מי שיענה

tApEt57

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif מי שיענה ../images/Emo51.gif

אני צריך לדעת בדחיפות את כל סוגי המשימות שיש בסוף הדרך מהעונה הזאת ומהעונה שעברה.

noooga

New member
אממ כל מיני

אקסטרים. יש משימות שאפשר לבחור- בדרך הקלה אך הבטוחה או בדרך הקשה אך המסוכנת/מפחידה.. אממ.. יש גם משימות שאתה צריך להפעיל את הנחמדות שבך ולהיעזר באנשים שאתה לא מכיר.. כמו: לגרום לחבורת תיירים לעזוב הכל ולאכול מנת פלאפל, לגרום לבעל ואשה גם לעזוב הכל ולטוס לחופשה בטורקיה.. יש עוד, אך עכשיו זה לא ממש עולה לי לראש.

סוגי משימות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif הנה:

הזנקה
משימה בה צריכים המתמודדים להגיע מהר ככל האפשר, ובכל האמצעים העומדים לרשותם, לרכבים הנחוצים להם להמשך המרוץ. צומת T משימה בה עומדות בפני המתחרים שתי אפשרויות לבצע את המשימה, האחת מהירה אך מפחידה, כלומר משימה אקסטרימית, השנייה בטוחה אבל איטית. החיפוש משימה בה נדרשים המתמודדים למצוא מישהו או משהו על פי רמז המופיע בתמונה. המומחה משימה בה נדרשים המתחרים להפגין מיומנות בתחום מסוים, רק אז יוכלו לצלוח את המשימה על מנת להמשיך למשימתם הבאה. הקומבינה משימה בה צריכים המתחרים לעמוד במטלה תוך גיוס עזרה מעוברי אורח ואנשים אחרים. שם מגלים את הכאריזמה ויכולת השכנוע שלהם בקרב פורומים שונות. 4X4 משימה בה המתמודדים צריכים לנווט בנהיגת שטח אל נקודה בה ממתין להם אתגר גופני ומנטאלי.
סוף הדרך
משימה אחרונה ליום שמובילה אל נקודת הסיום.

חחח-למה עלובה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

בסה"כ ניסית לעזור
לא משנה כמה כתבת(בהשוואה אליי)

טוב תקשיבו-

אתן לא יכולות לבוא בטענות כי לקחתי את זה מהאתר של סוף הדרך
משימת ארבע על ארבע כן יש
את פשוט צריכה לשים לב לזה(לא אומרים באופן חד וברור שזה ככה אבל אלי אילדיס אומר). ולאיילתוש-גם בעונה הקודמת הייתה מנת השף ועובדה שלא הוסיפו את זה למשימות

לא היה העונה הזאת...

משימה ספציפית כמו העונה הקודמת 4 על 4... (הם בטח ראו שהם מסתבכים אם זה יותר מידי...)

זה לא העתק הדבק../images/Emo3.gif

יש לי בעיה במחשב שאני לא יכולה להעתיק דברים-אז הייתי צריכה לכתוב הכל מההתחלה... ופעם הבאה אני באמת לא אעזור

אה-הא../images/Emo9.gif

ואני לא צריכה שיחלקו לי מחמאות..בסה"כ ניסיתי לעזור =/ אבל פעם הבאה אני לא עוזרת לאף אחד
גם ככה אף אחד לא מעריך שום דבר...

למעלה