ghhardy2

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif

אז ככה החורף קרב ובא והפעם אני רוצה להשקיע בחליפה ממש ממש איכותית שזה אומר מחממת מאוד וגמישה . יש לי כמה על הכוונת כמו : בילאבונג סולושיין גולד או אוניל פסיכו 2 ... יש לי כמה שאלות : 1.מה מהמחירים בארץ לחליפות האלה ומאיפה ניתן להשיג ? 2 האם שווה לקנות בחו"ל ופה באה המלצתי ראיתי למשל בילאבונג סולושיין גולד חדשה במחיר של 240 $ כולל משלוח שזה בערך 1050 ש"ח . אני מוכן להשקיע סכומים דומים (עד 500 ש"ח) . 3.האם הן חליפות שעונות על הדרישות הראשונות שלי. חבר'ה מצטער אם נפלתי עליכם אם השאלות הכבדות אבל אני בטוח שזה יעזור לכולם ... בתודה מראש.

מאורפ

New member
בילבונג

אם אתה רוצה בילבונג פוייל כל המידות חדשות חדשות ב-900 שקל תתקשר למספר... 0522351954

מאורפ

New member
לא מזמין

לא מזמין.. החליפות כבר אצל הבנאדם והם חדשות חדשות אתמול ראיתי אותם חליפות ממש טובות רק תתקשר

בחירת חליפה

שמע...המקסימום שאתה יכול לקבל מחברי הפורום זה המלצה על איכות החליפות , כמה הן גמישות וכמה הן מחממות. בשורה התחתונה, כל זה בטל בשישים אל מול התאמת החליפה אליך! במילים אחרות, כנס לחנות, תמדוד, תתכופף, תשכב תקפוץ, תחתור באויר והכי הכי חשוב תעשה פיפי בחליפה, אם היא נוחה, תקנה, אם לא אז כל מה שנגיד לך ונמליץ לא שווה. בחורף שעבר אני חיפשתי חליפה ולא היה איכפת לי להשקיע סכום גדול. חיפשתי, מדדתי, קיבלתי הנחות , מה לא ...כלום לא היה נוח. בסוף מצאתי חליפה משומשת ( אחרי עונה אחת) שהייתה בול עלי. אז קח לתשומת ליבך ובהצלחה בחיפוש.

למעלה