InnerKid

New member
../images/Emo53.gif

לכל הגולשים שלום. אולי מישהו מכם, יוכל לעזור לי, ולהדריך אותי איך אוכל להוסיף את השפה ההונגרית למחשב שלי. אני משתמשת ב windows 98, שתומכת בשפה ההונגרית: רק שעלי גם להוסיף שפה בברירת המחדל כדי להשתמש בשפה, ותאמינו לי, ניסיתי את כל האפשרויות שבסי.די.,אבל אף אחת מהן לא "הפכה" להונגרית. שאלתי כל מיני מומחים במחשבים, חפשתי באתר תמיכה של מייקרוסופט, ואפילו כתבתי ל- windows 98 help, (יש אתר כזה, רק שלא ענו לי),אבל אף אחד לא ידע לתת לי תשובה. קרוב לוודאי, שיש ביניכם כאלה שכותבים הונגרית במחשב, ואשמח מאד לקבל עצה. ואם כבר הונגרית, אולי מישהו יודע, היכן בארץ, ניתן לקנות מקלדת (פשוטה) הונגרית? (אחרי שאצליח להתקין את ההונגרית, יהיה הרבה יותר קל מאשר להדביק מדבקות על המקלדת). המון תודות מראש, Evi.

Asafma

New member
אני הצלחתי ב-2000 אולי אוכל....

לעזור לך גם לגבי 98 או אחר (XP וכדומה...). על הסימן הקטן של השפות בווינדוס לוחצים קליק ימני ונכנסים למאפיינים. אמורים להגיע ישר לחוצץ השפות (או באנגלית ובווינדוס 2000 תחת input locales) ואם לא אז עוברים לשם. באמצעות כפתור ההוספה בוחרים את השפה ההונגרית המקודדת תחת HU או כל דבר אחר ובתצורת המקלדת נשארים על הברירת מחדל שהיא התצורה הנוכחית של המקלדת. (אפשר להוסיף תצורה נוספת אך לא חובה. קיימת גם תצורה הונגרית מלאה.) לשים לב ששפת ברירת המחדל לא משתנה ולדאוג שהעיגול של ה-CAPS LOCK מסומן (כדי שתוכלי לעבור משפה לשפה). אם עדיין לא הצלחתי לעזור לך תשאירי לי הודעה איפה נתקעת או מה הבעייה ונראה איפה בדיוק הבעייה. Nincs Semmi Baj
אסף

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif לא הצלחתי

Van baj תודה על העצה, אבל עשיתי את כל העצות שלך, ופניתי לפורום רק אחרי שנכשלתי בנסיונות.(עברתי על כל השפות בברירת המחדל אחד,אחד)כנראה שיש עוד משהו שפספסתי.אולי אתה תדע - מה?!!!Koszonom. (בינתיים בלי הנקוד).Evi.

grinberg

New member
מווינדוס 2000 והלאה

יש תמיכה בכל השפות, אבל בווינדוס 98 אין אפשרות להתקין עוד שפה. מה שנשאר הוא לקנות חלונות בהונגרית...

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif יש הונגרית ב-98

שלום אילו לא היתה אפשרות להוסיף הונגרית (או שלל שפות נוספות)בwimdows 98, זה לא היה מופיע על התקליטור. אבל התקליטור מלא בשפות שונות ומשונות, ועל המחשב שלי הצלחתי להוסיף את האייקון Hu בשורה של השפות, ואני מצליחה לשנות עם מקשי ה - Alt+ Shift מעברית לאנגלית ולהונגרית. כנראה שהבעיה היא לא בwindows 98, אלא במשהו שעשיתי או לא עשיתי. אז אני ממשיכה לחפש את הפתרון, שאולי מישהו "ינדב" לי, לפני שאני מחליפה את ה-windows. (זה נהיה ממש אתגר בשבילי, מעבר לצורך בהונגרית). אז - קדימה! תודה evi.

הדוציקם

New member
אני כותבת בהונגרית

jimi 2 עזר לי מאודשלח לי בפקס איך זה עובד , אים תרצה שלח מספר פקס ואשלח לך

evike

Well-known member
מנהל
|חתול הונגרית במחשב

שלום להדוציקם. מספר הפקס שלי (חסוי, נא לא להעביר לכל אחד) הוא: 6761639-03 מקווה שהפעם אצליח. המון תודות מראש, evi. אולי את יודעת, אם אפשר להשיג בארץ מקלדת הונגרית? יותר נוח מאשר להדביק מדבקות או לזכור את המיקום של המקשים. ושוב תודה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif Szerbusz הדוציקם

.Látod, már irok Magyarul אני עוברת לעברית, הולך יותר מהר, צריך להתרגל לשנוי של מקום המקשים). אני ממש מודה לך על הפקס ועל תשומת הלב. עוד לפני שקבלתי את הפקס, נכנסתי לחפש פורומים נוספים מענינים,ומצאתי פורום של תמיכה טכנית. (פורום פעיל מאד, כל יום כמה דפים). בקשתי מהם עזרה, והם שלחו לי כתובת של אתר שמאפשר הוספת הונגרית מ windows 95 ומעלה. ההוראות הם פחות או יותר כמו ששלחת לי, רק שמשם יש אפשרות להשאיר את ה-z ואת ה-y במקומם. (עוד פחות סרבול). עכשיו שמתי לב, שה-i הארוכה, עם הקו למעלה, חסרה. ידוע לך היכן היא? אני נותנת לך את כתובת האתר,אולי זה יעניין אותך. www.hungarianassociation.com/TypeHhungarianinWindows.htm שלום, ותודה לכלם על הרצון לעזור.evi

למעלה