../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

היי קראים לי רונה,ההורים שלי מעשנים כבר ממגיל צעיר (18) והם לא מוכנים להקשיב לי שאני מנסה לשכנע אותם להפסיק , ואני לא יודעת מה לעשות זה ממש מפריע לי ואני מפחדת הם כבר לא צעירים תעזרו לי בבקשה ותכתבו לי הצעות
מראש רונה

ixmix

New member
יש לי מי שיעזור לך

יש כמה: תרימי טלפון לחטיבה לקידום נוער בעיריית ירושלים, תשאלי מי זה אסף נהרי. הוא יכול לעזור לך, הוא עובד בקפה לנוער בנקרא "קורה בקה" בירושלים. גם היועץ בבית ספר שלי ישמח לעזור לך. קוראים לו דוד, הוא יועץ והטלפון בבית ספר רנה קסין 5815184-02. אדם נוסף הוא ראובן אברג´ל מהחטיבה לקידום נוער בירושלים.

יאיר5

New member
אל תתקשרי עוד יבוא עו"סים ויקחו...

אותך מהבית יגידו שלהורים שלך השפעה רעה עליך על תערבי שום גוף ממשלתי חוץ מצרות לא יצא לך ןלהורים שלך כלום. יאיר

tiger

New member
כן תיתקשרי לשם ויהרסו לך החיים

ואת ההורים שלך תוכלי לבקר אולי פעם בשבוע בכלא (אם הם יתנהגו טוב). t

moko21

New member
מישהו מוכן לסתום למפגר הזה את הפה

לפני שהוא עושה נזקים בעולם האמיתי? אני לא יודע מאיפה צצת אבל תחזור לשם ותיקח את תפישת המציאות האידיוטית שלך איתך.

tiger

New member
למה דווקא לדעתי זה חשוב ליראות

כמה הבורות והאטימות חוגגות בקרב "אנשי המיקצוע" או "הצוותים הטיפוליים" או מי שמיתנדבים במקומות כאלה. זה חשוב לדעתי שהציבור ידע כמה בורות ואטימות מגלים דווקא אצל אנשים שהיו אמורים יותר מכולנו לגלות פתיחות והבנה אמיתית של הדברים כדי לעזור לאנשים שבאים אליהם.כדי לעזור צריך קודם כל ידע.ידע אמיתי שמבוסס על המציאות ועל עובדות ולא על חומר הסתה זול. זה הכי מרגיז לגלות את הבורות והאטימות דווקא במקומות שצריכים היו הכי מהר לבער מתוכם את הבערות.זה הבדל גדול בין אנשים מהרחוב שמאמינים בשטויות האלה ובין אנשים (שטוענים לפחות)שאמורים לטפל בניפגעים מהמצב. אני לא רוצה לחשוב מה הייתי חושב אם הייתי נער בן 15 שהמטפל שלו אומר לו שהגראס גורם ליותר נזקים מהקוקאין,אני חושב שזה היה האישור האולטימטיבי שנער כזה היה יכול לחלום עליו כדי להמשיך ולהריח קוקאין או גרוע מיכך לעשן אותו. אני חושב שזה צוהר נדיר לתוך העולם של הצוות הטיפולי מהסוג הניבער ויש רבים כאלה.אם אני הייתי מספר את זה לא היו מאמינים אבל כשניכנס גולש ומספר שהוא מטפל או מיתנדב שעובד עם נוער מיצד אחד ומיצד שני מספר שיש איזה נער בעולם שהקוקאין גורם לו לפחות נזקים מהגראס... אז לי לא נישאר יותר מה לומר חוץ מלקוות שיש גם אנשי מיקצוע (אני יודע שיש)שניכנסים לכאן וקוראים את הדברים ואומללים האלה ואולי מישהוא מהם פעם יחשוב שצריך לפחות בצוות שעובד איתו שלא יהיו אנשים שחושבים או שמאמינים בדברים כאלה. בכלל הודעות כאלה זה טוב כדי שאנשים יבינו עם איזה סוג של הסתה עיוורת ובורות יש לנו עסק. t

ixmix

New member
קקרא שוב, אולי, מה כתבתי

הקוקאין גורם נזק עצום, יותר מגראס. הקריסטל ממכר ו"מעיף" הרבה יותר. גם ההירואין. אגב, גם לקפוץ מהגג גורם נזק יותר מגראס, אז מה??? עדיין הגראס מזיק. מאד מאד. אמנם לא לכולם באותה מידה, וישנם כאלה שהנזק אצלם זניח - אבל יש גם כאלה שהגראס גומר אותם. מדובר בעיקר בבני נוער, אשר יש להם קווים לפיתוח של הפרעות זהות - לעיתים הגראס הוא הטריגר לפריצת ההפרעה. אגב, תחשוב טוב טוב לפני שאתה מדבר על מוסדות תמיכה וסיוע. מי מגיע אלי מלכתחילה?? אלה שכבר לפני שהגיעו משלמים מחיר כבד מאד על השימוש! אולי אני צריך לעשות כמוך ולעודד אותם לשימוש נוסף?

ixmix

New member
הכי נוח זה לסתום פיות

אה? כן, כן, מישהו לא חושב כמוני. וקשה לי להתווכח איתו דרך המילים, אז בואו נסתום לו את הפה. או שנקרא לו אידיוט במקום לבדוק את עצמנו...

tiger

New member
מי סתם לך את הפה?

וחוץ מיזה לא אני ולא אף אחד אחר כאן מעודדים אנשים או נערים להישתמש. כולנו מודעים לסכנות ושירשורים רבים דיברנו ופירטנו כאן כל מינוס אפשרי וכל סכנה בלי ליפות את הדברים ובלי לשקר. לדעתי אתה אידיוט.סליחה כן אבל ברגע שאתה אומר שיש נערות שמוכרות את התחת שלהן בישביל גראס ושיש נערים שהגראס יותר הזיק להם מקוקאין אז אתה... זה שיש נערים שניזוקים מיזה שהם מעשנים גראס זה ממש חבל אבל למה זה צריך להפריע לאלפי מעשנים אחרים?למה זה צריך ליהיות איכפת לי או יותר מיזה למה אני וחברי צרכים ליסבול ולהפוך בעל קורחינו לעברינים ביגלל כמה נערים מופרעים שאם לא הגראס היו שותים בירות ואם לא בירות הם היו מזריקים וכן הלאה.אצל נוער מצוקתי הגראס והסמים בכלל זה רק סימפטום לתחלואים חברתיים הרבה יותר גרועים.ההיתיחסות שלך כאילו הגראס הוא האשם במצב שלהם היא בדיוק שיטת הבת יענה שמאפשרת למצב העגום שלהם להימשך ולשכונות המצוקה או הבתים ההרסניים מישם הם באים להמשיך וליהיות כאלה כי בבעיה האמיתית לא מטפלים רק בגראס...זה הכי קל,להאשים משהוא חיצוני שלכולם קל לישנא ,הכל חוץ מילטפל בבעיות באמת.שיטת ה"בואו נשים פלסטר על הפצעים בימקום לידאוג שהם יפסיקו לדמם .. t

0g30

New member
ולך איקס מיקס מטפל יקר..........

כמו רוב גורמי הטיפול הממשלתיים בארץ גם אתה ניחנת (למרות תשובותייך המלומדות ) בבורות בכל הנוגע לסמים קלים והשפעתם על תיפקודו של האדם ... גם אני מוכן לבוא לראות את הבנות המספקות שירותים אנאלים תמורת "מנת גראס" , זו שטות שלא נשמעה כדוגמתה .....כנציג השלטון המחנך גם אתה משתמש בשיטות הרתעה וסיפור סיפורי זוועה תוך שיבוש עובדות בסיסיות . אם מדברים על לגליזציה אין ספק שצריך להגביל אותה בגיל לצורך העניין ... גיל 21 ....!!! הסיפורים שאתה מציג אכן לא נעימים ...ברובם סביר להניח שעישון הגראס היה טריגר למחלת נפש רדומה .... אבל גם לי יש כמה סיפורים מזעזעים על אנשים מהישוב ,משרתי צבא , משלמי מיסים , ומגדלי משפחות לתפארת , שחייהם נהרסו עקב רדיפה אובססיבית ובלתי הגיונית של רשויות החוק אחרי מעשני גראס פעוטים .....מה עם סיפור על בחור צעיר בן 23 עדין בנפשו שהתאבד לאחר לילה בבית המעצר אבו כביר ... בתא שחלק עם אנסים , רוצחים ושאר מרעין .....והכל בגלל שוטר שדפק על דלת ביתו במטרה לחפש נרקומן (בנה של בעלת הבית) בעומדו בפתח הדלת הריח אותו שוטר (TO SERVE AND PROTECT) ריח של גראס בשל חשש סביר לביצוע עבירה נכנס לביתו , ולאחר חיפוש (ללא צו בשל חשש סביר) יצא עם שלל של 35 גר´ ברוטו ( עם השקית - לי פעם שקלו עציץ עם העציץ) ...... באמת כל הכבוד לאותו שוטר שהצליח למנוע עוד פשע חמור במדינת ישראל שנעשה ע"י אדם יקר בדלת אמותיו ....... בקיצור כל הכבוד לך שאתה מתנדב מטפל וכו´ אבל אם זו דעתך וגישתך אולי עדיף שתוותר על טיפולים ותאכיל חתולים כמו נסיך הפורום.

tiger

New member
רוצה עצה באמת?תילמדי מההורים שלך

מה את לא רוצה ליהיות כשתיהי גדולה.

אלנבי52

New member
אכן סרט בעסה...

תנסי להרים להם איזה פרח , שתיים לראש שלך חחחחחחחח...סתם עכשיו בשיא הרצינות אם זה כל כך מפריע לך אז תנסי לגשת אליהם בצורה תקיפה כזו בשיחת נפש או משהו...אני מאמין שכמה שיחות כאלו מהלב יורידו מהכמות של העישון ואולי אפילו יפסקו לתמיד , לא תדעי אם לא תנסי.

קשכפית

New member
התשובה ההכי אמיתית ומציאותית כאן

תבוא לך ממני. אל תנסי לחנך את ההורים שלך זה לא לעניין. הם עישנו וחיו בצורה מסויימת עוד לפני שהחליטו להביא אותך לעולם. את הבת שלהם את לא יכולה להתימר לשנות את ההרגלים וההתנהגות שלהם לעולם. מה שתפקידך בעולם זה, זה לקחת את הטוב שהם נתנו ונותנים לך (בהנחה ותקווה שזה כך) ובעצמך להחליט בחיים מה את רוצה ובוחרת לעשות ולהיות להם אל תדאגי הם עשו את ההחלטות שלהם. אגב גם הורי עישנו בילדותי וזה הפריע לי, אבי הפסיק באיזה שהוא שלב ואימי עד היום מעשנת, תמיד זה הפריע לי והכי קטע זה שעכשיו אני התחלתי לעשן. בכל אופן כמה שכולנו , כל הילדים הצקנו לאמא שלי להפסיק היא המשיכה כי כך טוב לה. אם כך טוב לה - טוב לי, מי אני שאכפה על אמא שלי שילדה אותי מה ואיך לעשות. זו דעתי. חייה ותן לחיות!

../images/Emo4.gif.....

זה הכי הגיוני...למרות שאני פוחדת להתחיל לעשן..אפילו פעם עישנתי סיגריה בלי שידעו ,אז זה בטח נשמע מוזר שמפריע לי הריח של הסיגריןת אבל אני בעצמי ניסיתי לעשן ולא שנאתי את זה טוב תודה בכל זאת

0g30

New member
פסיפלורה ..........כנסי לפה רגע ...

תראי ....אני יכול להבין את הלחץ של ילדה בת 13 (אם אני לא טועה) לגבי הוריה, שכביכול עושים מעשים שהם מחוץ לנורמה החברתית ...לגבי מצב בריאותם של הורייך באמת שאין לך מה לדאוג....הייתי דואג יותר אם אחד מהם מעשן סיגריות .....לא הבנתי מדברייך מה ממש מפריע לך , הורייך הם אנשים בוגרים וכנראה שגם אחראים ויציבים ....אז כן הם חוטאים מדי פעם או יותר בעישון גראס .....באמת אם הדאגה היחידה היא לבריאותם אין לך מה לדאוג... אם מפריע לך האקט העישוני עצמו זכותך ואפילו חובתך לדרוש מהם בכל תוקף שלא ינהגו כך כשאת בסביבה ....זכותם לעשן זכותך לא להיות נוכחת בזמן העישון , לי בתור ילד מאוד הפריע עישון המקטרת ( המסריחה ) של אבי ... והצלחתי בלחץ מסיבי לשלוח אותו לעשן במרפסת , עד שהיה לא קר/חם מדי ולבסוף הוא הפסיק לעשן..... בכל מקרה הייתי ממליץ לך (מניסיון) לא לערב שום גורם חיצוני בבעייתך ולפתור אותה עם הורייך בתוך הבית ....כל עירוב של גורם חיצוני עלול להביא למצב שעליו תתחרטי ויפגע בהורייך ובחייכם כתא משפחתי ..... כי כמו שאת יכולה לקרוא כמה מסרים למעלה , גישתם של הגורמים הממשלתיים בארץ לגבי עישון סמים היא נחרצת ולרוב נובעת מבורות ומהפחדה של הציבור למען יראו וייראו .......שיחה מלב אל לב עם הורייך יכולה להביא לתוצאות הרצויות לך .....מבלי לפגוע בהורייך ובך ..... מקווה שעזרתי במקצת .....במידה ותרצי קיימים עשרות מאמרים בנושא השפעתו הבריאותית של הגראס על גוף האדם .....

koala

New member
דיי , חלאס !!!!!!!!

דבר ראשון כל הכבוד לכל חבריי הפורום , שעונים בסבלנות לכל הודעה אבל, לדעתי כבר נמאס מההדעות האלו שילדים שמשועממים בחופש כותבים : "אני בן 12 וידידה שלי התמכרה ל l.s.d " , או :אני בן 13 וההורים שלי מעשנים... איך לעצור אותם???????, ולבסוף דבילים שבאמת לא מבינים כלום על עולם הסמים ומתארים ילדות שמקיימות מישכב בהמה למען גארס ושהשימוש הגנג´ה גורם ליותר נזקים מהקוק. לי זה נראה כאחת משתי אפשרויות :או שמיסתלבטים עלינו או שבאמת העם שלנו מורכב (בחלקו לפחות) באנשים עיוורים שמסרבים לראות את האור.

0g30

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודקת ב- 100%

tiger

New member
לי ניראה ליפעמים שזו האפשרות השניה

"אנשים עיוורים"...וליפעמים האפשרות הראשונה "מיסתלבטים עלינו",מה שבטוח שזה מורכב קצת מיזה וקצת מיזה מה שמיצר לנו פה קססה על הפנים בימיוחד.

למעלה