קנווד 66

New member
../images/Emo53.gif

אנחנו נשואים כבר הרבה שנים עם ילדים גדולים, ובכל זאת לפעמים בא לי להרגיש כמו בהתחלה, כשחיזרו אחרי וניסו להשיג אותי, ויוק האיש לא תופס/קולט/לא איכפת לו ועוד כהנה וכהנה מילים שמתארות את המצב לא קונה מתנות, לא יוזם יציאות, בילויים חגיגות וכו' ולמרות שאני לא מחכה שיבין לבד אלא אומרת בדיוק מה הוא צריך לעשות וגם מסבירה למה הוא חושב שיסתדר בחיים גם בלי זה ולי? לי כבר נמאס ומאוד רע בלב... אפילו שהוא לא מפסיק להגיד כמה הוא אוהב אותי ו.. בשבילי זה לא מספיק כבר אז מה עושים?? איך מזיזים איש גדול?

קנווד 66

New member
מזת'ומרת תתחילי

זה מה שאני עושה, קונה, מארגנת מסיבות, יוזמת נופשונים,חופשות בילויים, די נשבר לי מתאים לי כרגע להרגיש מחוזרת ושמישו אחר ידאג גם לי.

קנווד 66

New member
האמת

כבר נופלת לי הלשון מרוב שדיברנו על זה,הוא לא ממש מבין מה לא בסדר,ולמה עליו להתאמץ כל כך, הרי הוא כבר נשוי ועל מה שיש בבית לא צריך לשלם... ובכלל לטענתו הוא בהחלט משתפר... עלאק שיפור

candy77091

New member
הבנתי.הוא נמצא במצב של הכחשה.

הוא מכחיש שיש לעשות משהו המטרה שלך היא להביא אותו למצב של מודעות ואת זה רק את יכולה לדעת איך לעשות כי את מכירה אותו הכי טוב. אבל לדעתי זו התרופה למכה.. (אגב את לא היחידה שסובלת מהתופעה זו תופעה מאוד מאוד נפוצה-הגבר רוצה לכבוש את המטרה,המטרה היא האישה,ברגע שהוא כובש, יש לו מטרות אחרות ואת לא בינהם כבר)שלא תביני לא נכון לא כל הגברים כאלה,במקרה בעלי ממש לא כזה,הוא ההפך הגמור.הוא משקיע אחריי יותר מאשר לפניי..

אולי כי הוא עדין לא כבש אותך....

את בעצמך כתבת כאן שיש חדרים בליבך שאינך נותנת אליהם כניסה אפילו לבעלך, אז הוא אמנם התחתן איתך אבל מבחינתו עדין לא כבש אותך.
ולא שאני חושבת שזאת באמת אקסיומה- הגבר וכבוש המטרה, אני בטוחה בשבילך שאת תמיד תהיי בראש מעייניו. וכן| כל נשות ישראל- לבעליהן.

candy77091

New member
איני חושבת כך.השאלה היא

איך את מפרשת את ה"כיבוש".האם בשביל הגבר מספיק שאת שלו כי את "האישה שלו" ואת עושה בשבילו הכל(כל מה שעושה אישה עבור בעלה) או האם הוא רוצה לכבוש את הנפש והגוף יחד. לא מאמינה במשפט שאמרת בסוף.תראי מה קורה,מה כתבה מי שפתחה את השירשור.האם כל הנשים בראש מעייניהם של בעליהם?לא נראה לי.רק אלו שעדיין שומרים על הזוגיות הטובה והאהבה..

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אם יורשה לי לשאול- האם הצורך הזה שלך נובע מהרצון "להרגיש צעירה" ולבלות או משיעמום בקשר ורצון להדליק חזרה הגחלת? רק את יודעת מאיזה מקום זה אכן מגיע. אם האפשרות הראשונה היא הנכונה- צאי ובלי לך עם חברות/ קבוצות מטיילים חוגים שונים וכדו'- אמא שלי לדוגמא מטיילת יום בשבוע עם קבוצת מטיילים כזו והם נהנים כל כך. אם הרצון הוא אכן לזמת איכות זוגי - זה ענין שונה. אני מניחה שבמהלך השנים למדת לבד ש
"יש לו דרכים (משונות) לומר לך שהוא אוהב"...
ולזהות את הדרכים שלו לבטא אהבה, לבלות זמן ביחד וכדו'.... אולי הגיע הזמן לתאם ציפיות?.....

קנווד 66

New member
הצורך שלי נובע, כנראה

מאיזה רצון להשאר זוג אוהב ואיכפתי וככזה לעשות דברים ביחד וזה למען זה (ולא ספונג'ה וקניות וכיוצ"ב) חוץ מאשר להיות עסוקים כל כך בטרדות היומיום (עבודה ילדים בית) זה לא בלתי אפשרי, לא נראה לי מוגזם ליזום בילוי פעם בשבוע, שבועיים. כנראה שאין תרופת פלא לעניין, אולי איזה טיפול בהלם

למעלה