../images/Emo53.gif

בסופ"ש הקרוב אני מקיימים מפגש בין פורומי (3 פורומים). מכיוון שבדקנו בשרות המטאורולוגי את מצב מזג האויר והודיעו לנו על שבת גשומה...הוחלט לקיים שבת של משחקי חברה. חוץ מבינגו והופעה של אחת מחברי הפורום - לא העלנו בחכתנו כלום. נאדה !! יש לכם רעיונות מקוריים?

חתולון*

New member
מנסה לעזור......

תביאו מצלמות דיגיטליות, שנראה כאן את הכיופים משחקים: טריוויה משחקי פרסומות, ישנות וחדשות (לדוגמא: " בשבילם הכוכב זה אני" =סלקום או, זה כל השוני=סוני או יותר חשמל פחות עמל=חברת החשמל או הבנק הצועד עם הזמן=בנק לאומי או אולי הפעם זה שלך=סופר לוטו אופטיקאי מתאבק=הלפרין בירה מקסיקנית לבוקר צהריים וערב=קורונה עם מי מחייגים עד שנפגשים=בזק שותה בירה ולא מבין את הקשר=בירה נשר דור הג'ינס שותה.....=קווינס לרוץ איתו, לשחות איתו, לישון איתו = Ob הקש על ה-5=ביטוח ישיר מכאן תמשיכי לבד, יש מאות אפשרויות מכירה את החומר ללימוד למבחנים פסיכומטריים? יש שם אלפי ביטויים, ותשאלו שאלות משם, יש תשובות מעבר לדף קחו איתכם מילון, אבן שושן או דומה קחו שש-בש ותעשו אליפות מונופול הולך טוב גם למבוגרים וכמובן, רמי קוביות, קלפים ודמקה, ולסיום דומינו ועוד ועוד ועוד..... בהצלחה

חן (*_*)

New member
תלוי כמה אנשים יהיו במפגש-

*משחק היכרות- כל אחד צריך לקבוע עם שלושה אנשים פגישות במרווחי זמן שונים. נאמר כל 15 דקות יש להחליף עמית. בפגישה מוסר האחד לשני מידע אישי, אותו רצוי לרשום. בתום כל הפגישות של כולם, כל אחד מהנוכחים צריך להציג ולספר על עמיתו כפי ששמע וקלט. למעשה כל אדם יספר על 3 אחרים, לפי סדר הישיבה. רצוי גם לחלק תגי שם. משחק זה מעולה בתחילת פגישה לשבירת הקרח. אם מדובר בקבוצה גדולה, רצוי לדעתי למחזר את תחרויות הילדים במסיבות יום ההולדת של פעם. כשגדולים עושים זאת, זה רק יותר מצחיק. אני מדברת על חלוקת הנוכחים לשתי קבוצות מתחרות, ולארגן משחקי תחרות כמו: *לאמר מילה וצריך למצוא שיר מתאים לה.קבוצה ראשונה זוכה. *טריוויה, כפי שהזכיר חתולון.זוכה הקבוצה בעלת הניקוד הגבוה יותר. *משימת בנייה יצירתית(עבודה קבוצתית) מחומרים בשטח, לפי דימיונם. התוצאה חייבת להיות שמישה ומקורית. הטובה ביותר זוכה. *הצגת בעייה והקבוצות צריכות לפתור את התעלומה. רצוי לחלק לקבוצות עבודה של 5-6 אנשים. *תחרויות ספורט היתולי שונות- משיכה בחבל, קפיצות הליכה בתוך שק עד למטרה מסומנת, מציאת מטבע בתוך צלוחית אבקת סוכר /קמח ללא עזרת ידיים, פיצוץ בלון בין שני אנשים(אישה וגבר)ללא מגע יד בבלון, ועוד..... זה מה שעולה בדעתי כרגע. מקווה שיהיה מוצלח.

חתולון*

New member
יופי חן.....

ואולי אזעיק את אשתי הגננת??? או משחקי יום הולדת, להזעיק את הילדים??? תהנו!!!!

למעלה