|עבודה ופרנסה??????

../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif|עבודה ופרנסה??????

שלום וברכה אשמח לקבל תשובה לשאלתי האם בעלי יתחיל לעבוד בעבודה שיאהב בחודשיים הקרובים להנאתו ולפרנסת המשפחה? הפריסה שיצאה לפי הסדר 1- מלך המטבעות 2- 2 גביעים 3- נסיך הגביעים 4- הכוכב 5- 9 גבעים 6-אביר המטות קלף סיכום- 10 מטבעות אור ואהבה ובשורות טובות אור

../images/Emo16.gif../images/Emo65.gif בקשה..............

היי צליל , האם אפשר לקבל תשובה מהפריסה עכשיו דברים משתנים אנרגיות משתנות אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולבדוק אם אפשר לקבל תשובה , קצת קשה לי בימים אלו ...... זקוקה לקצת עזרה לשיקולך , ואכבד את בחירתך תודה אור ושלווה לכולם

צ ל י ל 8

New member
ואת יודעת מה.... אני חושבת

שדווקא זה אומר משהו. אני חושבת שלא צריך להמשיך לפרוס שוב בדיוק באותו נושא, אלא לתת לזמן קצת לעבור. אני מבינה את הבעיה שלך ואת מצוקתך, אבל מצד שני לא עושים את אותן הפריסות שוב ושוב. קחי קצת זמן, לפחות חודש ואז נבדוק שוב אם העניינים ישתנו. מקובל?

תודה יקרה..

היי צליל איך שאת מרגישה אולי באמת יש לי מן יום כזה .......... וגם זה יעבור ככה אולי כי אני יוצאת החוצה וכל הזמן מחייכת להראות כמה טוב לי אך לא כך ..... אם אני זוכרת נכון לפריסת פרנסה פתחתי 6 קלפים וסיכום אני לא מבינה בזה אז לאיזה נושאים פותחים 9 קלפים??? דווא שפרסתי אתמול את הקלפים היתה לי תחושה טובה שיש מסר חיובי כולי תקווה שכך !!! ושוב תודה אור ושמחה וכל שנבקש אמן סלה

צ ל י ל 8

New member
מספר הקלפים בפריסה

נאמד עפ"י איך שמנסחים את השאלה ואיך שמחלקי אותה לחלקים. אין קשר למהות השאלה עצמה. הלוואי ויהיה לך רק טוב. לפעמים באמת יש ימים קשים יותר, וגם זה יעבור

תודה לך מאוד...

חמדתי צליל 8 האם אפשר אולי לשאול בעקבות מה שכתבת בעבר שאגב אמרתי לבעלי הכל ודווקא זה קצת עורר אותו לשאול אולי.......... מה עליו לעשות כדי לקדם את החיבור שלו לאנרגיות של העבודה והפרנסה ???? מצד אחד הוא רוצה לעבוד ובאמת הוא כבר סקפטי כמו שאמרת ואני רוצה לראות אותו כבר עובד ומאושר כי הוא שחקן טוב בלומר שהכל בסדר , לכל העולם......... ואז אף אחד גם לא חושב שהוא צריך עזרה כי הוא יודע הכל ומסתדר...... טוב באמת לא רוצה להיות נודניקית אני לא כזו אני מבינה ולפעמים יותר נוח לי להראות לו ניתוח של אחרים את המצב אז תודה ואשמח אם תנחי אותי אם יש משהו שאפשר לשאול עכשיו אולי זה יעזור לו כי אפילו הוא פנה לשר המסחר והתעשיה והעוזר שלו בקשר איתו , אך באמת מה לעשות כדי שהוא יבלבל לכל העולם את המוח כי זו לא בושה לקבל עזרה בעלי למד עבודה סוציאלית ( ומאוד אינטילגנט) אך מניסיונו בעבר כנראה רק " מסקנים מבקשים עזרה אור ואהבה ושפע היקום ממני לכל מי שזקוק....... לא מבינה למה ההודעה לא עוברת.....כן מבינה למה.. אהבה

צ ל י ל 8

New member
אודה ליה יקרה מאוד ../images/Emo24.gif

הייתי מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה לעזור לך, אבל מלבד מה שנאמר לך אין לי שום רעיון אחר. זה לא מחוסר רצון, אלא מחוסר יכולת. יש המון אנשים מפוטרים בארץ והמצב מאוד קשה. אני יודעת. ואני מצטערת בשבילך שאתם במצב כלכלי קשה. אהל אין עוד על מה לפרוס. לא יתן כלום אם נשאל את אותה השאלה. אם יש צורך, תבקשו עזרה, זו באמת לא בושה. נסו ללכת על עבודות מזדמנות וזמניות לעת עתה, בתקווה שהמשק יתאושש בזמן הקרוב. מעבר לזה, אני מצטערת, אבל ממש לא יכולה לעזור לך. מאחלת לך את כל הטוב בעולם. ובכל אופן, אנחנו כאן תמיד לעזרתך

תודות וברכות........../images/Emo23.gif

היי צליל טוב אני מבינה לחכות קצת עד השאלה שוב באותו נושא שיהיה רק טוב אור

למעלה