arem12

New member
../images/Emo53.gif

בעוד כשבועיים אנחנו חוגגים יום נישואים אני רוצה להפתיע את אישי היקר ואין לי רעיון יש לכם משהו בשבילי? ושלא יהיה יקר.

נזכרתי במשהו...

מה עם פינוק בספא שכולל גם עיסוי??? אנחנו, יומיים לפני החתונה פינקנו את עצמנו במקום כזה ואח"כ פינקנו את עצמנו עם ארוחת צהריים.

ענת בוקר-טוב!

המקום שאנחנו היינו בו כבר לא קיים היום, אבל חיפשתי באינטרנט ומצאתי לך כמה מקומות קרובים לעיר ואני מצרפת לך את הקישורים. אם את רוצה לראות עוד אתרים תחפשי במנוע חיפוש תחת השם "ספא". קישור 1 קישור 2 קישור 3 יש עוד ספא שנמצא בקיבוץ בשפיים, אבל אותו לא מצאתי אותו מופיע כאן. תנסי להשיג את הטלפון של קיבוץ שפיים ולברר שם. בהצלחה!

POOH*

New member
יש לי רעיון זול

אבל שדורש קצת עבודה מצידך... פנקס קופונים. כל קופון מעניק לו משהו או פטור ממשהו... לדוג´: קופון של פטור מהורדת זבל לשבוע אחד. או קופון שמעניק לו שעה של מה שהוא רוצה או קופון שמעניק לו ערב אחד חופשי או קופון שמעניק לו פטור משטיפת כלים לשבוע... אני עשיתי כזה לאישי כאחת ממתנות החתונה והוא אהב מאד... בהצלחה ומזל טוב... POOH

arem12

New member
את אומרת קצת עבודה../images/Emo8.gif

כשבעצם כך אני עובדת הרבה יותר והוא מתחמק לו שוב.

nightroll

New member
הממממ

בעלי איש מתוק ופשוט. אני מתכננת לקנות סטייק איכותי(פעם בשנה מגיע לו), למכור את הילדים לסבאסבתא ולבלות יום של פינוקים לבד בבית או אולי ממש לסוע לאיזה צימר...

arem12

New member
אני אקח אותו

כניראה לספא כמובן זוגי. ותודה לכן על העצות אני אקבל עוד

ספא במלון שרתון סיטי טוואר

ברמת גן. 240 לאדם כולל ארוחת בוקר, עיסוי ושימוש בכל מתקני הספא - בריכה, סאונה, ג´קוזי, חדר כושר.

למעלה