maayan250250

New member
../images/Emo53.gif

הערה- אני משתמשת בשמות שבסדרה לשאלות. טוף ?! (חיחי) 1- ריאן פנוי ? 2- מריסה פנויה ? 3-סת' וסאמר חברים ? 4-אנה תמשיך לעונה השנייה של האו סי ? 5-כמה דיסקים יצאו לסדרה, ומה השמות ? 6-איפה אפשר להשיג את הדיסק/דיסקים ?
ושוב

maayan250250

New member
השתמשתי בשמות שבסדרה

אבל התכוונתי אם במציאות ריאן פוני, מריסה פנויה, והאם סת' (אדם) וסאמר (רייצ'ל) חברים .... אוקי ?! חחחח

Aviad1987

New member
תשובות.. קצת ../images/Emo58.gifים

1. אין לי מושג. 2. אין לי מושג. 3. כן. ויש שמועות שהם גם מאורסים. 4. כאן ה
- כנראה שלא, זתומרת עד עכשיו היא לא צצה. 5. אני חושב שיצאו 3 דיסקים - the oc mix 1 2 3 תקנו אותי אם אני טועה. 6. בארץ מוכרים את הראשון. שוב - אם אני לא טועה

בקשר ל-2 השאלות הראשונות

אני חושבת שבנג'מין מקנזי לא יוצא כרגע עם אף אחת- כלומר הוא פנוי לגבי מישה, יש לה חבר.

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gifתשובות ../images/Emo9.gif

טוב אז ככה ... 1. ראיין- בן מקנזי פנוי 2. מריסה- למישה ברטון יש חבר כבר למעלה משנה הוא טייפון צעיר, כלומר צעיר ומאוד עשיר מוכר בעיקר בחברה הגבוהה. דרך אגב במהלך העונה הראשונה היו שמועות מאוד מאוד חזקות שבן ומישה נהנים קצת יותר מידי בקטעים האינטמים בינהם, לא יודעת אם זה נכון או לא אבל מצד שני וזה תשובה לשאלה השלישית שלך, הערך באותה תקופה אמרו גם שסאמר וס'ת יוצאים 3. אז כמו שהבנת- כן הם יוצאים אדם ברודי ורייצ'ל יוצאים כבר יותר משנה למרות שהם הכחישו במשך זמן רב ורק לאחרונה ממש יצאו בפומבי, תמיד היו שמועות סביב קאסט השחקנים על יותר מידידות בינהם... 4. מצטערת לא יודעת תברר באחד מהאתרים על הסידרה אני בטוחה שכתוב שם 5. לפחות דיסק אחד של הסידרה ראיתי בארץ... מקווה שעניתי ועזרתי :)

m a y a m i z i

New member
בקשר לשאלה 4 ביררתי...

עד היום יצאו 4 דיסקים לסידרה שממש עכשיו יצא האחרון שבינהם, הוא מכיל שירים של אמנים שונים שחלקם הושמעו בסידרה וחלקם פשוט שם... אתה יכול לקרוא והתענין כאן: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00063MCT8/theocshow-20/104-3600129-6535159 או פשוט באתר של הסידרה:

למעלה