ותשמעי למומינאמא

אני הייתי אפילו מתכתבת איתה במסרים יש לה מה להגיד. והיא יודעת רציתי להגיד שאני הייתי מתמסרת איתה אבל זה יצא קצת בוטה מדי

a n a t i 3 2

New member
תודה לכל העונים...... ../images/Emo25.gif

אז נכון לעכשיו החלטתי לא לספר להם עדיין, הקשר יחסית חדש.. ניתן לזה עוד זמן להתבשל.. תודה לכולם..

a n a t i 3 2

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo91.gif../images/Emo53.gif../images/Emo91.gif../images/Emo53.gif

אוקיי... אז סיפרנו לחברים, סיפרנו לגיסה.. סיפרנו לאמא.. מתי ואיך מספרים לילדים
הילדים: אלון בן תשע וחצי קורל בת שמונה

../images/Emo24.gif

מקווה שלא "ביאסנו" אתכן... ושלומכן - טוב? דווקא נשמח ביום שהילדים יידעו, ונראה אתכן איתם- איתנו במפגשי-פורום.

Yaara77

New member
My 5p Ideas

The biggest fear of kids is that your new love to your partner will degrade your love to them. So here is a biological explanation: When too people fall in love, love grows like a huge apple tree, with many branches and flowers and sweet fruits. Then the new enlarged family can sit under the love tree and munch sweet fruits, just like in heaven. Little monkeys can climb the tree, of course
Huggles Yaara Last but not least - here is what my girlfriend sent me to Thailand

הממממ...

תיכף תבוא ניראות או מיקי6, אני מקווה, ותתן את התשובה הכי טובה... אבל לדעתי? מספרים להם: "אמא אוהבת את סוזי, והחלטנו שאנחנו רוצות להיות משפחה"... (וזה בהנחה שמגורים משותפים הם האישו. אחרת אני לא רואה שום סיבה לספר לילדים.)

כמה שיותר מהר

עם הכנה,יש ספר שנקרא כל אחד והמשפחה שלו שיכול להיות לעזר כדי לפתח שיח סביב הנושא . במקום שיש אהבה ישנה קבלה. בהצלחה

ואיך היה

לספר לכולם? ומה מצב התמיכה? אני עצמי מנסה לעקוב אחרי קצב ההתפתחויות אצלכן והכל נראה לי כל כך מהיר ומציף. אולי תקחו קצת זמן לעבד את הדברים לפני שאתן ממשיכות הלאה.לספר למבוגרים זה דבר אחד אבל לילדים זה סיפור אחר. שאלתי לגבי התמיכה המשפחתית משום שנראה לי שחשוב שתהיה תמיכה סביב הילדים בעניין זה. הם מספיק גדולים בשביל לקלוט את משמעות היציאה מהארון וזה לא קל, אפילו עם על פני השטח זה נראה ממש בסדר. היציאה מהארון היא למעשה תהליך ארוך מאוד. לספר זה רק חלק מתהליך ההפנמה.
- לאט לאט תנו לעצמכן להרגיש ולחוות. בהצלחה.

נופשת

New member
פשוט מספרים...

אני סיפרתי את האמת כפי שהיא, כשהדגש הוא על אהבה זה משהו נדיר ויקר מציאות. משם והלאה פחות או יותר נשאר לי לענות על כל שאלה שנשאלה בכנות וביושר. לגבי הילד הגדול ( מנסיון+ המלצה של השרינקיה) יש לעשות הפרדה בין מה שקורה בבית לבין מה שקורה או יוצר נכון, איך קורה בחדר המיטות כשהדלת סגורה. בסה'כ הכל תקופת הלספר לילדים הגדולים שלנו, עברה בשלום רב עם המון צחוק והומור. נכון להיום הם שלמים לחלוטין עם הבחירה של אמא שלהם, ועם העובדה שכל אחד בחיים יכול לבחור את דרכו( גם המינית) בהצלחה לך, ותרשמי את הבדיחות, כי אחר כך שוכחים. בשמחות לך

למעלה