כלנית22

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo7.gif

אני לא יכולה להרגע, אפילו לא מצליחה לעשות חיפוש בארכיון ולראות אם כבר דיברתם על זה בעבר במקום לעלות את הנושא מחדש. לפני כמה דקות גיליתי שאבא שלי בוגד באמא שלי. נכון, הוא כבר ילד גדול. ונכון, מה אני מופתעת? כל כך הרבה בני זוג בוגדים ויבגדו אבל בכל זאת, זה האבא שלי. ואני יודעת, רק אני יודעת ובא לי למות עכשיו. לא חשובים הפרטים. אני יודעת את זה בוודאות, יודעת גם שזה רק סקס ושום דבר מעבר, אבל למה זה צריך להיות ככה? אני לא יכולה להסתכל עליו ויודעת שזה לא משנה- עכשיו זה אני והמידע החדש הזה שאין לי למעשה מה לעשות איתו. הוא לא עושה כלום, אמא תמיד מנקה ומסדרת ועובדת וחוזרת בערבים ועושה בשבילו הכל. הם עברו כל כך הרבה ביחד בחיים. אני בטוחה שהיא לא יודעת וכמו שאני מכירה אותה גם אם היא תדע היא לא תפרק את הנישואים בגלל זה, לפחות ככה נראה לי. כל כך הרבה שאלות עולות לי עכשיו, מה אני עושה??? לתת לו את התחושה שאני יודעת? הוא יקבל אותה גם בלי שאני אתכוון הרי... אם אתה עושה דבר כזה לפחות תדאג שזה ישאר סוד, תדאג שאין סיכוי שזה יתגלה. הוא כל כך מגעיל אותי עכשיו, רק להסתכל עליו... אשמח לשמוע את דעתכם..

oRockGirLr

New member
עם כמה שזה מגעיל אותך

הוא עדיין אבא שלך, הוא גבר
סתם סתם.. את לא צריכה להגעל ממנו, פשוט תנסי לא לחשוב על זה... זה לא מעניינך, אלו הנישואים של ההורים שלך, אם אמא שלך צריכה לגלות היא תגלה. כרגע, אל תתערבי בזוגיות שלהם, תחיי את החיים שלך... מתישהו ימאס לו מזה והוא יפסיק.

osnatii

New member
אני לא מסכימ ה איתך

אם הייתי יודעת שאבי היה בוגד באימי והייתי רואה זאות הייתי תופסת אותו לשיחה ולהגיד לו תשמע אתה רוצה לבגוד תבגוד אנחנו לא נשנה אותך אבל זה לא החוכמה שתרקוד על שתי החתונות ועוד ככה הילדים שלך צריכים לגלותז אות אולי לך תדע האמא בכלל יודעת אבל היא שותקת יש לכלנית זכות להביע את דעתה אפילו שזה כואב מה לעשות לא הכל ורוד אני שולחת חיבוק חם ואוהב

oRockGirLr

New member
לא מותק, הנישואים של ההורים זה ממש

לא עסק של ההורים, אני התערבתי בזה פעם וקיבלתי על זה בראש.

osnatii

New member
אולי את צודקת ישנם דברים

שכדאי לא להכינס בניהם אבל א זה מציק לה והיא רוצה לדבר אז שתעשהזאות ישנם דברים לפעמים שהם רק לטובה את לא יודעת אם לא או כן. ונכון מסכימה איתך שיש דברים שכדאי לא להכניס גם אני עברתי ולצערי עוברת הרבה

oRockGirLr

New member
את התשובה הנכונה יכולים להגיד פה

ההורים שנמצאים בפורום.

faith2

New member
יש המון דברים שהם לא חלק...

שצריך לעניין את הילדים. אבל בגידה היא לא חלק מזה....ועצם הבגידה היא גם בגידה בילדים. אם הוא החליט ככה לזלזל במוסד הנישואים, וכך גם במוסד המשפחה- אני חושבת שלילדים יש את הזכות בעניין הזה להשמיע את דעתם.

faith2

New member
ממש לא מסכימה איתך...

אם אבא שלי היה מחליט לבגוד באמא שלי, דבר ראשון הייתי מוחקת אותו מהחיים שלי! מוחקת מוחקת מוחקת! הוא מניאק אם הוא החליט להיות יד בפירוק המשפחה! אני חלק מהנישואים שלהם, והם חלק מהחיים שלי- ככה שאם יש בגידה- זאת גם בגידה בילדים! אני חושבת שאת צריכה פשוט להתעמת איתו. הוא צריך להתבייש במה שעשה...

oRockGirLr

New member
בואי נראה אותך ../images/Emo105.gif

חיה עם אותו בנאדם כל החיים שלך ורואה את הפרצוף שלו כל יום ומכירה כל דבר קטן שהוא עושה ואת כל החסרונות שלו ואת כל היתרונות שלו וכו' וכו'

faith2

New member
אבל זאת לא סיבה לבגוד...

אני חושבת שאם זוג החליט להינשא עליו לכבד את הצד השני לאורך כל הדרך, אם הוא לא יכול לעשות את זה- הוא חייב להיות גלוי עם הצד השני. אין דבר יותר חמור מבגידה...זה נמצא אצלי הרשימה האדומה במקום הראשון...אם בעלי\חבר יחליט לבגוד בי- לא תהיה פגועה ממני!....וכבר עדיף לנפץ את האשליה ופשוט להיפרד.

oRockGirLr

New member
אני יודעת ../images/Emo4.gif ../images/Emo105.gif

הספקתי כבר לעבור כאב של בגידה

לב אם

New member
כלנית

לא ראיתי בת כמה את, ואולי זה גם לא כל כך חשוב. לילדה (אפילו אם לפעמים היא כבר מבוגרת בגיל) מאד קשה לגלות דבר כזה על אבא שלה. אבל צריך לדעת שזה דבר שקורה לפעמים, גם כשלא רוצים. אני מניחה שגילית על העניין בטעות, והדבר האחרון שאביך רצה שיקרה זה שאת תגלי. אם קודם לכן היית מאד קרובה אליו ויכולת לדבר אתו על כל דבר, אז אולי כדאי שתדברי אתו ותספרי לו שאת יודעת, שלא תישאר ביניכם חומה של זרות ותחושות לא טובות. אבל אם גם קודם לכן לא יכולת לדבר אתו, או שהוא לא אדם פתוח - אז לא כדאי לחשוף את עצמך לנסיונות להפוך אותך לשותפת סוד בנושא ... לגבי אמא שלך - הייתי מציעה לא לספר לה מכמה סיבות: - לפי מה שאת חשה היא לא תרצה לפרק את הנישואים בגלל זה, וזה אומר שאולי היא יכלה לדעת אבל מעדיפה להדחיק את הסימנים המסגירים. בעובדה שתגלי לה תחייבי אותה להתייחס ואולי לפעול בצורה שלא מתאימה לה. - יתכן שאביך כבר בדרך לפרק את הקשר הזה ולחזור למסגרת הנישואין - והסיפור לאמא רק יעכיר את הקשר ביניהם. - והסיבה החשובה ביותר: מגיעה להוריך פרטיות של ניהול חיי הנישואין שלהם, וחבל שאת תיכנסי כחלק מהעניין. אם את משוכנעת שצריךלספר , אז את צריכה לדרוש זאת מאביך, לא לספר בעצמך. הבעיה עם כל הסיפור הזה , זה שהוא משאיר אותך בלי אפשרות להתייעץ עם אמך על הנושא ולהיעזר בה. אז חשוב מאד שתנסי למצוא מישהו שאת סומכת עליו ב 100% לשפוך את הלב ולסייע לך.

עינת

New member
גילוי כזה

כואב , מאוד כואב . אותו אדם שהוא אביך היה הכל בעיניך ופתאום את מגלה שהוא בעצם בן-אדם... שיש לו גם חולשות והוא בעצם לא מושלם... ההלם והגילוי כואבים ובכל זאת כלנית לדעתי כאדם בוגר אל לך לקחת אחריות על נשואיהם של הורייך.מה הולך בינהם שייך להם ואת אינך יכולה להתערב. ייתכן שגם אמך יודעת ועוצמת עין (או לא וזה פתוח בינהם). קחי לך זמן להרגע ואחר כך אם את מרגישה צורך שוחחי עם אביך (ואני מדגישה עם אביך לא עם אמך),אל תתני לו את התחושה כי אם שימי את הדברים על השולחן. נכון זה יהיה לא נעים אולי בהתחלה, אבל עליך זה יקל בסופו של דבר.

למעלה