GirlFriend

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

להורים שלי בקרוב יש יום נישואים 25 (חתונת הכסף) ואני שוברת את הראש בנושא המתנה. יש לכם הצעה מקורית? אני בת 14 אם זה חשוב, ואני מעדיפה מתנה שניתן להכין כי זה בעצם יותר אישי לתת אך גם רעיונות לקניה יהיו טובים.
מראש

SweetGirl17

New member
גם אני אשמח אם תיתנו רעיונות...

כי גם להורים שלי יש יום נישואים 20 החודש. ואני גם חושבת מה לתת להם במתנה. יש לכם רעיונות?

אם במקרה ההורים

נפגשו במקום בילוי מסויים או משהו כזה הייתי לוקחת אותם לשם.. כדי שירגשו ממש כמו בפעם הראשונה.. ואם לא הייתי מציעה שאת ואם יש לך אחים אז הם יוכלו לעזור לבשל להורייך ארוחה רומנטית ולסדר להם שולחן <ואם אתם לא יודעים לבשל אפשר עזרה מאיזו דודה או משהו> ובערב לערוך להם שולחן רומנטי לההגיש את הארוחה להושיב אותם לשולחן לאור נרות וללכת מהבית לאיזה חברה ,לישון או פשוט לכמה שעות...

SweetGirl17

New member
אחלה רעיונות אבל...

הם לא רוצים לעשות משהו גדול, דיברנו על זה והם ממש לא רוצים לעשות כלום למרות שאני יודעת שמשפחה תירצה לבוא אבל הם ממש לא מעוניינים לעשות כלום ביום הזה, אומרים שזה בלאגן ואין להם כוח לזה, אולי רק סתם לעשות עוגה משהו כזה... אז לבד הם לא יוכלו להישאר כי יבואו אליהם. לבשל אני משבלת כמעט כל יום אז זה לא משהו חדש בשבילם לצערי. אני יותר בקטע של לקנות משהו יפה ונחמד שזה יהיה יפה והם ישמחו לקבל את זה.

ShirShir

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב!!!!! ../images/Emo39.gif

כבר דיברנו על זה, תוכלי לראות פה.
שירשיר.

לוטמניה

New member
קצת דומה...

קצת דומה למה שכבר רשמו למעלה אבל טיפה שונה... חברה שלי קנתה תיבה מעץ וכתבה מעליה: התיבה של ....ו.... (השמות של ההורים שלה). בתוכה היא הכניסה אלבום עם תמונות שלהם מהילדות, תמונות של הלידות של הילדים,תמונה של המשפחה כשגדלו וכו´ הכל עם כיתובים יפים, היא שמה שם גם את ההינומה של החתונה, טבעת הנישואין שאבא שלה הוריד כי זה כואב לו (הוא שמן עם השנים), סרט הוידיאו של החתונה, משהו מהטיול שלהם בחו"ל וכו´... בקיצור, דברים של הזוגיות וקצת של הילדים ונתנה להם את זה מתנה לחדר. זה יצא ממש מרגש ומעורר נוסטלגיה וגם מילא להם ערב שלם של זיכרונות. זה ממש מגניב בעיני, אם כי מצריך עבודה קצת מקיפה של חיפושים ומחקר לפני. בהצלחה.

Wild1HorSe2

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אמנם כבר קראתי את ההמלצה הזו אבל אני אחזור עליה כי עשיתי אותה בעצמי.... בחתונת הכסף של ההורים שלי אספנו תמונות שלהם מהילדות ועד הנישואין... דאגנו לבריסטולים צבעוניים, מספריים דבק וטושים אח"כ לקחנו תמונה של אבא כשהיה קטן וכתבנו כמה מילים מצחיקות ואח"כ בנפרד תמונה של אמא כשהיא תינוקת וככה כל דף היה בצד ימין נניח אבא, צד שמאל אמא וככל שמדפדפים הם גדלים... עד שלבסוף שמנו תמונה משותפת של אמא ביחד בתוך לב אחד גדול ומחייך
זה באמת יצא יפה... גם ניילנו את זה ועד היום הם שומרים על זה מאוד.

למעלה