ליזי38

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo9.gif

בוקר טוב, אני צריכה עזרה ומיד, מבולבלת קצת כועסת. כפי שכולם יודעים יש לנו עולל בן 4 שבועות, אתמול בערב אמרתי כדרך אגב לבן זוגי הגאה "מחר יש לי תור לגניקולוג" ראיתי איך האוכל נתקע לו בגרון, הוא הרים את ראשו הסתכל עלי ושאל ב"תמימות" למה? הרגע הראשון הופתעתי ועוד עניתי: ביקורת ולשים התקן. ואז הוא הניח את המזלג ואמר לי: אבל את יודעת שאני רוצה עוד ילד (התלהב הבחור). התייבשתי, אני בסך הכל 4 שבועות אחרי הלידה עדיין הזכרון הטראומטי מהלידה קיים, אנחנו מפרנסים 5 ילדים (שלו, שלנו ושלי) וחוץ מזה די, אני זקנה כבר
מה עוד ילד? מי עוד ילד?. איך מורידים אותו מהעץ הזה? ניסיתי להסביר ניסיתי לשכנע, אמרתי אולי עוד שנה, כלוםםםםםםםםםםםם האיש נעול על עוד תינוק. הצילווווווווווווווווווווו

בונוסית

New member
הזמן יעשה את שלו...

4 שבועות אחרי לידה אף אחת לא רוצה עוד ילד
חוץ מזה אולי הרעיון הזה בא לו בגלל חוסר שעות שנה שכידוע משפיע לרעה על חשיבה הגיונית וצלולה.

ליזי יקרה בוקר אור../images/Emo140.gif

לאן הבחור ממהר? עכשיו הנושא חם,תגידי שאת זקוקה לזמן מחשבה והתייעצות עם הגניקולוג כדי לוודא שהכל בסדר וחזר למקומו. לכי לגינקולוג שימי התקן(תמיד אפשר להוציא)וחזרי עם הסבר שהגוף חייב זמן התאוששות מהטראומה. בזמן הזה תדברו על הנושא ,ואני מקווה שמישהו משנכם ירד מהעץ. ילד עושים בהסכמה של שני הצדדים. אגב ישנם מחקרים המראים ישי קשר בין הרצון והקבלה הראשונית את העובר ,להתנהגות והביטחון של התינוק,אומרים שדחיה עוברת לעובר כבר בהתחלה,לכן חשוב ביותר להסכים ולרצות הריון,ולא להתפשר.

עין 3

New member
נדמה לי שהייתם אמורים לדבר קודם

מה דיברתם לפני החתונה? לא סיכמתם כזה עניין מהותי? בכל אופן, גם אם דיברתם על שני ילדים, נראה לי לגיטימי ביותר שכרגע את לא רוצה, ומותר לך גם לשנות את דעתך ולא לרצות בכלל עוד ילד. דרך אגב, ביקור אצל הגניקולוג נהוג לעשות 6 שבועות לאחר הלידה, וגם אז, לא נראה לי שכבר אפשר לשים התקן. תצטרכי בכל מקרה למצוא פתרון לזמן הזה. בדרך כלל הפתרון האידיאלי (מבחינת האשה
) הוא המנעות מיחסי מין... רק תעשי לעצמך טובה ותמצאי סיבות אחרות - את זקנה? יקירתי, אני בת 41, פשוש בן כמעט שנתיים, והלוואי, הלוואי, הלוואי ויהיה לי עוד תינוק! טוב, אל תחנקו אותי! אני יודעת שהמצב בבית לא משהו... אבל אני מאוד רוצה עוד ילד.

yaeli4

New member
ליזי חמודה

מבינה אותך. הזמן יעשה את שלו. תבדקי באמת טלפונית עם הגניקולוג אם יש משמעות לביקור היום, כי גם אני חושבת שעושים רק אחרי שישה שברות ביקורת וחוץ מזה, התקן אני חושבת שמים יותר מאוחר. בכל אופן, לגבי התינוק הווירטואלי... כמו שיונה אמרה, תינוק יכולים לעשות רק שני אנשים ביחד. הוא יבין לאט לאט שאת ממש לא בקטע, אבל תני לזה קצת זמן... הוא עוד באופוריה. בהצלחה, ותמשיכי לעדכן,

*יערית

New member
ליזי בוקר טוב../images/Emo20.gif

שאלת איך מורידים אותו מהעץ.....בעדינות רבה,בשיחה על הציפיות שכנראה לא מתואמות בניכם, על כך שאם כל הכבוד לרצון אולי כבר עייפת והקטן שלך יצטרך אתכם לידו עוד הרבה שנים טובות ובריאות.....והיחד שלכם יהייה מנותב ע"י ילדים{שזה בסדר}אבל יש גיל.. שאני חושבת שזה הזמן לחיות עבור עצמינו
אז חלום אחד הגשמתם בינכם...זה עולם ומלואו
שום דבר לא יכול ללכת בכוח או ע"י רצון של אחד מבני הזוג, צריך שניים בשביל כך.

ליזי38

New member
היי

ראשית סליחה שהתמתמתי עם התגובה, המחשב פשוט קרס ורק אתמול חזר מתיקון. שנית תודה לכל מי שהגיבה והנה תגובתי: לא הלכתי בסוף לגניקולוג (לא יודעת בדיוק למה) נחכה עוד שבועיים. עין- שאלת אם לא שוחחנו על העניין לפני התחונה? וכאן המקום והגיע הזמן שאני אבהיר, אם שמת לב מעולם לא כתבתי בעלי אלא בן זוגי, אנחנו לא נשואים אלא בחרנו לחייות את חיינו יחד ללא חתונה. הוא גרוש אני גרושה וטוב לנו ללא החתונה. והעולל שלנו בא בהפתעה גמורה ולכן לא יצא לשוחח על כמה ילדים יהיו לנ. ולהצעתך השנייה להמנע, אז בהסמקה מלאה אני פשוט אומר-לא בשבילי העניין הזה להמנע לאורך זמן
. ןלכל שאר הבנות: בינתיים הוא נרגע, שוחחנו שוב והוא הוריד פרופיל, לא מאמינה שלהרבה זמן אבל לפחות בינתיים.

ליזי

אני מציעה לך לטפטף לו לאט לאט את כוונותייך,שיתרגל לרעיון,ואולי גם את לרעיון שלו??..?. אל תתני לזמן לעשות את שלו ,זה יצוץ שוב בדיוק ברגע הכי נעים ויהפוך אותו ללא נעים... שבת שלום

תסבירי לו שהבאת תידוק זה החלטה

בשניים.וחוץ מזה ששנה לוקח לגוף האשה לחזזור אל עצמו כדי לחזור על תהליך הלידה. אל תשכחי שאת עכשו רגישה יותר מתמיד ושקלי את דברייך והדרך בה את אומרת לו דברים. עם זה לא יעזור קחי אותו לרופא נשים שיעזור לך להסביר לבעלך את העניין או משהו מוסמך אחר בעיניו. מזל טוב ושישכון שלום בביתך

rolan

New member
והנה דעתי

ליזי יקרה, אני שמחה שהשלווה חזרה אליך, שירדתם מעניין כרגע ומקווה שאתם נהנים מכל רגע עם פיסטוק המתוק, ד"א איפה עוד תמונות? תשלחי עוד בחודשים הראשונים הם משתנים מיום ליום, את צריכה לעדכן את הדודים
לעניין הילדים הנוספים שהוא רוצה ואת לא ממש... אני לא הייתי דוחה שיחה כזו, הייתי מחכה עוד מספר ימים, כדי שתשכח "הסערה" הקודמת ומשוחחת איתו. אני לא חושבת שדחייה טובה, לדחות פירושו לעמוד מול המציאות שוב, מתישהו כשאת לא מוכנה כמו שקרה השבוע. תגבשי לעצמך את עמדתך, נסחי את מילותייך בקפידה ושבי איתו לשיחה רצינית על העניין. אני בכוונה לא מכניסה מילים לפיך, אני חושבת שזה משהו שצריך לבא מהלב פנימה, משהו שרק את יכולה לומר ולהסביר לו. מחזקת אותך מאוד מאוד בהצלחה

למעלה