השמחה שלי הייתה טרם זמנה

אנגלה3

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo7.gifהשמחה שלי הייתה טרם זמנה

לגבי האוכל, שחר התחיל לאכול ירקות ופירות (סיגי - עשיתי בדיוק מה שהמלצת לי) והיום, שבוע אחרי, הוא לא מוכן לאכול את הירקות, הוא יורק אותם מהפה
. ניסיתי לאדות אותם, גם לא עוזר. יש לכם רעיונות אולי איך לעודד אותו לאכול את הירקות? (הוספתי לו גם עוף למרק - לא מוכן בשום פנים ואופן) דרך אגב את ה
עם התפוח הוא זולל בשמחה.... כל רעיון יתקבל בברכה תודה אנג'לה

פרלמנים

New member
בובה, זה בגלל שהוא חולה

תמיד כשחולים אז יש שינוי בהרגלי אכילה
ייקח עוד שבוע שבועיים והוא יחזור לאכילה הטובה שלו
ג'סיקה

אירנה ק

New member
הי, אנגלה!

בקשר לאוכל. גם מאיושקה שלי לא כול-כך התלהבה מהירקות בהתחלה. באותו זמן פגשתי חברה של אמא שלי. שאלתי אותה מה לעשות היא גידלה שני נכדים ועוד שלושה ילדים כמטפלת. היא שאלה מה אני נותנת לה ועמרה משפט שאני אהבתי : " את הית אוכלת את זה?" אז תבשלי לה כמו שאת מבשלת לך ( ברור לא חריף ) . התחלתי להוסיף קצת מרק עוף, כורכום וכו. ( מקווה שאף דיאטנית לא תקרא את ההודעה שלי
) וקרה נס! הבת שלי התחילה לטרוף את האוכל עוד פעם זה הדעה שלי אישית . אבל אני ממש מרוצה הבת שלי אוכלת ה-כ-ו-ל אפילו גונבת לי מהצלחת

פרלמנים

New member
קראי בקישור שצירפתי לך מפורום אחר

שוב, קחי בחשבון שהוא חולה אז זה לא זמן טוב לייאוש ותסכול. אבל בהקשר של מה שאירנה כתבה, שתביני כמה היה לנו קשה, ובסופו של דבר האוכל שלנו מהצלחות שלנו (בצנזור תיבולים חריגים ומזונות שאסורים לגילו-זה מה שהצליח) חכי בסבלנות, כמו שלכל הילדים צומחות שיניים...
ככה גם כל הילדים בסוף אוכלים
נשיקות, ג'סיקה

אנגלה3

New member
האמת היא ששלשום חברה אמרה

לי את אותו המשפט והוספתי לו קצת מרק עוף אבל עדיין לא עזר, יכול להיות באמת שכמו שג'סיקה רשמה בגלל שהוא היה חולה, אבל תודה אירנה, אני בטוח אנסה את ההמלצה שלך גם כן, מאוד הגיוני לי המשפט - "את היית אוכלת את זה?"... תודה לשתיכן
אנג'לה

sigis7

New member
אז היקית כרגיל...

לא מקבלת את המשפט "את היית אוכלת את זה" זה משפט מצוין כדי להרגיע את התיסכולים שלנו. אני מסכימה בהחלט לזה שכשחולים הם משתנים בהעדפות שלהם ו...לא, לא הייתי מוסיפה לשחר בגיל הזה אבקת מרק וכו. זה רק פוגע בגוף שלו. המטרה שלך לחנך ילד בריא ושאוכל בריא. המטרה היא לא להאביס אותו (סליחה על המלה). האם כל זה קרה אחרי שהוספת את העוף? אולי זה לא מוצא חן בעיניו? תציצי באתר שנקרא: הלול.יש שם לדעתי הרבה תשובות והמון עזרה. ד"א: הגדולים עומדים בתור כדי לאכול את שאריות המרק שהקטנה משאירה!
אם יש בעיה צרי קשר אשתדל לעזור!!! שבת שלום!!!

למעלה