דחוף

../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gifדחוף../images/Emo10.gif

טוב אז בהודעה הקודמת שלי אמרתי שאמא תקנה לי SanDisk Digital Audio Player MP3 512 MB אז אחי אמר לי שאמא קנתה לי כבר,וגם חברה שלי אמרה את זה אתמול (האמהות שלנו נסעו יחד..) קיצר עכשיו היתקשרתי לברר אם זה בדיוק מה שרציתי,ואז מה היא אומרת? שלא היה,אבל המוכרת (הבת ז*נה) אמרה לה שמה שאני רוצה זה לא טוב (מה היא סתם?!זה שאין לך בחנות את זה זה לא הופך את זה לרע..קראתי כתבות ואמרו לי שהוא מצויין)והיא הראתה לה כנראה מכשיר אחר,והיא אומרת שהוא יותר טוב..אז אמא שלי קנתה אותו עכשיו אני פוחדת שהיא קנתה לי תמכשיר הכי זול(כי היא קמצנית בטירוף) ולא אכפת לי שהוא זול,הבעיה היא שאני פוחדת שהיא קנתה לי תמכשיר המעפן הזה שלכל ילד בכיתה ד' יש אותו..ההוא שהמכסה של הסוללה נופלת.. היסתכלתי עכשיו באתר סקאל דיוטי פרי ועברתי אחד אחד איזה מכשירים יש שם,ונתקלתי בזה במכשיר פשוט בצבע כסף לדעתי היא קנתה כזה,כי הוא הכי פשוט מכל מה שיש שם
היסתכלתי בתמונה אחרת,של הנגן המעפן,וראיתי שזה ממש דומה אבל עדיין הייתי רוצה שתגידו לי אם זה אותו דבר,ואם לא (אמן) הוא טוב? לדעתי הוא מעפן כי הוא נראה בדיוק כמו המעפן
עדיף לא היתה קונה בכלל..אני מעדיפה לקנות דברים עם אבא,הוא קונה דברים איכותיים,לא זולים,ואמא ההפך..

בעצם זה כן זה../images/Emo7.gif

אוף דייייי לא רוצההההה זה לא פיירר...נשאר לי להיתפלל שהיא לא קנתה את זה

נוווווווו תענווו בבקשה פליזזז

סליחה שאני כזאתי מעצבנת עכשיו,אבל תבינו אותי...הדבר האחרון שאני רוצה עכשיו זה תנגן המטופש הזה...

איכותי?תאמין לי לא יותר מ600 שקל

אמרתי,היא קמצנית בטירוף יש 1% שהיא קנתה משהו איכותי..בטח המוכרת דחפה לה תהכי זול ושיכנעה אותה שהוא הכי טוב,כדי שהיא לא תקנה במקום אחר את מה שאני רציתי..

TheRealDeal

New member
אהה.. דווקא לי נראה שהמוכרים אוהבים

לדחוף דברים יקרים דווקא... מהדיוטי פרי את אומרת? אז יש מצב שהיא קנתה לך נגן אחד מה"סוכריות" של סוני

נכון,אוהבים לדחוף דברים יקרים אבל

אמא בטח ביקשה תהכי זול.. אם היא קנתה באמת סוני (אמן..מצידי שיהיה כל דבר רק לא השחור..) אז כנראה כזה>>> זה מה שיש באתר לפחות

יאיר B

New member
סוני זה טוב מאוד (בדרך כלל)

אכן מוכרים אותם בדיוטיפרי. לא התנסיתי בו, אבל להוא טוב הרבה יותר מהג'נריים (וגם מהסאנדיסק).

יאיר B

New member
לצעיר שני הנגנים שנמצאים בתמונה

שצירפת הם אותו דבר (באופן כללי)... ממתי מוכרים בדיוטי-פרי נגנים ג'נריים?
אגב, אפשר לדעת מה רצית שיקנו לך?

את הsandisk

אתה זה שגם ענה לי פעם שעברה
ואמרת שהוא טוב,ובדקתי בעוד כתבות והכל..ובאמת הבנתי שהוא מצויין.. וכנראה מוכרים שם כאלה..מה אני יעשה..נשאר לקוות שאמא שלי לא קנתה כזה...ואם כן אז אני אנסה למכור אותו..נראה כבר

יאיר B

New member
הסאנדיסק באמת נחמד והוא טוב

הרב יותר בהשוואה לנגני האצבע שיש בתמונה ששמת בהודעה הראשונה שלך.

למעלה