Neta558

New member
הביעו תמיכה בעצרת

בעקבות הודעה על העצרת נגד פיטום אווזים שפורסמה בפורום אקטואליה (54), כבר הגיעה תגובה לא מאד אוהדת... אני קוראת לכם להיכנס לפורום ולהביע דעתכם על העצרת, בתקווה להגדיל את ההסברה בנושא ולהביא כמה שיותר אנשים לאירוע.

Psycho Bitch

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo70.gif

מישהו יכול לתת לי פרטים על עצרת נגד פיטום אווזים?

עצרת נגד פיטום אווזים

ב 2 באוקטובר בשעה 18:00 ברחבת מוזיאון תל אביב.

tipid

New member
תודה על המידע!../images/Emo51.gif

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחג סוכות שקט בטוח ושמח. . מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

CowLover

New member
פרטים על העצרת.....

העצרת תתקיים בשניים באוקטובר (2.10) שזהו יום הזדהות עם בעלי חיים במשקים. המיקום הוא רחבת מוזיאון תל-אביב, והארוע מופק ע"י עמותת "אנונימוס" - עמותה לזכויות בעלי חיים. העצרת תתחיל בשעה 18:00 ותכלול אמנים והופעות וכמו כן אנשים שינשאו דברים בנושא בעלי חיים ופיטום אווזים בפרט. ההתנגדות הציבורית לפיטום אווזים חשובה מאוד במיוחד כעת, כאשר הנושא נמצא בדיונים בבג"צ ופסק הדין עוד לא ניתן. אתם מוזמנים להגיע ולהזמין כמה שיותר אנשים. הכניסה חינם. דרכי הגעה למקום: מוזיאון ת"א נמצא ברחוב שאול המלך (על יד הקרייה) קווי אוטובוס של דן המגיעים למוזיאון ת"א: 9, 11, 18, 22, 28, 70, 82, 147, 149, 282 למגיעים ברכבת, אפשר ללכת ברגל מארלוזרוב או מעזריאלי. לפרטים נוספים אפשר לפנות ל: משרד אנונימוס: 03-5226992 טלפקס: 03-5220699 בקשו את מיטל או רעות. בקרו באתר: www.anonymous.org.il

vegan

New member
הסעות מירושלים, מחיפה ומה שביניהם

(לכל אלה המפיצים הודעות על העצרת, אנא צרפו מידע זה) הסעות לעצרת יצאו מירושלים ומחיפה (מותנה במספר המעוניינים בכך). כדי שנוכל לארגן את ההסעות, אנא הודיעו לנו בהקדם אם בכוונתכם להגיע בהסעות (גם אם זה לא סופי). ניתן כמובן לתאם איסוף גם בנקודות בדרך. מירושלים: מרכז אנונימוס ירושלים 02-6262705 או קימי 064- 661193 מחיפה: מרכז אנונימוס תל אביב 03-5226992

adipo

New member
האם ניתן לעשות תחנה

או תחנות לפני חיפה- מכיוון צפון???

vegan

New member
תשאירי פרטים ונסי לארגן עוד מהכיוון

ארגון ההסעות תלוי במספר המעוניינים. אם יגיעו 100 אנשים מתיז אל נבי, תהיה הסעה גם משם. איני עוסק בארגון ההסעה מהצפון, אבל נראה לי שאם יהיו מספיק שירצו להגיע מנהריה , רגבה, עכו, הקריות ושאר מקומות בדרך אפשר יהיה להתחיל את ההסעה משם. לפי ההודעות בפורומים על פעילים ופעילויות באיזור נהריה, נראה לי שאפשר בהחלט לארגן מספיק פעילים מהכיוון. עוד דבר שיכול לעזור - בקשי מאנונימוס טלפונים של פעילים מהאיזור והתקשרי אליהם לספר על העצרת ולצרף את המעוניינים להסעה. למעוניינים בהסעות - רצוי להודיע מוקדם ככל האפשר כדי שניתן יהיה לארגן הסעות בהתאם.

vegykimi

New member
עדכון דחוף לירושלמים!

הפלאפון של קימי נגנב. זה החדש: 053721279 כל מי שרוצה הסעה מירושלים שיתקשר לפלאפון הזה. תודה רבה, קימי.

למעלה