צריכה עצות תגובות וכו

shtootit

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif צריכה עצות תגובות וכו

פעם ראשונה שלי כאן אבל אולי אתם תבינו יותר את מה שהיה לי אתמול אז ככה...
יצאתי למועדון היה ממש כייף מפה לשם ראיתי מישהו שמזה מצא החן בעיני (אין הרבה כאלה) ניגשתי אליו תפסתי אותו ביד לקחתי אותו הצידה ושאלתי אותו אם יש לו חברה הוא ענה לי שכן כולי התבאסתי
חייכתי אמרתי לו טוב ובאתי ללכת ואז הוא אמר לי שהוא בעל המועדון ושאני ישאיר את הפרטים שלי אצל אחד העובדים שם לא משנה אצל מי ופעם הבא אני יכנס לשם חינם (אני לא פילגש של אף אחד
) לא הבנתי מה הוא רוצה להגיד בזה יש לו חברה טוב הלכתי והמשכתי לרקוד אחרי כמה דקות הוא ניגש אליי ושאל אותי אם רשמתי אמרתי לו שלא כי זה פאדיחה ואז הוא שאל אותי אם אני רשומה שם אז אמרתי לו שכן הוא שאל אותי איך קוראים לי והלך הוא יכול לראות את כל הפרטים שלי שם אבל עדיין לא הבנתי מה הוא רוצה
יש לו חברה
אז למה הוא נותן לי כניסה חינם לשם
תודה לכל מי שיענה לי
ממש צריכה את התשובות שלכם...

מזל טוב

מצאת תכמן... הוא יכניס אותך חינם, פעם/פעמיים/שלוש... אחר כך הוא יתחיל לדבר איתך, אחרי כמה זמן בדרך פלא לא תהיה לו חברה... וואו- כמה שזה מפתיע... בכל אופן- כל עוד יש לך את הפריבילגיות, לכי על זה ואל תחשבי פעמיים, מנצלת- אבל זה כיף

pain is MY love

New member
מה השאלה בכלל?

יש לך כניסה חינם למועדון וקשרים עם בעל המועדון.... אני הייתי מנצלת את זה עד הסוף..

jessy19

New member
כפי שהגבתי לך בפורום אחר..

לדעתי הוא סתם נהיה נבוך מכל העניין וניסה להיות נחמד.

NBGirl

New member
יש דרך יותר יפה לומר:

תגידי תודה ותשתקי (?). אם לא, זה מה שאני מנסה להגיד לך.

shtootit

New member
הוא התקשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא יאומן הוא התקשר דיבר איתי קצת אמר שאם לא הייתה לו חברה הוא היה ממשיך איתי והציע להכיר לי את חבר שלו אז שחבר שלו היה מתקשר למה ה
הזה התקשר
אוף

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחח

ואם לא היית רוצה להכיר את החבר שלו? את סתם היית מתעצבנת שהוא מפרסם את המספר שלך...... אז הוא לא בדיוק
, נכון?

למעלה