yaelilan

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכם אנחנו הורים לתאומים מקסימים מאי ורועי בני שבעה חודשים.אני מורה לעברית ואילן ארכיטקט כרגע אנו מתגוררים בברוקלין ניו-יורק אבל נואשנו מהקור וברצוננו לעבור למאימי פלורידה לשמש והים.הינו שמחים לקבל המלצות על אזור יהודי,גן ילדים לתאומים וכן עבודה במקצועות שלנו. תודה מראש ואם יש לכם שאלות בנושא גידול תאומים לידה והריון אשמח לעזור ולייעץ. ת ו ד ה יעל

קרן משם

New member
היי יעל

המלצות אין לי אבל מזדהה איתך לגביי גידול תאומים... אני אמא לשלישיה בני שנתיים ו3 חודשים והאושר הזה עילאי! בהצלחה במציאת היעד! (גמני מורה לעברית במחוזנו)

nit6

New member
שאלה לגבי הריון.

לי אין שניים ברחם רק אחד, אבל נורא קשה לי מההתחלה, צרבות, כאבי בטן, בחילות איומות ונוראות שקצת נרגעו ז"א הרבה, אבל נורא קשה לי, אני מרגישה כבדה ועייפה ולא מרוצה, וממש לא כמו בהריון הראשון שהיה קליל ונחמד לפחות מהחודש הרביעי. אה, דרך אגב אני בחודש רביעי, ואני מתגוררת בל"א. אז אם יש לך עצות כיצד להקל אשמח לשמוע. בהצלחה במיאמי, ממה ששמעתי חם ולח שם נורא, והאוכלוסייה לא משהו. אבל בהצלחה. אני דווקא מסתדרת עם קור אבל לגור בניו-יורק עם ילדים נשמע לי לא פשוט.

yaelilan

New member
עצה בנושה הריון

ונתחיל בבשורה הטובה ... חודש רביעי הוא תחילתה של תקופה הרבה יותר טובה במהלך ההריון. אני מבינה שהבחילות עברו וזה טוב לגבי צרבות תנסי את סוכריות tums, תנסי להגביה את כרית הראש וכמו כן הניחי ליד במיטה בקבוק מיים ונסי לשתות מעט במהלך הלילה. לגבי העייפות נסי פשוט לישון כמה שיותר אני מבינה שישנו ילד נוסף בבית אבל אין ברירה את חייבת לנוח כמה שיותר.הכבדות לצערי אני חושבת שתלך ותגבר עם עליתו של העובר במשקל נסי פשוט לקבל זאת לא כל ההריונות דומים כמו שלא כל הילדים יהיו דומים. וכמו כן יש לי המלצה נהדרת לגבי ספר נהדר שעזר לי המון במהלך ההריון - "המדריך הישראלי להריון ולידה" מאת ד"ר עמוס בר וטלי רוזין. ממליצה בחום רב.בטח ישנה חנות ישראלית שאפשר למצוא בה את הספר. לגבי מאימי זוהי רק מחשבה אנחנו מנסים לשנות קצת אוירה ,הכל פתוח. בהצלחה וספרי לי עם משהו עזר. יעל

למעלה