לא ייקח הרבה זמן...

Josette

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif לא ייקח הרבה זמן...

אני מכינה משחק חברה: אני שואלת שאלה והמשתתפים צריכים לנחש מה הייתה התשובה הכי נפוצה. (היה משהו כזה בדודו טופז פעם, ובאיזה ערוץ רוסי וזה נקרא "sto k odnomu" למי שמכיר) אז אני צריכה את עזרתכם - שתענו על השאלות (12 בסה"כ) הדבר הראשון שעולה לכם, בלי לחשוב יותר מדי, ובלי להתחכם. אפשר במסר, אפשר פה. אם אתם עונים פה, תשתדלו לא להסתכל על תשובות של אחרים לפני שאתם עונים כדי לא להיות מושפעים...
השאלות: 1.שחקנית אמריקאית הכי יפה 2.סרט מצוייר הכי נפוץ 3.המקצוע הכי נחשב 4.איך בני נוער מרוויחים כסף 5.השם הגברי הכי רוסי 6.מאכל הכי ישראלי 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים 8.המקצוע הכי קשה בב"ס 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה" 10.הפשע הכי חמור 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף? 12.מי הכי חשוב לך?

stkachov

New member
יאללה אני עונה

1. ג'וליה רוברטס 2. מיקי מאוס 3. רופא 4. עבודות מזמדנות(שליחויות, חלוקת פליירים) 5. ולדימיר 6. חומוס 7. מול המחשב 8. מתמטיקה 9. 17 10. רצח 11. אף אחד 12. משפחה

tutiris

New member
לשם מה את צריכה את התשובות שלנו?

1. וואי, אני גרועה בשמות של שחקנים. אנג'לינה ג'ולי ("עקיצה ב 60 שניות", "נערה בהפרעה"). 2. לוני טונס. בעצם זה לא סרט- זו הייתה סדרה. אז שרק. 3. רופא. 4. הדרכה ומכירות 5. בוריס 6. פלאפל 7. אינטרנט וצ'אטים 8. כימיה (הציון הכי נמוך שקיבלתי אי פעם היה בכימיה, כשלמדתי 5 יחידות...) ואח"כ- מתמטיקה. 9. 17. או 18. 17?... (אני מאזניים, אז תסלחו לי על חוסר ההחלטיות...) 10. רצח 11. לא הייתי מתחלפת אם אף אחד! אולי בעצם עם בעלי החיים שגידלתי- מקבלים אהבה ופינוק ולא מחוייבים בכלום כמעט (חוץ מלא לעשות את הצרכים בבית...) 12. בעלי

Josette

New member
אני צריכה כמה שיותר תשובות

כדי לדעת מה התשובה הכי נפוצה, לא?... כדי שיהייה תוקף למחקר שלי! (איכסה שיטות מחקר איכסה, גועל של קורס)

יאללה

1.שחקנית אמריקאית הכי יפה: וואו. לא יודע מי הכי, אבל אנג'לינה ג'ולי יפיפייה. 2.סרט מצוייר הכי נפוץ: הכי נפוץ?.. בטח מיקי מאוס.. 3.המקצוע הכי נחשב: רפואה.. 4.איך בני נוער מרוויחים כסף: מלצרות, עבודות כלליות... 5.השם הגברי הכי רוסי: בוריס 6.מאכל הכי ישראלי: פלאפל 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים: להסתובב ולשרוף את הזמן... 8.המקצוע הכי קשה בב"ס: אומרים שפיזיקה... 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה": 15-16 10.הפשע הכי חמור: רצח ובגידה. 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף? אה.. לא יודע. 12.מי הכי חשוב לך? קצת פאתטי, אבל צדק...

Alasse

New member
יאללה....

1.שחקנית אמריקאית הכי יפה- אנג'לינה ז'ולי 2.סרט מצוייר הכי נפוץ- שרק 3.המקצוע הכי נחשב- רופא 4.איך בני נוער מרוויחים כסף- עבודה במזון מהיר 5.השם הגברי הכי רוסי- אלכס 6.מאכל הכי ישראלי- במבה 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים- אינטרנט 8.המקצוע הכי קשה בב"ס- תולדות התאטרון 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה"- 17 10.הפשע הכי חמור- רצח/אונס 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף?- אלברט איינשטין 12.מי הכי חשוב לך?- האחים שלי

lironk25

New member
עונה

1. אנגלינה גולי 2.סאות פארק 3.איש\ת עסקים 4.עבודה בבורגר ראנץ 5.איגור 6.שניצל וציפס 7.ICQ 8.לשון 9.זה תלוי בבן אדם 10.אונס 11.פיונה אפל 12.לא יודעת, כל אחד חשוב באופן אחר.

התשובות שלי

1.שחקנית אמריקאית הכי יפה - קטרין זטה ג'ונס 2.סרט מצוייר הכי נפוץ - נילס הולגרסון (כבר איזה 20 שנה בשידורים חוזרים...) 3.המקצוע הכי נחשב - כנראה שעורך דין - אחרת איך מסבירים את הפופולאריות שגורמת כל שנה ל-20,000 אנשים חדשים לפנות למקצוע הזה? 4.איך בני נוער מרוויחים כסף - מבט עצוב להורים 5.השם הגברי הכי רוסי - דימיטרי 6.מאכל הכי ישראלי - פתיתים (בניגוד לכל הפלאפל - חומוס למניהם, הומצא בארץ, נפוץ רק פה וכשכן נתקלים פה בחו"ל הוא ידוע בשם "פסטה ישראלית") 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים - אינטרנט 8.המקצוע הכי קשה בב"ס - לשון (אגב, אנחנו לא כבר באוניברסיטה?) 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה" - אין גיל, כשבוגרים מספיק בשביל להיות אחראים ולדעת מה עושים, אצל כל אחד זה אחרת 10.הפשע הכי חמור - רצח 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף? - מרקו פולו 12.מי הכי חשוב לך? - ההורים שלי והכלבה שלי

lia41

New member
עונה...

1. שרליז ת'רון 2. מיקי מאוס 3. עו"ד או רפואה 4. עבודות מזדמנות(מלצרות, בייביסיטר, סקרים) 5. דימיטרי 6. חומוס 7. צפייה בטלוויזיה 8. כימיה 9. מאוד תלוי, כל אחד מתי שהוא מוכן 10. אונס או לינץ' 11. אממ...אף אחד 12. אימא שלי

Moiraine

New member
../images/Emo132.gif

1.אנג'לינה ג'ולי. 2.במבי 3.רופא 4.מלצרות 5.ולדמיר 6.שווארמה 7.גלישה באינטרנט 8.אזרחות 9. אממ 18? 10.אונס. 11.מספיק הצרות שלי^^ (אף אחד) 12.אמא

milaP

New member
יש לי שאלה

את חושבת שלתוצאת המחקר יהיה אותו תוקף אם תעבירי את השאלון לכל אחד בנפרד ולא במצב שאחד רואה את התשובות של השני? הרי במצב שהעברת שאלות אחד מסתכל מה עונה השני ואז כמה תשובות יכולות לחזור על עצמן. לא זוכרת איזו טעות זו...

milaP

New member
סליחה, לא שמתי לב...

אבל בכל מקרה נראה לי אוטומטית אפשר לפתוח ולראות תשובה של אחר

Josette

New member
זה נכון אבל

א. אני סומכת על אנשים שיענו את מה שהם חושבים ולא אחרים ב. זה לא איזה מחקר חשוב, כולה משחק חברה. אז לא נורא אם זה יהייה לא הכי משקף. מחכה לעוד תשובות!

עונה

.שחקנית אמריקאית הכי יפה - ג'וליה רוברטס 2.סרט מצוייר הכי נפוץ -מיקי מאוס 3.המקצוע הכי נחשב- רופא 4.איך בני נוער מרוויחים כסף- מוכרים מזון מהיר 5.השם הגברי הכי רוסי- אלכס 6.מאכל הכי ישראלי - חומוס 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים- אינטרנט 8.המקצוע הכי קשה בב"ס -0 מתמטיקה 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה- 17 10.הפשע הכי חמור- רצח 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף? אף אחד 12.מי הכי חשוב לך? אהבה

להלן תשובותיי

1. אנג'לינה ג'ולי כמובן 2.הסימפסונים? זה נחשב? 3.רופא מנתח? לא דעת זה נחשב בעיניי... 4.מלצרות ועבודות מזדמנות (והכיס של אבאמא) 5.איגור 6.שקשוקה 7.אינטרנט 8.חשבון!!! 9. שבע עשרה (כן, אני שמרנית...) 10.רצח (ואונס קרוב אחריו) 11.עם אנג'לינה ג'ולי! 12.אנג'לינה ג'ולי .... סתאם, אמא!

בכיף

1.שחקנית אמריקאית הכי יפה. ג'וליה רוברטס, אולי כי אתמול ראיתי סרט שהיא משחקת בו אז היא עדיין בראש. 2.סרט מצוייר הכי נפוץ. מיקי מאוס 3.המקצוע הכי נחשב. רופא 4.איך בני נוער מרוויחים כסף. גונבים, סתם. מלצרות 5.השם הגברי הכי רוסי. אלכס 6.מאכל הכי ישראלי. פלאפל 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים. מחשב 8.המקצוע הכי קשה בב"ס. מתמטיקה 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה". 17 10.הפשע הכי חמור. רצח 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף? אף אחד (אולי עם הארנבון שלי, כל כך מפנקים אותו). 12.מי הכי חשוב לך? המשפחה והחבר=אהבה

../images/Emo8.gifעונה

1.שחקנית אמריקאית הכי יפה: ג'ניפר אניסטון 2.סרט מצוייר הכי נפוץ: שרק 3.המקצוע הכי נחשב: עורך דין 4.איך בני נוער מרוויחים כסף: בייביסיטר 5.השם הגברי הכי רוסי: בוריס 6.מאכל הכי ישראלי: פלאפל!!! 7.הדרך הכי נפוצה להעביר את שעות הפנאי בקרב צעירים: ICQ 8.המקצוע הכי קשה בב"ס: תנ"ך 9.הגיל שבו זה בסדר לעשות "את זה": תלוי בבן אדם-כל אחד מוכן לזה בשלב אחר של החיים... 10.הפשע הכי חמור:רצח 11.אם יכולת לחיות חיים של מישהו אחר, עם מי היית מתחלף? : אף אחד 12.מי הכי חשוב לך?: סבתא שלי נ.ב בהצלחה לך!

למעלה