romeo26

New member
מישהו מכיר את הודו?

היכן נמצאות רג'סטן ואודייפור? האם הן קרובות לגבול עם פקיסטן??? היכן אפשר לראות מפה של הודו? תודה מראש לכל העונים.

פנייה לעזרה - ניר כהן

ניר כהן בן 18 זקוק באופן בהול להשתלת כבד להצלת חייו וזקוק לסיוע כספי במימון הניתוח. לכל המעוניינים לסייע להציל חיים נא לתרום כסף לחשבון 290261 בבנק הפועלים סניף 690 ירושלים רח' קינג ג'ורג'. הכתבה על הנער וסיפורו האישי שודרו בתחילת השבוע בחדשות ערוץ 11. נא תרמו להצלת חיים.

Dublinoa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייי מתחילה מבנה על המשפט הראשון שלך, אבל אורלי החליטה אחרת

yakirNY

New member
גירושים בחו"ל-שאלה אם מישהוא?

אם יש בחורה שאינה נשואה ויש לה ילד עם אדם מסויים שאיתו היא חיה כבר למעלה משנתיים והיא ידועה בציבור מה זה אומר לגבייה במיקרה שהיא רוצה לעזוב חזרה לישראל מבחינת רכוש משותף או מזונות או זכויות אחרות שאינן ידועות לי מה עליה לעשות למי לפנות ואיכן אפשר למצוא מידע על זה

Dublinoa

New member
מנטי - הארגון עוסק ועוזר גם

בחו"ל - יש להם עו"ד הבקיאים בחוקים בארה"ב ניו יורק לגבי ידיעים בציבור וחלוקת רכוש וכו'? השאלה היא לדעתי איפה אפשר למצוא מידע בניו-יורק והאם יש איזו עמותה או ארגון שעוזר בכך. לצערי , לא יודעת... יקיר, נראה לי הכי נכון להתיעץ עם עו"ד בנושא. אלא אם הארה"בים פה יודעים עוד איפה אפשר למצוא מידע ועזרה. נעה

Manty

New member
Oops, you are right

I kind of read that the help needed was for landing in Israel. Better slow down next time

snow white 7

New member
לכל state יש חוקים משלה

לכן כדאי להתייעץ עם עו"ד מקומי שמכיר את החוקים של ניו יורק...

kendog keds

New member
היי, יש כאן מישהו מארה"ב?

חברה שלי נוסעת לאלבני עוד כ-10 ימים ורציתי לשאול: מהו טווח המחירים הממוצע של נגדני mp3 או אייפודס בארה"ב? הבנתי שאייפוד של 1ג'יגה (של אפל מה ששמעתי, אולי גם האחרים) אמור לעלות כ-100$. זה נכון? כי אם כן אלו הפרשים מדהימים מהמחירים בארץ. מישהו יכול לתת לי מושג בבקשה?

OrlyNL

New member
מחירים של אייפוד

פה תגידי לחברה שלך שאם היא קונה פה אייפוד, שתקפיד לשמור על הקבלה, כי אם תהיה לה בעיה, יטפלו בזה בארץ רק אם היא תראה את הקבלה.

למעלה