../images/Emo53.gif

החבר שלי רוצה שאני אשתנה בשבילו .. הוא רוצה שנצא למסיבות וכאלה !! וזה כ"כ לא אני הסברתי לו שזה לא בשבילי והוא כעס שאני לא מסכימה לעשות למענו כלום =| אני אוהבת אותו אבל פה זה כבר הגבול אני לא מתכוונת ללכת למקומות ההמוניים והמגעילים האלו .. אף אחד מאיתנו לא מוכן לזוז מעמדתו להשתנות ?!

RichardSmith

New member
המממ...

דבר ראשון, יש מסיבות עם מעט אנשים. דבר שני, עדיף פה ושם כן לעשות מה שבן הזוג אוהב... דבר שלישי, מה אתם כן אוהבים לעשות ביחד?

כשחושבים על זה אז לא הרבה ...

אנחנו אנשים שונים בתכלית וכמעט ואין לנו דברים במשותף חוצמזה שהוא חייל וכמעט לא יוצא לנו להתראות וכשהוא בא הוא רוצה לצאת למסיבות מה שאני לא וככה שיוצא לנו לריב די הרבה =|

כשמדובר בבילוי

המטרה היא לבלות אם היא לא מבלה, זה מיותר, ובתור חבר שלה הוא אמור להבין את זה אני לא אוהב לצאת למסיבות, ואם חברה (תאורטית) שלי תנסה להכריח אותי, יצא מזה ריב גדול לכפות את מה שהוא אוהב עליה זה לא בסדר אני בטוח שהם יכולים למצוא (וכבר מצאו) דברים ששניהם אוהבים, מסיבות זה לא הדבר היחיד המהנה שאפשר לעשות

RichardSmith

New member
נכון, משתדלים...

אבל לפעמים יש מקרים שצריך לתת... רק לצאת לבלות עם בן הזוג זה לא קשר מלא, לפי דעתי. הדבר ההוגן זה לעשות את הדברים שהוא אוהב בלבד והדברים שהיא אוהבת. כמובן לא בהכרח תמיד... השיתוף הזה כן חשוב.

RichardSmith

New member
בנוסף

אני לא אמשיך לצאת עם מישהי שלא נכנסת לעולם שלי. (אם היא עדיין לא).

אם מבחינתך זה להכנס לעולם שלך..

לפחות עבורי, מועדון זה נראה לי דבר שולי ולא חשוב.. אולי זו רק דעתי

RichardSmith

New member
הבילוי במועדון זה דבר תרבותי...

למשל יפריע לי לצאת עם מישהי שלא קוראת ספרים להנאה... או לא רואה סרטים. אתמול היה לי דייט (לאחר ארבעה חודשים...) והיום היא באה לראות אצלי סרט.

Tervingi

New member
לנסות או להשתנות?

לפעמים צריך להתפשר בקשר ולא תמיד לעשות רק מה שצד אחד רוצה. את באמת חושבת שזה שתלכי למסיבה ישנה אותך? את בכלל ניסית? למה לא לתת לזה צ`אנס? תנסי ותתנסי, במקרה הכי גרוע החבר שלך נהנה קצת ופעם הבאה תוכלי להגיד לו שניסית.

למעלה