פ ש ו ט להיות
New member
../images/Emo53.gif
מישהו יכול לעזור לי אולי? אני מבצע כאן הזמנה למוצר מסוים שאני רוצה לשלוח למכרה בניו ג'רזי. (מהאתר Flowers.com) ומכיוון שאין לי עדיין ויזה בינלאומית אלא כרטיס צעיר , אני מתכוון להשתמש בכרטיס של אבא שלי אבל הוא מאוד חושש מהעניין. אמרתי לו שהתייעצתי עם קרובת משפחה שלנו מפלורידה לגבי העניין הזה ועם עדי, מנהלת הפורום ושתיהן אמרו לי שהאתר הספציפי הזה והאתרים האמריקאיים בכלל מאוד מהימנים ובטיחותיים. הם גם לא מבקשים תעודת זהות שלו או משהו מה שגם מדליק לו נורה אדומה..
איך אני יכול להבטיח לו שזה בטיחותי ושלא ייווצר מצב שמישהו יחגוג על חשבונו? שאלה שנייה, במהלך מילוי הטפסים נתקלתי בכמה סעיפים שלא כל כך ברורים לי. אולי מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי למה בדיוק הכוונה? : כל הקטע נקרא: Redeem Your Special Offer (אני צריך בכלל להתייחס אליו?) Enter your Gift Certificate Serial #: Enter your Promotion Code for Special Offers: Please enter your partner program ID# if you are a member of a partner program אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי.
מישהו יכול לעזור לי אולי? אני מבצע כאן הזמנה למוצר מסוים שאני רוצה לשלוח למכרה בניו ג'רזי. (מהאתר Flowers.com) ומכיוון שאין לי עדיין ויזה בינלאומית אלא כרטיס צעיר , אני מתכוון להשתמש בכרטיס של אבא שלי אבל הוא מאוד חושש מהעניין. אמרתי לו שהתייעצתי עם קרובת משפחה שלנו מפלורידה לגבי העניין הזה ועם עדי, מנהלת הפורום ושתיהן אמרו לי שהאתר הספציפי הזה והאתרים האמריקאיים בכלל מאוד מהימנים ובטיחותיים. הם גם לא מבקשים תעודת זהות שלו או משהו מה שגם מדליק לו נורה אדומה..
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)