|עזרה

../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif|עזרה

חשוב ממש!!! היום אני מכיהנ את העוגה הראשונה שלי 1.כמה זמן צריך לחכות עד שהעוגה תתקרר כדי שאפשר לצפות אותה? 2.צריך "דבק" כדי להדביק את הבצק על העוגה? 3.שמתי את הבצק והכל טוב עכשיו אנ קורצת לבבות ואני רוצה שהם יהיו ורודיםם כמה צבע מאכל צריך לשים בבצק? 4.כמה זמן לחכות עד שהבצק יתייבש כדי לשים עליו את הלבבות? תודה לכל מי שיענה!! וזה באמת חשוב

אודיG

New member
אני נוהגת "ליישן" את העוגה ל 24 שעו

-אם לא, בגלל שהעוגה רכה יחסית אחרי אפיה, לפחות לצנן את העוגה ולהכניסה מעט למקרר. - אני "מדביקה" עם גנאש (1:1 שמנת ושוקולד). - לא צריך לחכות הרבה לאחר ציפוי העוגה ולפני הקישוט, אלא אם כן את שמה דמויות או דברים כבדים. -כמה צבע? לפי הטעם האישי שלך ולפי התוצאה אליה את רוצה להגיע אני מקווה שעניתי על כל השאלות ב ה צ ל ח ה

אני אכניס למקרר כי אין לי זמן

וגאנש אני לא יוכלה להכין-שכחתי שמנת עם מה אפשר להדביק? וענית!!תודה רבה רבה

ייייששש!!!../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

הציפוי של העוגה הלך מעולה!! שום דבר לא נקרע או כלום!!ובסוף לא הדבקתי את זה עם כלום חחחחח אבל לא משנה ויצא לי צבע ורוד יפה ממש@!!!

ביום ראשון......./images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

כי אני רוצה להוסיף סרט ליד שכתוב ענבל בת 15 או משהו כזה ויש לי שאלה.... על מה לשים את העוגה? על איזה משטח?

אודיG

New member
מומלץ לשים את העוגה על משטח

לפני ציפויה בבצק סוכר, כדי שהבצק לא יסדק. אני קונה קאפה (חומר פולימרי מוקצף) בקרביץ או בחנויות תחביב אחרות, בעובי 1 ס"מ ומצפה אותו בטפט ועליו מניחה את העוגה... ולעבודה

יש משהו אחר?../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

כי אין לי זמן לקנות את הקאפה הזה וכבר עשיתי את העוגה

מזאלונה

New member
כל משטח ישר ועמיד

קרש חיתוך, מגש גדול, אפילו סתם קרש.... תעטפי את המשטח בנייר יפה, ועליו תניחי את העוגה.

למעלה