• פותח הנושא tamax
  • פורסם בתאריך

tamax

New member
../images/Emo53.gif

ידוע לי שבתאילנד ניתן להשיג מכשירי חשמל בזול אבל מה עם כלי נגינה (גיטרה חשמלית, מגבר, פדל אפקטים וכו') מישהו יודע מה הטווח מחירים שם? האם יש מצב למצוא מציאות? אני מדבר גם על אפשרות של יד שניה. ומה קורה בקשר ליבוא לארץ. אני יודע שאם קונים כלי נגינה בארה"ב נניח, אפשר להביא את החשבונית של המס (או משהו כזה) ואז במכס בארץ מחזירים לך את המס... האם זה ככה גם באיזור המזרח? התשובה לא חייבת להתייחס רק לתיאלנד אלא לכל המזרח. תודה לכל התגובות.

agnostic

New member
המממ , אל תקנה שום דבר בתאילנד

אלא אם כן חשקה נפשך באיזה זיוף... טוב או פחות טוב. בקשר להחזרי מס , זה דבר שקיים בעולם המערבי יותר לדעתי , וזה מתבצע או על ידי קנייה מראש ללא מע"מ , בחנויות מורשות לכך , ועל ידי הצגת דרכון זר + כרטיס טיסה. או שאתה מבקש טופס בזמן קניית המכשיר מהחנות להחזר מס, כשאתה מגיע לנמל התעופה באותה מדינה , אתה ניגש למכס המקומי, מחתים את הטופס, שולח חזרה לחנות ואח"כ מקבל החזר בדואר, או לחשבון.

Taco

New member
שטויות!!!

בכלי נגינה אני לא מבין אבל, תאילנד היא מדינה מערבית ומתקדמת, אפשר להשיג בה זיופים לכל דבר אך גם כל מוצר מקורי שנפשך תחפוץ בו במחירי מציאה לעומת הארץ. אם לא תהיה טמבל ותקנה מצלמה "משוכללת" ב20 באט ברחוב אלא תלך לחנות אמיתית (לא קשה לזהות, פשוט ללכת למרכזי הקניות הגדולים) שם תראה ותבחין שהכל אמיתי, אני קניתי מצלמה דיגיטלית בקניון ה-MBK בבנגקוק, היא שירתה אותי יפה 5 חודשי טיול. אם אתה יודע מה זאת גיטרה אז תוכל לראות מה מוכרים לך וכשהחנות מתמקצעת בכלי נגינה ולא נמצאת בדוכן ברחוב כנראה שהיא אמינה. כמובן תמיד לפתוח עיניים ולבקש לראות תעודות המעידות על מקוריות. בהצלחה. אה, כן, גם בתאילנד יש החזרי מס לתיירים, לא יודע איך בדיוק עובד אבל אני בטוח שבשדה התעופה או בכל נקודת מידע לתיירים יעזרו לך.

agnostic

New member
מצטער

אבל גם במרכזי הקניות "הגדולים " מדובר בזיופים נטו. וגם בmbk

Taco

New member
אתה מדבר בתור אחד שקנה שם מצלמות?

כי אני אישית טיילתי עם אחת כזאת, "זיוף" לא מוציא 550 תמונות מדהימות בתנאים קשים במשך 5 חודשים, ידידה שקנתה Canon EOS 305 הייתה מרוצה עד השמיים. זיוף הוא דבר שעובד בהתחלה ואז אתה מגלה שהוא לא מקביל לאיכות המקורית וכנראה גם ימות אחרי מספר ימים, הוא גם כנראה עלה פחות, ואם ה"זיוף" נראה כמו אמיתי, מצלם ומתפקד בדיוק כמו אמיתי, מגיע עם כל האביזרים המקוריים והוא ממש "אמיתי"(לא הגיוני נכון?) - אז מה איכפת לנו. אם עבדו עליך פעת אחת בבנגקוק או שרק שמעת אז זאת לא סיבה לזרוק מילים לאויר. אל תשכחו, בנגקוק היא עיר מערבית לחלוטין, יש בה את הזיופים הכי טובים ויש בה את המוצרים המקוריים הכי טובים, אם לא תקנה מציאה בכלום כסף ברחוב אלא במקום רציני- תעשה רק טוב לכיס שלך.

agnostic

New member
אני מדבר אחרי שהסתכלתי על מוצרים

מקרוב , בייחוד בקניון שאתה מדבר עליו. אני לא מתכוון שמוכרים לך עטיפה מפלסטיק עם מילוי קרטון... אני מתכוון שהמצלמות מורכבות במפעלים אחרים , ואז שמים להם תגיות מוכרות ( סוני קנון ושאר הפירמות ). אם המצלמה עובדת לך ואתה מרוצה סבבה. השאלה היא מה יהיה שתצטרך לעשות תיקוןבארץ אצל היבואן , והחלקים בפנים הם לא של קנון. אבל שוב פעם , איש הישר בעינייו יעשה.

למעלה