מבקשת מאוד מאוד

nhfk01010101

New member
דרושה תרומה בדחיפות - ...מצב קשה!!!

שלום לכל הפורום הנפלא והחם הזה, לי קוראים מיכל ואני כבר תקופה דיי ארוכה קוראת בפורום בצורה סמוייה, אני רוצה לשבח את כולכם על כל המאמצים שלכם- חיזקו ואימצו!!! אני פונה לפורום בנוגע לידידה שלי, בסביבות גיל 45 היא אם חד הורית ל-2 בנות בגיל 16 ו-18, מצבה הכלכלי מאוד מאוד קשה, והיא זקוקה לכל תרומה אפשרית, ממש כל דבר שאפשר לתרום לה יהיה טוב עבורה, היא נמצאת כרגע במצב שכמעט ואין לה מה לאכול, היא אומנם עבודת אך אפילו לא מצליחה לכסות בזה את ההוצאות על השכ"ד והאוכל. האמת שלקח לי זמן רב עד שהצלחתי לקבל ממנה אישור לפנות לפורום, היא אשה מאוד מאוד טובה ורגישה והידיעה שמצבה הולך ומדרדר מקשה עליה מאוד וממש לא רצתה לקבל ולקחת מכוון שתמיד אמרה שלי שאין זה הכי מגיע, והנה עכשיו היא ממש במצב לא טוב, אני סטודנטית ונשואה ואני מתכוונת לקחת על עצמי אותה כפרוייקט אישי, לנסות כמה שאני יכולה , ואולי גם בעזרתכם לעזור לה לא לשקוע עמוק יותר ממה שהיא שקעה. אני שוב, מבקשת שכל תרומה שהיא , ואפילו הקטנה ביותר שיכולים לתרום זה יגרום לה לאושר גדול. חשוב לי לחמם לה את הלב , ושתדע שבעולם יש אנשים שיודעם גם לתת. יש לי רכב ואני מוכנה להגיע לקחת עבורה דברים, אני גרה בראשון. הטלפון שלי הוא 050-8629810 ואשמח אפילו לחזור מיד למי שמתקשר אלי כדי שהשיחה לא תיהיה על חשבונו. תודה מראש, ומקווה שאוכל גם לעזור לאחרים. מכל ה-
- מיכל.

nhfk01010101

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

עזרה מכם , תתקבל בברכה!!!!! כמו כן אני גרה בראשון ויש לי רכב בשעות הערב המאוחרות ומוכנה לעזור. תודה, מיכל.

nhfk01010101

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif מבקשת מאוד מאוד

ואני יודעת שאני חדשה בפורום , אבל אני באמת צריכה עבור אם חד הורית שיש לה 2 בנות 16,18 ומצבת הכלכלי מאוד קשה, הילדות כבר תק' ארוכה לא קנו בגד, ובקושי חולצה פשוטה אחת בשנה האחרונה, האם עובדת אך עדיין מאוד קשה לחיות, כי השכר שלה זעום. בבקשה....לכל מי שיכול לפתוח את ה-
אני אשלח
גדול, יש לי רכב ואני מאזור ראשון לציון, הרכב פנוי בשעות הערב המאוחרות ואני כמובן מוכנה גם להסיע דברים באזור אם צריך . תנסו לעזור לי להיות חלק מהפורום החם הזה,
מראש, מיכל.

nhfk01010101

New member
לא אין להן מחשב, ואני אשמח מאוד אם

תוכלי לעזור, ממש בכל דבר אפשרי. תודה

yazam11

New member
קודם כל אני בן זכר בישראל

ושנית תפני לטליW , היא מרכזת את נושא המיחשוב, אני מנסה לארגן מחשב, אבל לא מבטיח, בכל מקרה כל הפניות בנושא המיחשוב מרוכזות אצלה..

ניגונים

New member
אם תפרטי את המידות

של הנערות והאמא, זה יעזור כדי למצוא להן בגדים מתאימים

nhfk01010101

New member
המידות שלהן 38-40-42 וזה ממש יכול

לעזור אם יש למשהוא פריטים ולא משנה מה, אני אגיע לקחת ואם צריך לכבס/לגהץ אני יעשה את זה!!!! תודה על ההתייחסות, מיכל

Tal Tal4

New member
מגיעה אליך מחר עם בגדים

מוצרי קוסמטיקה כלי בית ורדיו טייפ....

blue skies

New member
אני אצור איתך קשר

בקרוב, אניפשוט באמצע עבודה כרגע אני עובדת בראשון וגרה ברחובות

תכיני רשימה מפורטת של מה שהיא צריכה

וכך יהיה אפשר להכין עבורה חבילות.

למעלה