WallFlower

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif

יצא לי לבקר בבלוג שנדמה לי שהוא חדש יחסית ואני לא זוכרת את שמו ועכשיו אני לא מוצאת אותו... אני יודעת שהשם של הבחורה שכותבת אותו הוא אורית והכינוי שלה הוא משהו עם נוצה... אני חושבת שהיא דתיה או משהו כזה... היא כתבה קטע ממש יפה על פולין שקוראים לו נערה...

0r0r

New member
ו... ../images/Emo3.gif

בטח רצית שנמצא אותו
בעמוד הבלוגים יש אפשרות של חיפוש בלוגים בקיצר הייתה שאלה בעמוד הזה כבר והנה התשובה
ואפשרות של חיפוש ע"פ שם/כינוי לא מתאפשר מן הסתם ע"מ לשמור על פרטיות הגולש (כמו שבפורומים אי אפשר לחפש הודעה ע"פ שם משתמש בכל הפורומים) אבל יכול להיות שזו לא הסיבה ואני טועה למרות שלא ניראה לי

0r0r

New member
ועוד משהו

אמרת שהכינוי שלה הוא משהו עם "נוצה" תוכלי להכנס לתיבת המסרים שלך ומשם ל"חפש אנשים" (משהו כזה) להקליד ב"שם משתמש" את המילה "נוצה" (עדיף לא להקליד את שמה הפרטי מכיוון שלא בטוח שהיא כתבה אותו בכרטיסה האישי, אם היא לא כתבה אותה ואת תכתבי בכל זאת את השם שלה זה ישפיע על התוצאות ולא תמצאי אותה. הקלידי את שמה הפרטי רק אם את בטוחה שהוא מצויין בכרטיסה האישי) לחצי על כפתור החיפוש לפנייך יהיו התתוצאות נסי להזכר מבין כל התוצאות איזה כינוי הוא הכינוי המדוייק שלה אם לא תזכרי אין מה לעשות אם תזכרי תוכלי להכנס לכרטיסה האישי ולראות אם כתובת הבלוג שלה כתוב שם אם מצאת את הכרטיס שלה אבל הבלוג לא כתוב שם תוכלי לשאול אותה מה כתובת הבלוג שלה במסר אישי אחרי שמצאת את הבלוג רק חפשי את הרשומה שאליה התכוונת

למעלה