עוזאבי

New member
../images/Emo53.gif

יש לי אקווריום 70 ס"מ עם 5 אף אדום 2 קורידורסים לבנים, 5 קשתות אוסטרליות ו.. 6 נאונים קרדינלים. אתמול קניתי את הניאונים הקרדינלים והיום בבוקר אני רואה ניאון קרדינל אחד מת ואחד חסר לי................ מישהוא יודע מה קרה??

לגבי הניאון שחסר...

אולי הוא נשאב לפילטר? והניאון שמת,יכול ליהיות שמישהו תקף אותו,או שהוא בא חולה,או שהוא לא ממש הסתגל יפה לאקווריום או שהיה חלש...אני לא מבינה בדגים טרופיים,אבל מניסיון בדגי זהב אני מנסה לתת לך אופציות

עוזאבי

New member
לא ניראה לי שהוא נשאב לפילטר...

אבל יכול להיות שהניאון שמת לא הסתגל טוב באמת............ תודה שליירית

עוזאבי

New member
אה, כן למדתי

נתתי לך תטופס אבל לא משנה אני כותב אותו עכשיו...... welcome to the forum i wish you good luck and i didn't forget you welcome back והנה המילים: welcome good-luck didn't-forget אה איך אני?! יאללה את המאה שקל בחזרה...

יפה מאוד!

ואמרתי שאם תקבל 100 תצטרך להוסיף לי עוד 100 ש"ח???~~!!! סתאאאאאאאם!!!! יפה מאוד!!! ומבחן שני-תענה לי על השאלות למעלה!!!עם החלזונות והדג!

ת'שמע יכל מאוד להיות שהוא נשאב כי

יש לנו אותו פילטר וגם לי נשאב דג בגודל של הניאון

עוזאבי

New member
תודה לכולם

למרות שאין מה לעשות אני ינסה לטפל בהם הכי טוב שאפשר. ולשליירית, אני לא יתן לך תמאה שקל על כל היחס הטוב אני יקנה לך מרצדס S-CLASS אב איך אני עכשיו?

Suikun

New member
קרדינלים הם דגים רגישים,

הרבה יותר מנאונים. ייתכן והם הגיעו חלשים לאקווריום ומתו, בנוסף, הם זקוקים לתנאי מים מצויינים. בקשר לקרדינל שנעלם ייתכן ואחרי שהוא מת שאר הדגים אכלו אותו (הקורידורסים, אולי).

גלעד cool7

New member
Suikun צודק.

ישנם מעט מאוד דגי להקות חזקים. חבל שניאון טטרה הוא דג שנועד למות, דג יפה ביותר.

למעלה