עזרה בדחיפות!:]

galitel16

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo206.gif עזרה בדחיפות!:]

היי!:] באוקטובר אני יוצאת למשלחת-למסע לפולין...יש אצלנו מלא וועדות שאחראיות מהדברים הגדולים ועד הקטנים במשלחת/במסע...אני אמורה למצוא משפט/אימרה שתצייג אותנו בחולצה וכדומה(למשל חשבתי:"לזכור את הזיכרונות האחרונים" או "להרגיש את העבר ולהישאר עם המחשבה" דברים כאלה אבל אני לא חושבת שזה כ"כ טוב) אני גם ממש חייבת איזשהו לוגו שגם ייציג אותנו כלומר את המשלחת של המחזור שלנו ופשוט לא עולה לי כלום אני ממש מבקשת שתעזרו לי (לפחות לתת התחלה ואז אני אפתח אותה) כי הלוגו זה הדבר הכי קשה כי הסצל היחיד שלהם זה המגן דוד-הטלאי וכבר עשו כזה בעבר..אני נורא אשמח אם תתנו לי הצעות...תודה :]]

יש לי

"בכל ילד יש ניצוץ שיכול להדליק מדורות של אושר ואמת" יאנוש קורצאק אמר את זה והיה לנו את זה על החולצה כי הנושא שלנו היה ילדים בתקופת השואה...

galitel16

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo206.gif

המשפט טוב..וכבר יש לי אוסף משפטים..מה שאני צריכה יותר זה לוגו או לפחות התחלה כי זה הדבר הכי קשה כי בעצם הסמל היחיד שלהם זה מגן דוד וכבר כל אחד עשה מגן דוד עם איזשהו הוספה..אז אם תוכלו לעזור אני אשמח (לפחות התחלה) :]]

שלום ../images/Emo13.gif

בקשר ללוגו- אנחנו עשינו משהו ממש יפה ונראלי שגם מקורי...תאספו שמות של אנשים שנרצחו בשואה...זה יכולהיות שמות של קרובי משפחה של התלמידים עצמם או פשוט שמות שאתם יודעים עליהם- ולצערנו יש 6 מיליון כאלה\:...בכל מקרה, מהשמות האלה תצירו מגן דוד- ז"א שיהיה מגן דוד שכולו עשוי משמות, בכתב קטן קטן..ובפנים (באמצע של המגן דוד) תכתבו את המשפט. זה יוצא מדהים.ב"הצלחה

galitel16

New member
רעיון טוב :]

אני באמת יעלה אותו לבחירה בין כולם..תודה :] אני עדיין פתוחה להצעות ורעיונות ;]

למעלה