../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif לא ייקח הרבה זמן...
אני מכינה משחק חברה: אני שואלת שאלה והמשתתפים צריכים לנחש מה הייתה התשובה הכי נפוצה. (היה משהו כזה בדודו טופז פעם, ובאיזה ערוץ רוסי וזה נקרא "sto k odnomu" למי שמכיר) אז אני צריכה את עזרתכם - שתענו על השאלות (12 בסה"כ) הדבר הראשון שעולה לכם, בלי לחשוב יותר מדי, ובלי להתחכם. אפשר במסר, אפשר פה. אם אתם עונים פה, תשתדלו לא להסתכל על תשובות של אחרים לפני שאתם עונים כדי לא להיות מושפעים...
השאלות: 1.שחקנית אמריקאית הכי יפה 2.סרט מצוייר הכי נפוץ 3.המקצוע הכי נחשב 4.איך בני נוער מרוויחים כסף 5.השם הגברי הכי רוסי 6.מאכל הכי ישראלי 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים 8.המקצוע הכי קשה בב"ס 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה" 10.הפשע הכי חמור 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף? 12.מי הכי חשוב לך?
אני מכינה משחק חברה: אני שואלת שאלה והמשתתפים צריכים לנחש מה הייתה התשובה הכי נפוצה. (היה משהו כזה בדודו טופז פעם, ובאיזה ערוץ רוסי וזה נקרא "sto k odnomu" למי שמכיר) אז אני צריכה את עזרתכם - שתענו על השאלות (12 בסה"כ) הדבר הראשון שעולה לכם, בלי לחשוב יותר מדי, ובלי להתחכם. אפשר במסר, אפשר פה. אם אתם עונים פה, תשתדלו לא להסתכל על תשובות של אחרים לפני שאתם עונים כדי לא להיות מושפעים...