תיבת המסרים שלי לא עובדת מה עושים? אז אם אתם רוצים לגיד לי משהו, שלחו מיילים...
S shkedud New member 12/11/05 #1 ../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif תיבת המסרים שלי לא עובדת מה עושים? אז אם אתם רוצים לגיד לי משהו, שלחו מיילים...
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif תיבת המסרים שלי לא עובדת מה עושים? אז אם אתם רוצים לגיד לי משהו, שלחו מיילים...
מ מיכה רגב New member 12/11/05 #3 אל פחד, לדעתי זה זמני, יש תקלות בתפוז, כי פלומה קטפה כמה סתאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםם
ע ע ו מ ר 4 New member 12/11/05 #6 היייייי שקד..... אם זה חשוב...יש אימייל. ומה זה ה..... ....הזה? ככה מדברים בקיבוץ שלכם?
S shkedud New member 12/11/05 #7 אני אומרת את זה רק במקרי חירום ממש כשמשהו ממש ממש מעצבן אותי בדרך כלל אני בחורה מאוד נוגה וחסודה, שאינה מנבלת את פיה
אני אומרת את זה רק במקרי חירום ממש כשמשהו ממש ממש מעצבן אותי בדרך כלל אני בחורה מאוד נוגה וחסודה, שאינה מנבלת את פיה
ע ע ו מ ר 4 New member 12/11/05 #10 שקד תלחצי על התמונה.... טוב.......לא נותר לי אלא להאמין לך.......על הענוגה והחסודה...וזאת עד שניפגש.
S shkedud New member 12/11/05 #16 עומר, לחצתי, אני מאמצת אותה בתור הפייה שלי, שתגשים את כל משאלותיי תודה
מ מיכה רגב New member 12/11/05 #9 שווה לנסות ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ועכשיו ברצינות, חכי מעט, מפעם לפעם העייסק עם תפוז נתקע. אפשרות נוספת, אתחלי את המחשב מחדש, יכול להיות גם בעיית זכרון בהצלחה
שווה לנסות ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ועכשיו ברצינות, חכי מעט, מפעם לפעם העייסק עם תפוז נתקע. אפשרות נוספת, אתחלי את המחשב מחדש, יכול להיות גם בעיית זכרון בהצלחה
מ מנורה New member 12/11/05 #31 שקדוד כרגע שלחתי לך מסר וזה עבר אולי הבעיה רק באזור הצפון עומס מטיליים
S shkedud New member 12/11/05 #34 קיבלתי, מנורה, וגם שמחתי, את חושבת שעומס המטיילים בצפון משבש את תנועת המסרים? רק שלא ישפיע על כל הפורום...
קיבלתי, מנורה, וגם שמחתי, את חושבת שעומס המטיילים בצפון משבש את תנועת המסרים? רק שלא ישפיע על כל הפורום...
מ מיכה רגב New member 12/11/05 #11 שקדוד, אכן תיבת המסרים של תפוז תקועה, ניסיתי לשלוח לך מסר וזה לא עבר. אין ברירה, צריך לחכות שפלומה תחזיר את התפוז
שקדוד, אכן תיבת המסרים של תפוז תקועה, ניסיתי לשלוח לך מסר וזה לא עבר. אין ברירה, צריך לחכות שפלומה תחזיר את התפוז
ע ע ו מ ר 4 New member 12/11/05 #12 מיכה..... פלומה לא כאן כרגע.קטפתי לא מזמן קלמנטינות מהעץ שלי.....זה תופס? מוכנה לתרום גם לימונים..... רוצה תיבת מסרים!!!
מיכה..... פלומה לא כאן כרגע.קטפתי לא מזמן קלמנטינות מהעץ שלי.....זה תופס? מוכנה לתרום גם לימונים..... רוצה תיבת מסרים!!!
S shkedud New member 12/11/05 #14 זה עובד גם עם פומלות? אני מוכנה לתרום לתפוז כמה פומלות - ושיחזירו לי ת'תיבת מסרים לי
S shkedud New member 12/11/05 #15 אבל, האמת? קטן עלינו. העיקר שיש בריאות ואהבה כל הזמן... ומי שרוצה לתקשר עם מישהו אחר, יש גם מיילים באמת
אבל, האמת? קטן עלינו. העיקר שיש בריאות ואהבה כל הזמן... ומי שרוצה לתקשר עם מישהו אחר, יש גם מיילים באמת
S shkedud New member 12/11/05 #28 לא. שקד נוסעת עוד מעט../images/Emo7.gif ואני רוצה להיות ערה כל דקה איתה. איזו מיטה מפתה...