הייתי כותב לך אותן בשמחה

אבל אני בבית, והדיסק נמצא במספרה שלי, לא בטוח שאני מכיר את כל המילים בע"פ....אוכל לתת לך אותן מחר, אם כי אני בטוח שעוד היום אחד החברים הנחמדים של הםורום הזה יואיל בטובו לעשות את זה בשבילך. בהצלחה !

actress

New member
אני כותבת מהפלא יש קובץ כתוב

זה נראה כמו תירוץ עלוב אבל אני לא כותבת ממחשב.

actress

New member
הכונה word יש גם אריכיון

ולצערי אני לא יכולה לחזור פה אחורה.

skito

New member
מילים

היי חזרתי אחרי עבודה רצופה של 18 שעות מצאתי בשירונט אני קורא נכון? תגיד תודה שיש לך עיניים ביצוע: סי היימן מילים: חנה גולדברג לחן: יובל שרים אם יש לך את הכח לאהוב אם יש לך ידיים לחבק בלי לחשוב אם את טיפת האושר אתה מוכן גם לגנוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב יש לך אולי אהבה שחושבת רק עלייך והיא עדיין רק שלך אז אל תיתן לזה ליפול לך מבין האצבעות תגיד, מתי כבר תתחיל לראות? לפני שנעלם תסתכל ותראה את הכחול של השמיים ותגיד תודה שיש לך עיניים יום אחד אני מגלה שבשבילי אתה היית כמו אויר לנשימה אז אל תיתן לי לחכות לך לחכות יותר מידי אני לא רוצה שתבזבז את חיי לפני שנעלם תסתכל ותראה את הכחול של השמיים ותגיד תודה שיש לך עיניים אם יש לך את הכח לאהוב אם יש לך רגליים לצאת אל הרחוב אם יש לך את הכח לקום ולעזוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב לפני שנעלם תסתכל ותראה את הכחול של השמיים ותגיד תודה שיש לך עיניים יש לך את הכח לאהוב.

skito

New member
זה החצי ואנו המשפחה ../images/Emo140.gif תבקרי עוד

actress

New member
מי יודע אולי היום הדר לוי תביא אותה

וזה נאמר באולי

skito

New member
../images/Emo50.gif להדרי...למה באולי ולא ב...

בתקווה אני מאמין בילדה הכשרונית הזו היא ענקית יודעת לבדח ותביני זו רק ראשית דרכה, היא מזכירה לי את אורנה בנאי חכו חכו ותראו איך פצצת הצחוק תפתיע וגם אם לא תבחר עתידה לפניה. אז מי יזכה ב"פיינל צחוק"?

o.k, עכשיו אני כבר יודע

אני בהחלט מכיר אותה - אבל לא את שמה, וגם ממש ממש לא משנה לי אם היא תיבחר או לא.

תודה רבה

מקווה לבקר... והבחירה שלי בפיינל זה כמובן נוסבאום אבל מכיוון שהוא עזב זה יוסי וטירן.... סליחה שאני מעליבה אבל הדר קצת נדושה

למעלה