../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני מעונינת לקנות דיסק של ג´אז אבל אני לא ממש מכירה את המוסיקה. הייתי מעונינת אם תוכלו להמליץ לי על דיסק קליל (למתחילים) שתופס את האוזניים..... מודה לכם מראש!!!
חיוך.
שיהיה לכולם חג שמח!!!!

Uri T

New member
המלצה

לפי דעתי הדיסקים הבאים מאוד טובים וקלילים: 1. לואיס ארמסטרונג - the best live concert (Jazz In Paris) 2. בני גודמן (GOODMAN) - כל דיסק שלו יהיה קליל
3. דיוק אלינגטון - DIGITAL DUKE או כל דיסק ביג בנד שלו יש עוד הרבה. מקסימום תשאלי את אחד העובדים בחנות הדיסקים.

Yaronimus

New member
למה אתה ממליץ לה על סווינג וביג בנד

??? תן לה ג´ז מודרני. dave brubeck quatret - take five וזה אני ממליץ לכולם בתור התחלה! לואיס ארמסטרונג מומלץ לכולם! בזה לא טעית. אני חושב שביג בנד כמה שהוא מהמקורות של הג´ז - הוא פשוט מסחרי (במונחים של ג´ז) והייתי ממליץ אותו לסבתא שלי. הקטע הוא שבני גודמן קליל וקיטשי. דיוק אלינגטון שונה מאוד! הרבה יותר טוב. אבל סווינג ביג בנד לא קולע. מצטער אם אני סותר אותך :)

Uri T

New member
כל אחד וטעמו

היא ביקשה משהו קליל ונתתי לה משהו קליל. חביבי אתה יכול להמליץ מה שאתה רוצה אבל ככה לדבר על מה שאחרים אוהבים זה לא יפה! ואכן הדיסק של דייב ברובאק - TIME OUT הוא דיסק טוב מאוד. ואם אתה אובה את הסגנון הזה (WEST COAST) כדי לך לשמוע קצת GERRY MULLIGAN יש לי תקליט שלו עם PAUL DESMOND (מההרכב של דייב) וCHET BAKER. משהו משהו!

Cornholyo

New member
דיסק

אם עוד לא קנית יש דיסק ממש מעולה של ביל אוונס (בסיסי למדי - לבקשתך) הוא נקרא: "Explorations - Bill Evans Trio" חברה שלי קנתה לי אותו אז אין לי מושג בגרוש כמה הוא עולה הוא גם מוקלט באיכות של 20 ביט.... (שזה טוב....) אם את רוצה "להתקדם" תפני אלי בכל זמן ב [email protected]

למעלה