../images/Emo53.gifPDA יד שנייה - עזרתכם נחוצה...
שלום לחברי הפורום הנכבדים
לאחרונה עלתה בראשי הטרוד גם כך מחשבה על רכישת PDA מסוג כלשהו שיעזור לי לנהל את הזמן שלי טוב יותר, יפטור אותי מפתקי מכולת למיניהם, יאפשר לי להציג עליו תמונות (של מפות - לא GPS) ולנהל ספר כתובות. מכיוון שאני סטודנט מכשירים חדשים הם מחוץ לתחום (תקציבית), מה גם שהצרכים שלי מאוד פשוטים ובסיסיים - כך שאני משער שאני צריך את הפשוט והבסיסי מכולם. עברתי על לוחות המכשירים המשומשים ושם יש כמה מכשירים שמתאימים לי לקתציב, אך איני מכיר את מפרט הדגמים... למען האמת - איני מכיר PDA בכלל.. אני מכיר טוב מאוד ולעומק מחשבי PC ביתייים - כך שבנוגע לבחירת PDA אני נאלץ לפנות ולבקש את עזרתכם. כפי שפירטתי, דרישותי הן : תמיכה עברית, יכולת להציג תמונות (צג צבעוני), יכולת סינכרון קל עם המחשב האישי והאאוטלוק, משקל קל, מסך גדול אך מכשיר שיכול להכנס לכיס, פשטות ואמינות. השימושים שאני מתעתד לעשות בו יהיו לניהול לו"ז, Memo, מעקב תזרים כספים והוצאות חודשיים, הכנסת רשימות ומידע על סוגיו שיהיה זמין (שעות פתיחה וסגירה של הספריות לדוגמא, או לו"ז קווי אוטובוסים, אירועים מיוחדים...)... you get the point אין לי שום צורך ב-GPS או ב-PDA חזק שיכול להריץ כלמני דברים - אני בסך הכל סטודנט שצריך טיפה מעבר לפלאפון שלו וליומן אלקטרוני רגיל. מה שכן - אם במקרה נכנס איזשהו דגם (שוב אני מזכיר - משומש !) בתקציב שיש לו גם יכולות WIFI זה יהיה נחמד - שכן יש המון מקומות מרושתי WIFI בטכניון... אבל לא חובה ראיתי בינתיים שהרבה מוכרים Palm Zire 71 / 72 , TUNGSTEN,... האם אלו דגמים שיכולים לענות על הצרכים שלי ? ואם לא - רעיונות לאילו דגמים כן ? לעונים תודה מראש
שלום לחברי הפורום הנכבדים