../images/Emo53.gif

מישהו יכול לעזור לי אולי? אני מבצע כאן הזמנה למוצר מסוים שאני רוצה לשלוח למכרה בניו ג'רזי. (מהאתר Flowers.com) ומכיוון שאין לי עדיין ויזה בינלאומית אלא כרטיס צעיר , אני מתכוון להשתמש בכרטיס של אבא שלי אבל הוא מאוד חושש מהעניין. אמרתי לו שהתייעצתי עם קרובת משפחה שלנו מפלורידה לגבי העניין הזה ועם עדי, מנהלת הפורום ושתיהן אמרו לי שהאתר הספציפי הזה והאתרים האמריקאיים בכלל מאוד מהימנים ובטיחותיים. הם גם לא מבקשים תעודת זהות שלו או משהו מה שגם מדליק לו נורה אדומה..
איך אני יכול להבטיח לו שזה בטיחותי ושלא ייווצר מצב שמישהו יחגוג על חשבונו? שאלה שנייה, במהלך מילוי הטפסים נתקלתי בכמה סעיפים שלא כל כך ברורים לי. אולי מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי למה בדיוק הכוונה? : כל הקטע נקרא: Redeem Your Special Offer (אני צריך בכלל להתייחס אליו?) Enter your Gift Certificate Serial #: Enter your Promotion Code for Special Offers: Please enter your partner program ID# if you are a member of a partner program אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי.

../images/Emo26.gif

בקשר לכל השאלות - הסתדרתי. תודה בכל מקרה. יש לי שאלה אחרת - למה הכוונה ב Carte Blanche כסוג של כרטיס אשראי? הבנתי שזה יד חופשית אבל למה בדיוק הכוונה...?

טל ר

New member
אל חשש

Flowers.com הוא אתר מוכר, השתמש בו ללא פחד. אתר נוסף הוא www.1800flowers.com. Redeem special offer משמעותו שאם יש לך מספר של קופון שקיבלת, אתה יכול להשתמש בו לקבל הנחה. אם אין לך קופון, התעלם מהשדה הזה והשאר אותו ריק. Enter your gift certificate הוא שדה שאתה משתמש בו אם מישהו נתן לך מתנה בדמות זיכוי אצלם. בשדה הזה אתה מכניס את מספר הזיכוי. אם אין לך זיכוי אצלם, התעלם. Promotion code הוא שדה שבו אתה מכניס קוד של הנחה שלהם. אם אין לך כזו, התעלם. Partnet program הוא שדה שבו אתה מכניס קוד של שותפים עסקיים, למשל, אם אתה שולח 1000 משלוחים לחודש, נהל איתם מו"מ, והם יתנו לך קוד שייתן לך הנחות באתר. אם עדיין לא ניהלת איתם מו"מ (כי אתה לא שולח 1000 משלוחים בחודש), תתעלם מהשדה. שוב, באתר אותו ציינת והאתר שאני ציינתי אתה יכול לתת את מספר כרטיס האשראי ללא חשש. הכנס את המספר רק באתרים בהם מופיע בדפדפן Icon של מנעול (מימין למטה), המסמן תקשורת מוצפנת. אל תיתן להם את ה-Email של "הבית" אלא חשבון hotmail או משהו דומה, על מנת לא להיות מוצף ב-Junk Email. טל.

../images/Emo51.gif רבה אבל יש לי עוד שאלה..

אם אני מבצע את ההזמנה היום, ורוצה שזה יגיע ביום שלישי אל המכרה בניו ג'רזי, זה יגיע? [הרי מחר זה לא יום עבודה].

טל ר

New member
תבדוק באתר שלהם

סביר להניח שכן, אבל יתכן שתהיה צריך להוסיף כמה גרושים על משלוח מהיר (אם זמן המשלוח הוא פקטור משמעותי בעבורך).

../images/Emo45.gif כן.. המשלוח מאוד משמעותי

בשבילי... אני רוצה שזה יגיע בדיוק ביום ההולדת - שלישי 29.4

טל ר

New member
אז זה יעלה כסף...

אם אתה רוצה לחסוך כמה לירות, כנס ל-yp.yahoo.com, חפש חנויות פרחים באזור הרלבנטי, ותתקשר אליהם. בשבילם זה יהיה משלוח מעבר לפינה.

ביצעתי כבר את ההזמנה../images/Emo8.gif וזה אמור

להגיע ביום שלישי כמו שאני רוצה.. בכל אופן, המון תודה על כל העזרה

למעלה