אפשר בתבנית סילקון

בקוטר 24 ס"מ ?????? או שזאת תבנית גדולה מידיי עבור הכמות הזאת???

נופר א

New member
../images/Emo91.gifעוגת שוקולד במיקרוגל

אתמול בלילה הבת שלי בת ה-14 (כמעט,בחודש הבא) עירבבה את הכל בעצמה (אני הקראתי לה מה צריך לערבב עם מה , ממש תפקיד קשה היה לי.....) וזה לקח לה 4 דקות, והייתי בטוחה שלא ייצא כלום,כי אני רק מחממת במיקרוגל, וממש נס לכבוד חנוכה!! יצאה עוגה ממש טובה וממש נחמדה, היא רטובה כזאת וטעימה ופשוט נטרפה, הבת שלי אמרה שצריך לאכול את זה עם כדור גלידה ואז יהיה יותר טעים,וזאת ילדה שכלום לא טעים לה!!!! אז אנחנו ממליצים בחום רב!!!! (עשינו בתבנית סיליקון קוטר 24 ס"מ) ויום נעים לכולם!!!!!

למעלה