• פותח הנושא sr03
  • פורסם בתאריך

sr03

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

שלום לכולם, ראשית, תודה לכל המשתתפים שעונים ומסייעים בבעיות שעולות. וכמובן גם לי יש מספר שאלות ואודה אם תוכלו לסייע: 1. הויזה המופיעה בדרכון היא ויזת כניסה, והויזה שמקבלים בכניסה לארה"ב היא ויזת שהייה? 2. יש לי חותמת בדרכון הישן ("אינדפנט") שהוגבלה ל-10 שנים (כמו לכולם) שהתאריך המופיע בה הוא מרץ 1993. האם הויזה תקפה עד לסוף פברואר 2003, או שהיא כוללת את חודש מרץ? 3. בהנחה ואני נוסעת לטיול של 3 חודשים בסוף פברואר, האם אוכל לשהות בארה"ב, לאחר תוקפה של הויזה בדרכון? (ביאור: טיול בחודשים פברואר עד מאי)? עד כאן לעכשיו, תודה מראש לעונים

roy269

New member
בבקשה

1. בדרכון יש לך ויזה, כאשר את נכנסת לארה"ב את מקבלת טופס I94 המוצמד לדרכון והוא אישור השהייה שלך בארה"ב. מה שקובע את משך השהות המותרת הוא בהתאם לטופס שקבלת בזמן הכניסה. 2. עם החותמת שיש לך בדרכון כנראה שלא תוכלי להכנס כבר כי יש דרישה שהויזה תהייה תקפה לפחות ל - 6 חודשים מיום הכניסה. 3. תבדקי אם הדרכון שלך בתוקף, אם הויזה כבר בת 10 שנים, כנראה שגם הדרכון. אחרי 10 שנים לא ניתן להאריך את הדרכון, יש צורך בהוצאת דרכון חדש.

eli raz

New member
תגובה

נכון יש ויזת כניסה שאת מקבלת אותה בארץ ויש ויזת שהיה שהיא נכון להיום חצי שנה שאת מקבלת אותה כאשר את נוחתת שם לפניי כמה זמן שהיה בלאגאן נתנו לחודש ו אחר כך חזרו לחצי שנה בקשר לויזה שלך גם אם פג תוקפה את יכולה להכנס איתה עוד פעם אחת וכאשר תנחתי שם יבטלו לך אותה ויתנו לך להכנס כלומר ויזת שהיה לחצי שנה דרך אגב אני באותו סרט כמוך וזו תשובת השגרירות

למעלה