בבעיה חמורה

שטותית20

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo12.gif../images/Emo14.gifבבעיה חמורה

היי אתם בטח לא זוכרים מזמן יצאתי עם מישהו שקראו לו מרום שהייתי בטוחה חיפש רק סקס כי בדייט ראשון הוא ניסה להשכיב אותי בים בכל מקרה מאז יצאנו עוד כמה פעמים ופיתחנו קשר הקטע הוא שבאחד הדייטים לפני שהסכמתי לשכב איתו רציתי לדעת את המטרות שלו לגבי לפני שאני נפגעת אז חברה שלי התקשרה אליו והתחילה איתו הוא אמר לה שהוא בדיוק מתחיל קשר רציני וכו ולא ידענו אם הוא אמר את זה בגלל שהוא ידע שאני קשורה לזה או שהוא התכוון לזה מפה לשם הקשר בנינו המשיך ואז שוה היא התקשרה אליו והפעם הוא זרם איתה והסכים להיפגש איתה(כדי לבדוק אם היא קשורה אלי) מפה לשם כל מהלך הקשר הוא היה מרוחק ממני והרגשתי את זה ולא הבנתי למה עד שאמרתי לו שאני רוצה להיפרד כי אני מרגישה שאני לא בראש סדר עדיפיותיו (זאת פעם שניה שאני אומרת לו את זה) הוא טען שלא הבין על מה אני מדברת אבל אמר לי "מה שאת רוצה" ואז חברה שלי התקשרה אליו ואמרה לו שהיא חברה שלי והיא רוצה הוא יתקשר אליי כי אני לא מוכנה לדבר איתה מפה לשם דיברתי איתו והיה לנו ממש ריב גדול הוא טען שהוא לא האמין לי שלא ידעתי שהיא התקשרה אליו (ידעתי רק על השיחה הראשונה) ואני התעצבנתי עליו על זה שהוא לא סיפר לי על כל שאר השיחות . הוא חושב שהייתי מעורבת בכולן (אז בתור הקצנה אמרתי לו שאני לא מעורבת גם לא באחת מהן שזה שקר! כי הייתי מעורבת רק בראשונה אבל ידעתי שאם אני יגיד לו את זה הוא לא יאמין לי בכלל ) בקיצור במהלך השיחה הוא אמר לי משפט שפגע בי מאו שאמר בגלל זה הקשר שלנו נראה כמו שהוא נראה ואני אמרתי לו למה אתה מתכוון הוא אמר לי בגלל זה הייתי קר ומרוחק ואז קלטתי שלא היה לנו פוטנציאל אמיתי במהלך כל הקשר וכל זה בגלל שפחדתי להיפגע ונתתי לה להתקשר אליו והיא הסתומה המשיכה עם זה ללא ידעתי.. אני בטחתי בב
ניסיתי לשלוח לו הודעות כל הלילה שיבוא אליי ונדבר פנים מול פנים אבל הוא לא רוצה לדבר איתי אני רוצה להתחיל איתו מחדש!!! מה לעשות
תודה

magenta73

New member
נתחיל

בזה שתלמדי לשים פסיקים, נקודות. סימני שאלה? אולי? זה ממש לא קריא. ונסיים בזה שכשאת נכנסת למערכת יחסים, תעבדי על כנות ואמון. עם הבחור הזה, אם יש לו שכל בקודקודו זה גמור. שיהיה בהצלחה להבא.

דעה אישית

קודם כל ולפני הכל, אם בחור מנסה להשכיב אותך בפגישה הראשונה, למה את חושבת שזה ישתנה בפגישה השניה? אם הצהרת הכוונות הכי ראשונה שלו היא כזו, מה יגרום לו לשנות אותה? אני לא אומר שזה נכון ב-100%, אבל כמו שתיארת את זה, זה לא משאיר הרבה מקום לספק. דבר שני, כמו שאמרו לך לפני - את בישלת את הדייסה הזו. אם את לא מרגישה בטוחה עם מישהו, אל תהי איתו. אבל ללכת ולעשות לו תרגילי עוקץ, זה לפחות בעיני מאוד לא בוגר. אם מישהי הייתה עושה לי מבחן כזה, הייתי מסתובב במקום והולך - מה שנראה שהוא עשה בערך. בעיני, ויש מצב שאני קצת קיצוני בנידון - גם המבחן הראשון (טסט ראשון?) שעשית לו מצדיק שהוא לא ירצה ממך שום דבר. אמנם זה יכול להראות 'מגניב' ללכת ולתכנן תרגילים כאלה, להפיל אותו בפח, אבל אם תתבונני בזה שוב, תראי שזה נובע מחוסר ביטחון, ושיש בזה ניחוח ילדותיות. אם את לא בטוחה עם מישהו, או שתקחי את הזמן להיות בטוחה לאט לאט (למשל, לחכות כמה שאת רוצה עם התקדמות פיזית - זה למשל דרך לבדוק כוונות של בחור בלי לשחק משחקים), או שתחתכי על ההתחלה. אבל להיות עם מישהו, מצד אחד, ולא לבטוח בו (ולבחון אותו על זה) מצד שני - זה להחזיק את המקל משני קצותיו, את לא יכולה לרקוד על שתי חתונות. אז מה עכשיו? כמו שאמרתי, אני קיצוני בנידון. אם אני הייתי בנעליו - לא הייתי מוכן לשמוע ממך יותר. אולי הוא כן יהיה מוכן, אבל אם יורשה לי להביע (עוד) דעה אישית - לדעתי עשית טעות, ועכשיו הזמן לוותר על זה ולעבור הלאה. לדעתי הדבר העיקרי שיש להפיק מפה, ה"רווח" שלך - זה לקח, שכר לימוד. אם תשכילי לנצל את הלקח, ללמוד מהטעות שלך (בעיני זו הייתה טעות לפחות), את תבואי לקשר הבא שלך עם ניסיון חשוב ולא תעשי את אותה טעות להבא. ולהבא? כמו שאמרתי - אם את לא בטוחה עם מישהו, או שאל תהי איתו בכלל, או שתקחי את הזמן ותחכי עד שתרגישי כן בטוחה איתו. ללכת ולשחק משחקים זה בעיני פיתרון מאוד לא בוגר - וכמו שראית גם, לא כ"כ יעיל בסופו של דבר. בהצלחה וחג שמח.

the match maker

New member
האמת?

פישלת. האופציה היחידה שלך היא פשוט לומר לו את זה. שפישלת, שאת מצטערת מאוד, וזהו. תכל'ס? לא נראה לי שזה יעזור יותר מדי, אלא זה פשוט לקח לפעמים הבאות. לא לפקפק באמון של אדם, עד שלא הוכח אחרת. מה שניסית לעשות, זה בעצם להפיל אותו (לא ברורה לי הסיבה...), וירית לעצמך כדור ברגל. לא לעשות מניפולציות, לא לפקפק באמון, לא לעשות שטויות, והכל יהיה בסדר.

למעלה