קטיפה

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo5.gif

מה קורה לי את כל המחלות מדביקים לי! יש לי מיגרנה לופוס ועכשיו אומרים לי שככל הנראה יש לי תסמונת מרפאן שזה דופק מהיר או משהו כזה נמאס לי "לבלות" כל שבוע אצל רופא אחר נמאס לי להרגיש מגעיל ורע ממה עשיתי שמגיע לי את כל המחלות האלו נמאס!!!!!!!

3ויוי

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo23.gifהיי קטיפה

קטיפה חמודתי , עדיף שתהיי ותיבדקי אצל כל הרופאים עד שתיודע הבעיה האמיתית מאשר לא ללכת ולסבול מחוסר הידיעה וממה זה קורה ולמה. ,מה זה תיסמונת מראפן ומיגרנה לופוס. ? כעת תוכלי להכיר לטפל ואולי אף להפחית מהסימפטומים על ידי כל אמצעים שונים. נכון ומאד לא נעים מכל המחלות הנידבקים אלינו ,והלוואי שהיתה לי נוסחת קסם לתת לך בכדי להיפטר מהם,,מקווה ביחד איתך שהמצב ישתפר במהרה. היי חזקה שלך

ל3

New member
קטיפונת היקרה

אני קוראת את דברייך וליבי יוצא אלייך. לא, אנחנו לא הזמנו את המחלות האלה ובטח שזה לא מגיע לילדה קטנה ומקסימה כמוך. אולי יש לזה תפקיד- ללמד אותך עד כמה את חזקה ונחושה. קטיפונת, תחזיקי מעמד מתוקה. אני פה בשבילך תמיד שולחת לך אלף
ו
.אולי זה חצי נחמה אבל תמיד תחשבי שישנם אנשים עם צרות הרבה הרבה יותר גדולות. אני אוהבת אותך ודואגת לך ורוצה לראות חיוך. שמרי על אופטימיות יקירה - יהיה טוב. אוהבת, שירי

קטיפה

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo140.gif ו..

ויוי מיגרנה זה כאבי ראש מאוד חזקים שמתעלפים מאבדים את ההכרה בהם ואין ממש תרופה לזה צריך לאלתר כל מיני שיטות..לי זה מקל אם אני שמה סרט (מן סרט מגנטים שדודה שלי שלחה לי מארה"ב) ואני לוקחת וי-טלגין ומורחת איזשהי משחה ואז זה מקל אחרי כמה שעות ותסמנת מרפאן זה דופק מהיר (זה לפחות מה שהרופא הרשה לי לשמוע) הוא לא רצה לדבר לידי רק לבד עם אמא שלי ואמא שלי יצאה עם דמעות בעינים..וב6.9 יש לי תור לקרדיולוג לעשות א.ק.ג ועוד איזה בדיקה..

ל3

New member
קטיפונת המקסימה שלי

אל תלחצי מתוקה מהדופק הגבוה, תעשי את הבדיקות ונראה מה הקרדיולוג יגיד. אני רוצה לספר לך שגם אני סבלתי מזה לפני כחצי שנה והייתי מסתובבת עם דפקים של 120-130 כשהנורמה זה 80. פעם אף הגעתי למיון בגלל דפיקות לב והדופק שלי היה 190. גם אני עשיתי כל מיני בירורים קרדיולוגים שבטח גם לך יעשו וזה אקו לב ( שזה כמו צילום אולטרסאונד של הלב) והולטר שזה מכשיר קטן שמוצמד אלייך 24 ש´ ביממה ומודד באופן קבוע את קצב עימות הלב ( דופק). רק שתדעי שלא גילו לי שום דבר בבדיקות ואם את שואלת אותי זה נבע מלחץ. לכן, יתכן אולי קטיפונת שאת לחוצה מהמצב החדש ובגלל זה זה קורה? האם גם לפני שידעת על המחלה סבלת מזה? את יודעת מה הדופק שלך? אפשר לטפל בזה מתוקה וישנם כדורים כמו נאובלוק שמורידים את הדופק בכל אופן כדאי לעשות בירור מקיף ממה הוא נובע. ובנתיים נסי שלא לדאוג טוב? שולחת לך
חם ואוהב. שלך, שירי

קטיפה

New member
תודה שירו´ש מאמי

לפני שנה כשהגעתי לבית ספר חדש ועשו בדיקות דופק ושלי היה 150 ושהלכתי לרופא זה היה 160 ושחושדים במחלה הזאת אצלי כי יש לי חיך גבוה או משהו כזה ועוד כמה סימנים האמת באמת אני הייתי בלחץ בזמן האחרון ועכשיו בכלל שאני מתחילה בת ספר עם כל הבחינות אני יהיה עוד יותר לחוצה ואני בטוחה 100% שלדופק שלי הוא גבוהה גם בגלל שיש לי פחד רופאים ברגע שאני רואה רופא שהולך לבדוק לי משהו אני נלחצת ומתחילה לבכות ולהיות ממש בלחץ ועכשיו אני לא מדברת עם אמא שלי כי נמאס לי כבר מרופאים!!!!!!!!!! והיא עושה לי עוד תור ועוד אני יודעת שזה לא אשמתה אבל אין לי עצבים לדבר עם אף רופא או משהו אני אנ סה לדבר היום עם ידיד שלי אולי הוא יצליח להרגיע אותי

ל3

New member
קטיפה מתוקתי

אני יודעת שזה קשה אבל תנסי להבין את אמא שלך- סכ"ה אני בטוחה שהיא דואגת לך ורוצה רק בטובתך ובכלל גם לך כדאי לבדוק את העניין ולא להישאר בערפל. דופק גבוה הוא אחד מהסימפטומים היותר בולטים של סטרס. אם זה ממש מפריע לך ( דפיקות לב וכדומה) נסי לקחת קלמנרבין שזה תרופה טבעית להרגעה זה יכול לעזור. ציינת שאת מפחדת מרופאים ואם הדופק שלך עולה למימדים קיצוניים כמו שציינת (160) כשאת מבקרת אצליהם יתכן שאת סובלת ממה שנקרא תסמונת "החלוק הלבן". כשאת רואה רופא דמייני פשוט שזה מישהו אחר, אפילו איזו דמות שאת אוהבת ובכלל כל בדיקה נגמרת מהר יותר משחושבים. אני איתך ילדה, אז אל תשברי לי טוב. אוהבת

למעלה