debi8

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

זה ממש מייאש לנסות לשלוח הודעה עכשיו כל פעם הכל נמחק מקווה שזה יעבודץ אז ככה , היום אני ביום ה-31 למחזור שעדין לא הגיע וכבר יומיים יש לי כאבים חדים בבטן התחתונה מצד שמאל וזה לא עוברואני לא מסוגלת לשבת, ללכת או לעשות משהו אני מצטערת שאני רושמת רק דברים שכואבים לי פשוט אני לא מספרת לאף אחד על הנסיונות ואין את מי לשתף (מזל שאתן כאן) וחוץ מזה כ"כ התקררתי שהחופש הזה אני לא יוצאת מהמיטה . מצטערת עם עייפתי אתכן עם תיאוריי הכואבים.

פּוֹנְג

New member
אין לי מושג מה לומר לך בנוגע לכאבים

האם יש לך כבר איחור? (כי אם יש לך כבר איחור זה אולי יכול להיות כאבי השתרשות?...) האם בדרך כלל לפני המחזור כואב לך? גם להתפנק במיטה זה יכול להיות בכלל לא רע
החלמה מהירה ושיעברו מהר הכאבים ויהפכו לשני פסים כחולים.

debi8

New member
תודה פונג

המחזור שלי בדרך כלל 31 יום ככה שאין איחור ואין לי כאבים לפני אבל אני לא יודעת מה לחשוב כי הכאבים מלווים בבחילות נוראיות . אם זה השתרשות יש טעם לעשות בדיקה עכשיו? שלפחות הכאבים יהיו מלווים בקצת שמחה לא???

פּוֹנְג

New member
אם את יכולה להתאפק, אז מחר בבוקר

עם השתן הראשון. מה אכפת לך שתהיה לך מתנה לחג....

יעלה לי

New member
כאבי בטן..

היי דבי, בשלושה שבועות מאז הביוץ האחרון(שידעתי דיי במדויק את התאריך שלו), כאבה לי הבטן כפי שאת מתארת. כאבים חדים בצד שמאל, ולא ידעתי איפה לשים את עצמי. גם עשו לי אולטראסאונד כדי לבדוק שלא התפתחו לי ציסטות. הכל יצא נקי בא.ס. עם הכאבים האלו בסוף יצא שאני בהריון. מה שעזר לי זה שתיה מרובה של מים. וה מ ו ן !!! ה מ ו ן !!! מים.ממש נצמדתי לבקבוק מים וזה הרגיע מעט את הכאבים. הנחה שלי זה פשוט רגישות של השחלה (הביוץ היה לי בשחלה שמאלית). והאמת שלאורך ההריון הקצר מאוד שהיה לי, כל פעם שלא הייתי שותה מספיק מים היו מתחילים לי כאבי בטן כאלו. אז קודם כל תישתי הרבה, זו המלצתי (וזה בטח לא יזיק לך) שנית, הייתי מציעה לך לפנות לרופא, כי אין לדעת ממה יש כאבי בטן, ולא הייתי מזניחה את זה.... מאחלת לך הריון, ושיהיה בריא עם 9 חודשים עגלגלים וקלים...

למעלה