רעיון ליום הולדתו של בני

../images/Emo53.gif../images/Emo92.gifרעיון ליום הולדתו של בני../images/Emo47.gif

יש לי שאלה לאנשים שעושים מסיבות יום הולדת. בקרוב אני חוגגת לבני יום הולדת (5) אני אעשה שעת סיפור ומצנח, אני רוצה לעשות לו גם איזשהוא טקס למישהו יש רעיון
משהו מיוחד ומגניב המון תודה

מזל טוב!

את רוצה לעשות את הטקס יחד עם העוגה ? בנפרד? לפני הסיפור או אחרי? את יודעת להכין את כדור הממתקים המתפוצץ? ( נדמה לי שקוראים לזה מקיאטה וזה לא קפה....אני מכירה גם משיהי שמכינה כאלה) זה ממש חמוד לסיום של הטקס.) את יכולה גם להתייעץ עם חתן השמחה. לפעמים יש להם את הרעיונות הטובים ביותר.... בהצלחה!

תודה רבה, אבל זה לא הכיוון

חשבתי על משהו לפני העוגה ואחרי שעת הסיפור ואחרי המצנח. ואני , אם להתנסח בעדינות מאוד לא אוהבת את הפינייאטה. הפנייאטה היא בכל צורה ואז הילדים חובטים בזה עם מקל (עיניים עצומות) ובסוף מתנפלים על הממתקים ולא כל ילד מקבל כמו האחרים. זה גם עלול להוביל לאלימות ולמפח נפש, אני מוותרת. ראיתי כמה ימי הולדת כאלה, בארה"ב המתורבתת, לא אהבתי. השאלה היא אם אנחנו מתכוונות לאותו הדבר. חשבתי יותר בסגנון של ברכות:ילדים, בובה הורים???? אולי בהתחלה עד שכולם יגיעו הילדים יכולים לצייר ציור ואח"כ לתת לו??? אולי אני מזמינה את הילדים עם בובה ומי שרוצה בא לברך?? לא יודעת, לכם יש ניסיון.

erelu

New member
תהפכי אותו למלך היער

בעזרת כתר, גלימה וכסא מלכות... ואז הילדים יהפכו להיות לחיות היער שבאות לברך אותו ... הוא גם יכול להפוך את הילדים בכוחו לכל מיני דמויות: פרפרים... צפורים... ומה שהוא אוהב.... . ו/או לחילופין אם יש לך בובות תיאטרון תראי אותן לילדים ובאמצעות הבובות הילדים יברכו את מלך היער... ככה הוא הופך למרכז... כולם מסביבו... בצרוף שירים מוכרים וחביבים של יום הולדת ... מקווה שסייעתי לך...

אני עושה טקס מאד פשוט ותמים

ולטעותי הרבה, חשבתי שאת רוצה משהו יותר " בומבסטי". כמה שירים וברכות מהילדים , כשהבובה שלי " מנצחת " על כל הטקס עם הרבה הומור ומגיבה לכל מה שאומרים ובסוף גם מברכת בעצמה. אצלי- אפילו את השירים , אנחנו שרים ללא לווי של דיסק . פשוט, כמו פעם, שרים. הבובה שלי ( תמי) שואלת את הילד אם זה שיר שהוא מכיר ואוהב ומזמינה את החברים להצטרף אליה לשירה.

אהבתי, מי אמר שאני רוצה משהו "בומבסטי"../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אני מאוד אוהבת את הרעיון שלך וכנראה שאאמץ אותו, כי הילד מאוד יובך ואפילו יתבייש להיות הנסיך
. אני חשבתי שכל ילד יברך אותו בסוף הפעילות של המצנח וכך זה סוג של משחק עם הרבה אנרגיה וכולם ישתפו פעולה. לדוגמה כל הילדים שיש להם צבע צהוב במצנח יברכו אותו, כל אחד בנפרד או ברכה קבוצתית. אני צריכה לחשוב על 2 הרעיונות האלה עוד קצת. אהבתי את רעיון הנסיך אבל זה מאוד לא מתאים לילד.

פ י ו ל ה

New member
הבנתי אותך, כנראה היה לי בראש

ילד קצת אחר. כמובן שכל אחד ומה שעושה לו את זה. אם הוא ביישן ויתפדח מכל העניין, הייתי יורדת מזה. הכי טוב האמת זה פשוט לשאול אותו מה הוא היה רוצה, ניסית? הוא משתף פעולה? אולי אם הוא ייקח חלק בתכנון, הוא גם יותר יהנה וירגיש שזה "שלו" וגם ירגיש יותר בנוח במסיבה עצמה. אולי תשתפי אותו? תספרי לו מה הרעיונות שחשבת עליהם ואיך הוא מרגיש עם זה ומה דעתו. מה את אומרת?

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך אחרי שעניתי

לאבישג. כמו שאמרתי לא יתאים לו הרעיון שהצעת, למרות שאישית אני אוהבת. לבת שלי זה יכול להתאים. לשתף אותו זה לא נראה לי רעיון טוב זה רק יסבך אותי. אם אני אפתיע אותו הסיכויים שלי להצליח בזה גדולים יותר. סוף שבוע מצויין לכולם
חגית

אם כך אני מלכת ה"לא בומבסטי"

גם בהצגה וגם בכל המסביב. פשוט, בגלל ששאלת, פתאום נראה לי שעל הפשוט והשקט בטח חשבת לבד, ופנית לפורום כי רצית רעיונות יותר של הו-הא!!!! בכל מה ששקט וסולידי - את מוזמנת להתייעץ איתי! ושיהיה במזל טוב והצלחה!

האמת שליום ההולדת של הבן שלי הרעיון שלך

יותר מתאים. למרות שאני נוטה למצנח. אבל יש לי עוד שבוע וקצת להחליט. בעתיד אם אני אעשה ימי הולדת אתאים לילד\ה, את סגנון הברכה. המון תודה

ayaly2

New member
היי היום חגגתי לבני יום הולדת 3 וחלאקה../images/Emo13.gif

אין ,אין חגיגה... היום חגגנו לבני הקטן יום הולדת 3 שזה אומר גם טקס של החאלקה..גוזרים תלתל
היה מהנה ומתיש..כמובן שאני הייתי אחראית על ההפעלה ועל הטקס. אז שיהיה רק בשמחות ובשורות טובות אמן!!! חגית דברי איתי אשמח לתת לך רעיונות לטקס ועוד כמה הפתעות
תמונות בהמשך

תודה אתם מקסימים, לילה טוב

איילה אם ייצא לי מחר אני אתקשר מחר יהיה יום מתיש, אז אולי מחרתיים

פ י ו ל ה

New member
את יכולה

לשחק איתם משחק כזה שאני לא יודעת כמה ילדים יש בדיוק במסיבה אבל ללכת באמת על רעיון דומה לשל erelu של להפוך אותו למן מלך היומולדת או נסיך היומולדת. ושלקראת סוף המסיבה לפני העוגה, כדי להכתיר אותו להיות בן חמש יעני באופן רשמי, לתת לכל ילד לשלוף מאיזה שק גדול חלק של תחפושת/תפאורה מלכותית. נניח גלימה, כתר, חגורה, קישוטים של הכיסא, שטיח אדום.. וכו' וכל אחד לוקח את מה שהוא שלף, מתקרב ל"כס המלכות", מברך ברכת יומולדת ונותן את מה שהוא העלה מהשק ותעזרי לבנך להתלבש ולארגן את כיסא היומולדת שלו עם האביזרים. ככה לאט לאט ילד היומולדת הופך לנסיך קטן וכשכולם מסיימים והוא כבר לבוש את יכולה לתת לו לברך גם את כולם ברכה משלו (כי את יודעת שאומרים שלאנשים עם יומולדת יש סגולה לברכה ולכן הם אלה שצריכים לברך ולא הפוך) ולהזמין אותם לקבלת העוגה ואז תשירו יחד "אין אין אין מסיבה בלי בלי בלי.." או שתכבי את האור ותתני לאפקט העוגה המגיעה עם הנרות בחושך לעשות את שלו ותשירו "היום יום הולדת". לא לשכוח כמובן לצלם אותו עם תחפושת הנסיך מכבה את הנרות...

למעלה