H-E-L-P M-E !-!-!

giladdb

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif H-E-L-P M-E !-!-!

אני כבר שבוע מנסה לעשות פעולה מאוד מאוד פשוטה שכולכם וודאי עשיתם ולא מצליח..... מקיש נתונים לוחץ ENTER וכלום...משנה שוב,ENTER כלום........ בטור סטודנט עם איי.קיו סביר אם מישהו יוכל לעזור לי ולגאול אותי מיסורי אני הודה לו מאוד.... אז ככה...אני מנסה להירשם ל-PAYPAL כאשר אני מקיש נתונים: במדינה IL מיקוד וטלפון/פלאפון כמו בארץ - בהכל מופיע לי שיש טעות באדום למעלה. כאשר אני מוותר על אחת מהשורות ומשאיר אותה ריקה (כפי שהציעו לי כאן בעבר) -מופיע לי למעלה באדום שהנתון חסר. תודה למי שיכול לעזור ! נ.ב יכול להיות שלגבי המיקוד/טלפון/פלאפון יש צורך להוסיף את הקידומת של המדינה? ואם כן מה היא?

תוסיף

ברור שצריך את הקדומת של המדינה . 972 . תרשום את הקדומת 972 אח"כ את קדומת העיר עם 0 ואת מספר הטלפון . תנסה גם ללא ה 0 של העיר . כלומר - 972036473035 או 97236473035 כנ"ל לגבי פלאפון (עכשיו בתור סטודנט שים לב - בתור ולא בטור , אודה ולא הודה )

giladdb

New member
,תודה רבה על העזרה.....עדיין לא הצלחתי

זה מה שרשום לי City, State, ZIP Code: Please enter a valid combination of City, State, and ZIP Code. Home Telephone: The phone number is not properly formatted. Mobile Telephone: The phone number is not properly formatted. You may not enter numbers in a city name. Password - please re-enter your password. ניסתי את 2 האפשרויות שאמרת ובשניהם לא הצלחתי כולל את 2 האפשרויות עם ובלי IL ZIP קוד -פשוט מיקוד רגיל של העיר או שיש תוספות CITY-פשוט לרשום את שם העיר אני משערלא יודע מה הוא משגע אותי אם מספרים....... השגיאות כתיב זה מהיאוש המכרסם...עוד מאמץ קטן בעזרתכם ואני בפנים....תודה לעונים

giladdb

New member
שוב,מלאתי את כל הנתונים

כמובן שינתי את הפרטים האמיתים: מה לא בסדר?! Create a PayPal Account Secure First Name :Ori Last Name:Cohen Address Line 1:Mahale hamesh street,P.O BOX 198 Address Line 2: (optional) City:petah Tikva State:IL ZIP Code: 51344 Home Telephone:97237882445 Mobile Telephone:972506778951 Email Address:eek:[email protected] Create Accounte Password:56677888 Confirm Password:56677888 1st Security Question:BIrth Answer:300680 2nd Security Question:mother last name Answer:mami Enter the characters:eb7rw (not case sensitive)

למעלה