עזרה לגביי תאונה

../images/Emo53.gif../images/Emo206.gifעזרה לגביי תאונה

לפני כשנה עברתי תאונה כאשר נהגתי באופנוע ובככר נכנסה בי טיוטה מסחרית לא נתנה לי זכות קדימה והעיפה אותי ..... פניתי לעוד דין שהוא ממש כבדדד מה עושים אני רוצה לסגור את התביעה ולקבל פיצוים יש לציין שלא עבדתי מאז אני עם בעיות גב ....הביטוח הציע לי עסקה על סכום מגוחך...גובל בחוצפה יש למישהו המלצה על עוד טוב מאיזור ירושלים תא???

משך זמן טיפול בתיק תאונת דרכים

שלום לך, קשה לי לדעת מתוכן השאלה אם עוה"ד שלך מנהל את התיק בצורה תקינה או לא. מעבר לכך, אם יש מסמכים שעוה"ד שלך ביקש ממך, וטרם העברת לו, זו גם יכולה להיות סיבה טובה לעיכוב. הצעת הביטוח המצחיקה? האם עורך הדין ממליץ לקבל אותה? אולי היא המתאימה, ופשוט יש כאן פערי ציפיות לא הגיונים. כדי להיות רגועה גשי לפגישת עם עוה"ד שלך, ובקשי עדכונים. אם עדיין לא תהיה מרוצה, גשי לייעוץ נוסף אצל עו"ד אחר ואז תחליטי אולי ברצונך לעזוב אותו. בנוסף, שכ"ט בתאונות דרכים נגבה מהלקוח באחוזים מתוך התביעה עצמה: 8% בפשרה 11% לאחר הגשת תביעה לביהמ"ש 13% במתן פס"ד ע"י ביהמ"ש. לכן, כשאת שוקלת לעזוב את עוה"ד שלך, תלוי באיזה שלב נמצא התיק, הגיוני שתצטרכי לשלם, עכשיו או בסוף התיק, את שכר הטרחה שמגיע לו,יחסית עבור הטיפול בתיק, ויכול להיות שתגיעו להסדר חלוקה של שכר הטרחה הקבוע בחוק, בין עוה"ד הקודם לנוכחי. בברכה,

../images/Emo122.gifכתגובה על תגובתך....../images/Emo34.gif

קודם כל אני מודה לך על תשובתך המהירה הבעיה המרכזית במסמכים היא שהם אינם מעידים על פגיעה רצינית כלומר אין שברי חוליות או פריצת דיסק וכו אין באפשרותי להוכיח את הכאבים היני ממתינה לMRI כבר שלושה חודשים זה גורם שמעכב את התביעה שידוע לי כמובן. הצעת הביטוח עומדת כרגע על 5000 שח, והוא המליץ לקבל פשרה גם שהייתה 3500 שח מדוע אין לי מושג....אינני מצפה לעשרות אלפי שקלים כך ש אינני מודעת ל"מחיר" ואיך מתומחר כל עניין הפגיעה בגוף. אולי בכך תוכלי לעזור לי איך אני יכולה לדעת מה מחיר הפגיעה?
האם יש לחלקי גופי או כאבים מחיר ? ? ?

אי אפשר ללמד את התורה על רגל אחת

שלום לך, לצערי, קשה לי להגדיר עבורך "מחיר" לכל פגיעה, הגם שלא יהיה זה מקצועי מצידי. כל פיצוי משתנה לא רק בגלל סוג הפגיעה השונה, אלא גם תלוי בנסיבות אחרות כמו גיל, השתכרות, עבר קודם ועוד ועוד. אם ממתינים לMRI אני מציעה שתהיי סבלנית, כי הומלץ לך לבצע את הבדיקה. בברכה,

ביטוח לאומי????

האפ יש מקום לתבוע את ביטוח לאומי?התאונה קרתה לאחר שהשתחררתי ולכן אין לי תלושי עבודה ומאז התאונה לא עבדתי במקום מסודר עקב הבעיות גב...אלא עבודות שונות ...הייתי שם לאחר התאונה אך הרופא התעסוקתי של המוסד לביטוח טען שלמרות שאיננו אורטופד הוא קובע שאני יכולה לעבוד... מה אפשר לעשות ??? אני מבינה כמובן שאינך יכולה להסביר לי את עניין הפיצוים... אך האם כל אדם שנפגע בתאונה זכאי לפיצוי???

נכות צמיתה בביטוח לאומי

שלום שוב, את יכולה להגיש תביעת נכות לביטוח לאומי, אם התאונה היא תאונת עבודה. כמובן שאםם התאונה היא לא תאונת עבודה עדיין יש סיכוי לנכות דרך ביטוח לאומי, אך צריך ששיעור הנכות יהיה די גבוה יחד עם הפסד ניכר בכושר ההשתכרות. כעקרון, כפוף לסייגים מסויימים, כן, כל אדם שנפגע בתאונת דרכים ונגרמו לו נזקי גוף זכאי לפיצוי. בברכה,

למעלה