מישהו יכול לעזור לי??

../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif מישהו יכול לעזור לי??

למישהו פה אולי יש את השיר החדש של שרית, משהו תל אביב... אני לא מוצא אותו באף מקום... למישהו יש ומוכן לשלוח באייסיקיו אולי? תודה... :)

אוףףףף כנראה שוב דוחים את היציאה

הייתי בטוואר רקורדס ואמרו לי: "אולי זה שוב ידחה".."כל חודש אומרים לנו חודש הבא"..! זה מה שהם אמרו לי.

מושיק20

New member
לא עוד../images/Emo70.gif הפעם זה סופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התאריך הרשמי שאין סיכוי שיידחה לפחות לא בחודש נוסף (אולי ביום-יומיים) הוא ה-28/7 הפעם זה סגור. התאריך נדחה בגלל ששרית ואבי גואטה הם שומרי מסורת וימים אלו עד תשעה באב הם בין המצרים... בימים אלו לא מומלץ לקנות דברים חדשים ובטח שלא להוציא תקליט....
בטאואר רקורדס הם לא מבינים גדולים...

יש!!!!! מצאתייייייייייייייייייי!!!

אחרי אינספור פעמים ששמעתי את השיר החדש של שרית ברדיו, הפכתי את האינטרנט מליון פעמים ומצאתי אותו. אוי השיר הזה כל כך טוב. נראה לי שהאלבום כולו יהיה מצוין. היא בכלל עובדת עכשיו עם די ג'יי אחר וכותבים אחרים והיא ממש עלתה רמה מבחינה מוזיקלית. כל הכבוד לה!!!

דודו טל

New member
אתם לא יודעים מה מחכה לכם...

האלבום החדש הולך להיות הטוב ביותר שלה מכל הבחינות האפשריות שרית בהחלט קפצה כמה מדרגות קדימה, וכשתשמעו את השירים האחרים תבינו על מה אני מדבר.. עוד קצת סבלנות וזה כבר כאן- ובהחלט יש למה לצפות.

למעלה