../images/Emo53.gif

שלום לכל הכישרונים.... רציתי לבקש עזרה...אני מתחילה מערכת יחסית מיוחדת מאוד בתק´ הזאת..ואני מהאנשים האלו שקשה להם לבטא את הרגשתם ואהבתם במילים... בקרוב יש לבנאדם המיוחד שלי יומולדת...ואני מאוד רוצה לבטא את מה שאני מרגישה במכתב רומנטי ויפה... אני מאוד מאוד אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור לי, למרות שזה (אני מתארת לעצמי) יהיה יותר קשה כי אחרי הכל זה הרגשות והמחשבות שלי ולא שלכן/ם... אבל באמת שזה חשוב לי. אם תוכלו לכתוב איזה כמה משפטים לא צריך ארוך עם תוכן רומנטי ואוהב על כמה שאני אוהבת אותו. אני באמת אשמח... תודה רבה בכל זאת....

ה מוזה

New member
אני בטוחה שיש כמה עם כשרון..

רק חבל שלא רשמת כמה פרטים .... קצת עליו ועליך .. מה את מרגישה כשאת איתו ..מה אתם אוהבים לעשות ביחד .. איזה מין איש הוא .. ואולי ...אם פשוט תעשי לעצמך מין רשימה של - הוא עושה לי להרגיש... - אני אוהבת כשהוא... - הזמן שלנו ביחד הוא ... - יש בו מלא ... - אני אוהבת אותו כי .... אז לא תצטרכי שיכתבו עבורך ..מן התשובות תרכיבי מכתב אהבה רגיש שכולו שלך ואנחנו פה יכולים בשמחה לעזור לך "לשפץ"

הנה...קצת פרטים. ושוב תודה...

ה_מוזה...תודה שהגבת להודעה שרשמתי... הנה כמה פרטים...ובאמת אני מודה לך (ולכל מי שירצה לעזור לי) הנה כמה פרטים.... אני אוהבת אותו כי כשהוא מחייך פתאום הכל סביב ניהיה צבעוני ושמח, ויש לו עיניים גדולות כאלו שכיף לשבת ולהסתכל עליהם שעות הם כאילו מספרות בצורה הכי רומנטית איך הוא מרגיש, וכשהוא מנשק הוא כל כך עדין ומתחשב ... וכשהוא מצלצל ואני רואה את השם שלו על הצג של המסך שלי אז הלב שלי פתאום עוצר ומיד..לא יודעת...כאילו הוא קיבל ממריץ. הזמן שלנו ביחד זה אחרי 4-5 שעות שאני לומדת רצוף, הוא כמו הפיצוי על היום העמוס. אנחנו בד"כ מסתובבים באלנבי או בשנקין קונים דברים מסתכלים על דברים, האהבה שלנו היא בעצם משהו שלא הרבה יודעים עליו....חברה שלי טובה, מאוהבת בו וביקשה שאני לא אהיה איתו בקשר, עניתי לה בחיוב, אבל אחרי שבוע הבנתי שזה לא אפשרי...אז אנחנו כן בקשר קרוב-קרוב.... הוא כל כך יפה, העיניים החומות הגדולות שלו, השפתיים המצוירות והמושלמות שלו, האוזנים שדורשות ביס, העור החלק שלו...וכשהוא מדבר בספרדית אני כמעט מתעלפת.... אני באמת באמת מודה לכם.... פטל

ה מוזה

New member
יום הולדת לאהבה במכתב שישלח

היום יום ההולדת שלך ואני זו שקיבלתי את המתנה הטובה ביותר שקיימת בעולם אותך איתך כל שניה היא פעימת לב חסרה מבט בעיניי האיילה שלך זה לטבוע בים של אהבה חיוך שלך והכל נראה צבעוני ומואר חיפשתי מילים להגיד לך כמה שאני אוהבת אותך ליום ההולדת שלך חיפשתי מתנה כזו שלא נגמרת לעולם שלא נשברת או מתכלה ובחרתי לתת לך מכתב אהבה שיישמר תמיד בליבך מתנה מהלב שלי לשלך איך זה??
עכשיו תעתיקי תעטפי במעטפה יפה ...והנהה לך מתנה תהנו לכם

../images/Emo140.gifתוווווודההה....

בוא´נה......אני ממש ממש ממש ממש מודה לך... תודה רבה, אין לי אפילו מה להגיד לך..זה ממש חשוב לי. שיהיה שישבת-שבוע חדש טוב...:) ת-ו-ד-ה!!!! פטל...!

למעלה